Şimdi Ara

Şöyle bir ayakkabıyı nereden bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandalet gibi olmayacak ama açık yeri çok olacak baya hava alacak şık duracak aynı zamanda da günlük kullanıma uygun

Nereden bulurum ?

• takunya al giy uzatma hadi bye
  • Bulamam mı ?
  • adidas yeezy bez gibi ayakabı esnek bişe baya rahat ve havadar
  • Hocam benim aradığım öyle birşey değil spor ayakkabı giymiyorum, günlük olsun sağı solu havadar olsun tamamdır ayakları kesip atacam yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Hocam benim aradığım öyle birşey değil spor ayakkabı giymiyorum, günlük olsun sağı solu havadar olsun tamamdır ayakları kesip atacam yoksa
    bizm mahalledeki cumaali dede umreye giderken bunu giymişti

• Beymen Club

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu Kazağı Nereden Bulabilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu tarz fileli ayakkabıları tercih edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız bu direk umreye giden cumali dede ayakkabısı. Benim aradığım normal casual ayakkabıların biraz daha açığı. bak şunun daha kibar ve biraz daha havadar olanlarından. Bunun tabanı falan baya kaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF3D9488C -- 18 Mayıs 2018; 16:42:38 >

• quote:

Yalnız bu direk umreye giden cumali dede ayakkabısı. Benim aradığım normal casual ayakkabıların biraz daha açığı. bak şunun daha kibar ve biraz daha havadar olanlarından. Bunun tabanı falan baya kaba.

üstteki eleman senin istediğini atmış moruq konu kilit herkese bb

• hayr yav o ne öyle çapulcu işi gibi.
  • quote:

hayr yav o ne öyle çapulcu işi gibi.
    O ZAMAN ÜZGÜNÜMM BU AYAKABIYI HAYATININ SONUNA KADAR ASLA BULAMAYCAKSIN... YAŞLANIP SAÇIN SAKALIN AĞIRLAŞTIĞINDA BİR KIŞ GECESİ ANSIZIN YATAĞINDA YORGANI BURNUNA KADAR ÇEKMİŞKEN AKLINA GELECEK. HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAYA BAŞLAYACAKSIN.. SESİNİ KİMSE DUYMASIN DİYE YORGANI AĞZINA BASTIRACAKSIN.. ASLA AMA ASLLLAAA O AYAKABIYI SONSUZA KADAR BULAMAYACAKSINN HAHAHHAHAHHAHA
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

O ZAMAN ÜZGÜNÜMM BU AYAKABIYI HAYATININ SONUNA KADAR ASLA BULAMAYCAKSIN... YAŞLANIP SAÇIN SAKALIN AĞIRLAŞTIĞINDA BİR KIŞ GECESİ ANSIZIN YATAĞINDA YORGANI BURNUNA KADAR ÇEKMİŞKEN AKLINA GELECEK. HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAYA BAŞLAYACAKSIN.. SESİNİ KİMSE DUYMASIN DİYE YORGANI AĞZINA BASTIRACAKSIN.. ASLA AMA ASLLLAAA O AYAKABIYI SONSUZA KADAR BULAMAYACAKSINN HAHAHHAHAHHAHA

Alıntıları Göster
    Bulurum bir alışverişe çıkayım da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.