Şimdi Ara

Soy cifte vatandaşlik sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedeler mubadeleyle geldi diye biliyorduk bulgaristan cikti. Soy sorgulama cikmadan önce duymuştum dedesi bulgar olup da vatandaslik alan.
    Benzer durumda olup arastiran sonuc alan var mi? Bulgaristan da bi avukatlik bürosu yardımcı olacagini, alinabilecegini soyledi. Para mi koparmaya calisiyorlar anlamadim. Bilgisi olan paylasirsa super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde annemin anneannesi romanya doğumlu.sonra bursaya göç etmişler. aracılar var ama dolandırıcımı değilmi nasıl anlıycaz bilmiyorum. büyük anneannemin nüfus kayıt örneği istedi ve bir bedelden bahsetti ama kaç tl söylemedi.
  • Hocam sanki avukatlık bakmaz gibi ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Yani dansmanlik yaptiklarini soyluyolar türkiye den cok basvuru oluyormus çünkü

• Take That kullanıcısına yanıt
    Valla iyice arastirip bi sekilde dogrulatmak lazim. Aslında konsolosluklarin bilgi verebilmesi gerekir

• Bende sanırım şuan 3-4 ülkeye başvuru yapabiliyorum Araştırmak lazım :)
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    Deden kaç yilinda türkiye ' ye giris yapmis?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulgaristan'dan göç etmiş ve şu anda göç eden kişi sağ ise kendisi vatandaşlık alıp daha sonra oğulları ve torunları alabilir. Ama eğer gelen kişi vefat etti ise kesinlikle alamazsın, paranı yedirme.

Eğer gelen kişi sağ ise vatandaşlık alabilmeniz için yardımcı olabiliriz, bu tür danışmanlık işleri yapıyoruz.
  • :::KaSaP::: kullanıcısına yanıt
    Gelen kisi sag degil hocam, vefat etmiş. Bu durumda basvuru yapsak da alamam, boşa kürek çekmiş olurum

• Göç ettikleri tarih önemli, tam olarak hangi tarihte göç ettiklerini biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir66

Gelen kisi sag degil hocam, vefat etmiş. Bu durumda basvuru yapsak da alamam, boşa kürek çekmiş olurum

hocam tam olarak ne zaman göç etti bilmiyorum, belki nüfus müdürlüğünden çıkarılabilir, ne zaman ülkeye giriş yaptıysa o zamandır herhalde. 1854 Yılında İslimye'de doğmuş yaşamış, 1949 yılında da İstanbul'da vefat etmiş görünüyor. Nüfusu da İstanbul'a kayıtlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir66 -- 6 Mart 2018; 0:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KaSaP:::

Göç ettikleri tarih önemli, tam olarak hangi tarihte göç ettiklerini biliyor musun?

Benim dedem 52' de göç etmiş. Göç ettiğinde babaannem ve halamlar yanında imiş. Fakat 1989 yılında vefat etmiş. Kimisi vatandaşlık alabilirsin kimisi alamazsın diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    Ayni durumda olan bir cok arkadaş var, bilgi kirliliği yüzünden net bilgi alamiyoruz. Konsolosluklar da net bilgi vermiyor, başvuru yapabilirsiniz diyolar

• Şayet ki vefat etti ise o tarihte gelen kişi maalesef alamazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin bey mesaj atmışsınız ama size cevap veremiyorum, tel no tanımlayamıyorum siteye. Mail attım size, mailinizi kontrol edebilirsiniz.
  • Benim de dedemin dedesi Gürcistan doğumlu gözüküyor. Son durum nedir var mı alabilen?

• Bana yurtdışı doğumlu olan kişinin yaşıyor olması gerektiği bilgisi verildi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
  • Diger ulkeleri bilmem ama Romanya veriyor vatandasligi boyle durumlarda.
  • Alabiliyorsun o kesin, ama iyi bi avukat lazim
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı kayıtlı kişi ölse bile alınabilir mi yani?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.