Şimdi Ara

Sövmeden hiç bir işim rast gitmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Başlıkta yazdığım durumu yaşamaktayım. Bir işe başlarken besmele çekersem hiç bir şey yapamıyorum ve işim rast gitmiyor. İşe başlamadan önce söversem ve iş yaparken en ufak zorlukta iyice kayarsam o işi düzgün ve eksiksiz yerine getiriyorum. Bilgisayar firmasında çalışıyorum haliyle teknik serviste oluyorum müşterinin notebook sökeceğim besmele çeksem olmuyor. Önce bilgisayara sonra açılmayan tırnaklara iyice söversem rahat rahat yapıyorum. Yani o bilgisayara fan bakımı yapacaksam düzgünce işe başlayınca bir aksilik çıkıyor yaptığım iş olmuyor, olmamasını geçtim iyice sorunu büyütüyorum. Sonra fana vidaya her şeye söverek devam edersem ooo harika çok güzel onarım yapıyorum. Bu durum bilgisayarda değil bütün işlerimde böyle bir alış veriş yapacaksak herhangi bir şeyde sövmeden işlerim hallolmuyor. Hele besmele çekip başlayım diyorum iyice elime koluma bulaşıyor aksilik çıkıyor.

Bu konuda kendimi eleştiriyorum. Herhangi bir şeye başlarken dua eder, besmele çeker ve Allah dersem tamam iyice karmakarışık hale geliyor yada problemler art arda diziliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ağustos 2017; 22:5:27 >

• zebani olabilirsin bi doktora baktır.

Orijinalden alıntı: Umaril

Besmele yerine sövebilirsin.

Başkalarının yanında küfür edemeyeceğim için söylene söylene işe başlıyorum. Besleme çekte işin rast gitsin diyorlar bu yüzden insanlarla tartışmaya giriyorum.

Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk

quote:

Orijinalden alıntı: Umaril

Besmele yerine sövebilirsin.

Başkalarının yanında küfür edemeyeceğim için söylene söylene işe başlıyorum. Besleme çekte işin rast gitsin diyorlar bu yüzden insanlarla tartışmaya giriyorum.

hocam sen de içinden söv ne olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.