Şimdi Ara

Sow felaketi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu taraftarın bu adamı sevme nedeni sempatik oluşu, müslüman oluşu, arada sırada estetik gol atması, secde yapması... Bugün Meireles ile beraber oyuna en çok zarar veren adamdı. Bu adam çoğu maçta böyle oynuyor sonra çıkıyor bir gol atıyor herkes ''oooooo Sow reyiz'' diye mesaj atmaya başlıyor. Bende bir zamanlar fanıydım ama artık fark ediyorum ki bu adamın bu takımda miladı doldu. Bitiricilik resmen 0. Bugün başka bir forvet olsaydı daha fazla gol atardık, resmen sahada yoktu. Bu yıl satmazsak çok pişman olucaz. Umarım beni yanıltır, bu konuyu fail konusu yapar ama çok zor.

• Uzun zamandır aynı düşüncedeyim berbat oynuyor arada bi kafa falan vuruyor gol oluyor yavaş haraketler her çalım denemesinde top kaptırmalar yaptığı herşeyde takıma zarar veren bir futbolcu. Eskişehir maçında kafa attı of genemi ya dedim 11 en yakıştırmadığım oyuncu sow umarım satılır. Satılmazsada 10 kaçırır 1 tane atar taraftar bağırır musa diye yapacak birşey yok.
  • Sözleşmesi bitmeye bi sene kalmıs 29 yasında iyi teklif gelirse satmak mantıklı yerine genç potansiyeli olan biri alınabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • webo bu adamdan daha iyiydi.
  • Son zamanlarda çok formsuz ve mutsuz.Sözleşmesi sezon sonu bitiyor ve bu sene gerçekten düşük ücret alıyor.Buna bağlı olarak gitmek istiyor.Umarım gider.Kendisi ve takım için hayırlısı bu.

Emenike gibi yollanmak yerine,aklımızda hep o güzel golleriyle kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.