Şimdi Ara

Sow'un son maçı olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık gitmenin zamanı geldi, oruçla namazla taraftarın ekmeğini iyi yedin, verdiğin her şey için teşekkürler yolun açık olsun Musa

• adam her yıl kaç gol atıyor noldu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

adam her yıl kaç gol atıyor noldu şimdi?

Yarısını size atıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolu açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

adam her yıl kaç gol atıyor noldu şimdi?

Yarısını size atıyor zaten

vallaha doğruya doğru her maç atıyor.Alex'de aynıydı :) Ama karakterli topçular böyle adamlar oynamalı Türkiye'de
  • O tuttuğu oruçlardan sanane birader? adamın gol kaçırmasını eleştir ama müslümanlığından sana ne ? Senin Gayri müslim olmana bişey diyen mi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

O tuttuğu oruçlardan sanane birader? adamın gol kaçırmasını eleştir ama müslümanlığından sana ne ? Senin Gayri müslim olmana bişey diyen mi var

tuttuğu oruç yüzünden parası benim cebimden çıkan bir adamsa eğer tabi ki karisirim orucuna. golden sonra ister istavroz cikarsin ister secdeye gitsin orası beni ilgilendirmez. fakat orucuna karisirim. o zaman oruc tuttugu ay maas falan almayacak.

• quote:

O tuttuğu oruçlardan sanane birader? adamın gol kaçırmasını eleştir ama müslümanlığından sana ne ? Senin Gayri müslim olmana bişey diyen mi var

güzel başlamıştın ama sonunda bozdun işi
  • Has forvet oynama ihtimali sıfır, o yüzden gitmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne nankörsünüz lan adam sizi kaç yıl sırtladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

tuttuğu oruç yüzünden parası benim cebimden çıkan bir adamsa eğer tabi ki karisirim orucuna. golden sonra ister istavroz cikarsin ister secdeye gitsin orası beni ilgilendirmez. fakat orucuna karisirim. o zaman oruc tuttugu ay maas falan almayacak.

Yav he he
  • Niye gitsin ki.

Zaten hazırlık maçlarının en formda golcüsü, bir sürü gol attı.

Kontratı da gayet iyi. Fransa'da falan ancak yarısını alabilir.

• quote:

quote:

Klasik komünist kafası.

• Sizi guiza keser

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

quote:

Klasik komünist kafası.

iş ahlakında olması gerekeni sosyalist iktidar ile referans göstererek marksist bir propaganda yaptığın için teşekkür ediyorum.

• Sow ve Kuyt gidip yerine Feghouli ve Nani gelirse gol yollarında sıkıntı çekmemiz olası.Bakalım teknik direktörümüz buna nasıl çare olacak.Ayrıca Rvp ve Fernandao ile koca sene de geçmez diye düşünüyorum.
  • Adam orucu bildigin bahane olarak tutuyo , her sene sene başı bu adam bitik ayakta duramıyo . Her sene başında çıkan göbek , sonra 1 ayda oruç tut o halinle.Adam gibi yaz ayı kendine bakarsın , maç günü oruç tutmassın olur biter .
    Sene başı 2 ay resmen yatıyor adam , lille de sıfırdan gol atan insanı kamyon falan çarpmış olması lazım bugun kaçırdıklarına bakın.

Hatırlayın Spartak moskova maçındada neler kaçırmıştı , toplara vuramıyodu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

güzel başlamıştın ama sonunda bozdun işi

Sen adama niye karışıyon bilader yok bozdun falan? Adam senin gayrimüslim olmana ka...

• Şu adamın orucunu savunun tatlı su müslümanları var ya. Adam futbolcu kardeşim işini yapsın diye milyon dolar alıyor işini yapması için de form tutması gerekiyor ya hani. kendisine dikkat etmesi gerekiyor ya. he işte bunu anlamıyosunuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.