Şimdi Ara

SOYGUNA DUR DE...MOBİL ÖDEME NE DEMEKTİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil ödeme ne demektir az açmak istiyorum ki yaşadığım bir olaydan sonra bunu herkes anlayacaktır. Oğlumun bir operatör servisi üzerine almış olduğum faturasız hattına her ay düzenli paketi tutarında para yatırmaktaydım. Bu ay bir mesaj gelmiş (dün) yeterli bakiyeniz olmadığından paketiniz bakiyeniz yeterli olana kadar yenilenemeyecektir gibi. Ben titiz bir insanım, saatlerce araştırdım geçen ay yatırmış olduğum TL miktarının buharlaştığını hemen anladım. Doğal olarak önce operatör servisini aradım bana açık bir cevap veremediler. Bunun üzerine internetten self servis ya da online işlemler diyeceğimiz yerden ödeme bilgilerine baktığımda gördüğüm şuydu: MOP yani MOBİL ÖDEME PAYING(paying yani ödeme). tekrar operatörü aradım ve bunun mobil ödeme olduğunu teyit ettim. Yaptığım işlem mobil ödemeyi kapatmak oldu nedenini aşağıda anlatacağım.

    ŞİMDİ GELELİM SADETE: İNTERNETTEN ÖNCELERİ BEDAVAYA İNDİRDİĞİNİZİ ZANNETTİĞİNİZ OYUN, UYGULAMALAR (MESELA WHATSAPP VS VS) PARASIZ SÜRESİ DOLDUĞUNDA YANİ ÜCRETLİ HALE GELDİĞİNDE MAALESEF DİYECEĞİM SİZ EĞER Kİ MOBİL ÖDEMENİZ AÇIK İSE Kİ -BÜTÜN OPERATÖRLER DE SİZLERİ ABONE YAPARKEN BUNUN AÇIK KALACAĞI KONUSUNDA UYARMIYORLAR- ÜCRETSİZ KULLANIM SÜRENİZ BİTTİĞİNDE İSTER FATURALI HATTINIZ OLSUN FATURANIZA YANSIYACAK ŞEKİLDEKİ TUTARI İSTER İSE FATURASIZ OLSUN EĞER Kİ BAKİYENİZDE YETERLİ PARANIZ VAR İSE BUNU MUTLAKA SİZLERDEN TAHSİL EDİYORLAR.

    ****ÇÖZÜMÜ: OPERATÖRÜNÜZÜ ARAYARAK MUTLAKA MOBİL ÖDEMEYİ KAPATTIRINIZ. YOKSA ŞİŞKİN FATURALARLA YA DA YÜKLEDİĞİNİZ KONTÜR LİRANIZIN SÖMÜRÜLDÜĞÜ GERÇEĞİYLE KARŞI KARŞIYA OLACAKSINIZ.... BENDEN SÖYLEMESİ!!!!!!****



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 9 Mayıs 2014; 2:42:52 >







  • up up... lütfen okuyun akıllı telefon sahibi olmakla akıllı insan arasında olmayı yaşayın okuyun lütfen!!
  • teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlunuza iddia veya online oyun oynuyomu onu sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paytogo dan iki adet 33 tl toplamda 66 tl oyun özelliği alınmış gözüküyor firmadan öğrendim maalesef. Ben çözümümü uyguladım mobil ödemeyi kapattım. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp ile mobil ödemenin ne alakası var hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesinkez inanıyorum ki benim oğlum hiçbir şekilde herhangi bir oyun sitesinden herhangi bir ôzellik satın almamıştır. Vodafone ve avea ile direk anlaşmalı ve iş bağlantılı retro medya tarafından pay to go sitesine sözde oyun özellikleri alınması için yapılmış 1 saat ara ile 33+33 toplam 66 tl lik yapılan bir ödemedir. İşlem onaysız yapılmış artık buna kanaat ettim. Hakkımı arayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 9 Mayıs 2014; 20:53:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ve avea nın bu güvenlik açığı çok düşündürücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sitelerden çekilmiş para buraya yazar mısın ?
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yararlı bilgi geçmiş olsun. vodafone için link:http://www.vodafone.com.tr/Servisler/mobil-odeme-servisi.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.