Şimdi Ara

Soygun konulu film arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar payday 2 videoları falan izlerken canım soygun konulu filmler çekti. Bildiğiniz en iyi soygun konulu film nedir?

• cast ı fena değildir kurgusu bence gayet iyi izlersen pişman olmayacağın bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsekeom

cast ı fena değildir kurgusu bence gayet iyi izlersen pişman olmayacağın bir film

Tamam hocam teşekkür ederim. Gece sabaha kadar oturmayı düşünüyorum onun için film arıyorum. Bildiğin daha varsa söyle lütfen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 14 Eylül 2013; 19:48:42 >
  • The Underneath
    Entrapment
    Snatch
    Lock Stock and two smoking barrels

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokoko41- -- 14 Eylül 2013; 19:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoko41-

İtalyan işini izlemeyeli baya oldu sağol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

The Underneath
    Entrapment
    Snatch

Çok sağol hocam. Bir sıra verirsen hangisi ilk gelir önce onu izlemek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aldatma Konulu 21 Film Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Underneath olabilir
  • önemli değil hocam Benim favorim birkaç film daha var ilgini çekerse izlersin ama belki sıkılabilirsin kişiden kişiye değişiyor bu tarz filmer
    bu film benim favorimdir dediğim gibi bazıları cok sever bazıları sıkılabilir

Bana kalırsa şimdi izleyeceksen şu filmi izle garanti veriyorum eğer izlemediysen; sıkılmadan izleyebileceğin harika bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 14 Eylül 2013; 19:49:21 >
  • quote:

The Underneath
    Entrapment
    Snatch

arkadaşın paylaştığı bu 2 filmi biliyorum iyi filmdir izleyebilirsin ama soygun konulu değildi galiba bunlar
  • quote:

önemli değil hocam Benim favorim birkaç film daha var ilgini çekerse izlersin ama belki sıkılabilirsin kişiden kişiye değişiyor bu tarz filmer
    bu film benim favorimdir dediğim gibi bazıları cok sever bazıları sıkılabilir

Bana kalırsa şimdi izleyeceksen şu filmi izle garanti veriyorum eğer izlemediysen; sıkılmadan izleyebileceğin harika bir film

Çok sağol hocam 2 filmede bakıcam.

The Underneath. Tamamdır hocam

@X kare

• quote:

quote:

The Underneath
    Entrapment
    Snatch

arkadaşın paylaştığı bu 2 filmi biliyorum iyi filmdir izleyebilirsin ama soygun konulu değildi galiba bunlar

Snatch hoşuma gitti hocam. Jason statham, brad pitt falan güzel gibi duruyor.

• Kimse Oceans serisini yazmamış.
  • Snatch harika bir filmdir. Önce onu izle. Sonrasında The Bank Job başarılı. Yukarda paylaşılmayan ve aklıma gelen diğeri de ocean's 11 serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Snatch harika bir filmdir. Önce onu izle. Sonrasında The Bank Job başarılı. Yukarda paylaşılmayan ve aklıma gelen diğeri de ocean's 11 serisi.

Teşekkür ederim hocam. İnternette bakarken gördüm ama izlemedim. Şimdi izlerim teşekkürler hocam.

Düşünmen yeter hocam

@Anche

• quote:

Orijinalden alıntı: kirsehirli

Bende soygun filmleri olarak bunlari öneririm.

Heat
    http://www.imdb.com/title/tt0113277/

The Town
    http://www.imdb.com/title/tt0840361/

Point Break
    http://www.imdb.com/title/tt0102685/

Chaos
    http://www.imdb.com/title/tt0402910/

Sağol hocam Bakmaya çalışcam hepsine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 14 Eylül 2013; 21:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Teşekkürler hocam bakmaya çalışıcam hepsine

• The Town çok iyidir

jason Statham'lı istersen; Parker
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.