South park'ın birinci sezon ilk 3 bölümünü izledim ve birkaç tebessümden ibaretti. Zamanımı boşa harcıyormuş gibi hissediyorum. Şimdi sp izleyenlere soruyorum; bütün bölümler bu çizgide mi ilerleyecek yoksa gelecekte gerçekten güleceğim bölümler var mı? Üstte bir arkadaş her bölümde gülmek istiyorsan izlemeye 5. sezondan başla demiş onun dediğini mi yapayım? Yani gerçekten screw you guys, you bastards, fat ass vs vs bunlar bana hiç komik gelmiyor şu izlediğim 3 bölümde gerçek espiri sayısı bir iki tane.
quote:
Orijinalden alıntı: GameisOver
South park'ın birinci sezon ilk 3 bölümünü izledim ve birkaç tebessümden ibaretti. Zamanımı boşa harcıyormuş gibi hissediyorum. Şimdi sp izleyenlere soruyorum; bütün bölümler bu çizgide mi ilerleyecek yoksa gelecekte gerçekten güleceğim bölümler var mı? Üstte bir arkadaş her bölümde gülmek istiyorsan izlemeye 5. sezondan başla demiş onun dediğini mi yapayım? Yani gerçekten screw you guys, you bastards, fat ass vs vs bunlar bana hiç komik gelmiyor şu izlediğim 3 bölümde gerçek espiri sayısı bir iki tane.
katılıyorum harfi harfine.
Park'ı çok komik ...
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
+18 bir dizi zaten o izleme sen.
Bu yorumun üstüne tanımam
quote:
quote:
Buda popüler oldu kendi yazısına alıntı yapıp saçmalamak.
quote:
quote:
dostum bence bi tatile çıkman gerekiyor
S1B1
şu warcraft bölümü kaçıncı bölümdü ?
Respect My Otoritaa!
2 gun once izlemeye basladim suan sezon 2 deyim bence harika
2011 yılında 15.sezonda bitiricekler. :((
1.South Park 2.Family Guy
Simpsonları sevmiyorum
Tek geçerim zaten imzamdan anlayabilirsiniz.Zaten küfür edilen yerlerde oldu mu sürekli küfüre gülündüğünü sanan ve algılayan bir toplumuz.O sırada o karakterlerin konuşması asıl önemli olan.Onların konuşması güldürüyor beni.Zaten South PArk 'da hep güncel olaylara konu oluyor.Cartman'ın konuşması yeterli.Şu ana kadar 9. sezona kadar bitirdim.10-11-12 filan indiricem hep de, şu yeni Sezon Cnbc-e de gösterilicek diyorlardı acaba hangi günler ve saat kaç civarı gösterirler.Gerçi 12 den aşağı çıkmaz da .
Simpsonlarda da Homer 'ın konuşması bitiriyor beni .
bence müthiş.
quote:
Orijinalden alıntı: b3rkhan
S1B1
İnek açılımı!Artık ineklerde kendi dillerinde konuşubilecek ve eğitim görebilecek.
Beyler online olarak altyazılı izleyebileceğimiz bir yer varsa mutlaka pm kaç gündür arıyorum bulamıyorum
Family Guy daha iyi.South Parka pek alışamadım.
zevk meselesi
şu ana kadar 13 sezonun tamamı + sinema filmini izlemiş biri olarak harika bir dizidir
en sevdiğim bölümler yüzüklerin efendisi bölümü - anime bölümü vardı silah alıyorlardı kendilerini ninja zannediyorlardı görüntü fln değişiyordu cartman çıplak bi şekilde herkesin önüne çıkıyordu hayatımın en çok güldüğüm anlarından birisidir
kısaca family guy - simpsons onlarıda izlerim ama southpark en iyisi
Bir arkadaş Müslümanlarla dalga geçtiğini söylemiş doğru fakat aynı zamanda Yahudiler ve Hristiyanlarla'da dalga geçiyor.
Küfürler bir yere kadar güldürür. Ama göndermeleri çok güzel.
sounth park ne ya rezale tbence rast gelsem hemen çeviriyorum family guy ve simpsons la yarışması söz konusu bile olamaz