Şimdi Ara

South Park Fan Club (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

15 sezonun tamamını izlemiş olanlar var mı gerçekten aranızda?

Ben south parktan toplamda en faza 10-15 bölüm izlemişimdir o da sırayla değil. Şeytan diyor başla ama göze alamıyorum

Ben izledim.Bir yazda bitirmiştim.Başlamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

quote:

Ben south parktan toplamda en faza 10-15 bölüm izlemişimdir o da sırayla değil. Şeytan diyor başla ama göze alamıyorum

Aslında bu dizi de simsınlar gibi, sponge bob gibi parça parça izlenebilcek bir çizgi dizi değil mi? Ben en iyisi canım sıkıldığında açayım bir bölüm :) o kdar sezonu ardı ardına izleyemem
  • 3. sezondayım, indirdiğim torrente uygun altyazı bulamadım kafayı yicem ya.
    sırf bunun için altyazıya uygun bi torrent bulayım dedim, onu da bulamadım. resmen uyumlu bölüm ve altyazı yok. dakka başı altyazı ayarlamasıyla uğraşcaz
  • Beyler sezon ve bölümü hatırlamıyorum ama "inception" ile ilgili bi bölüm yapılmış. Sezon ve bölümünü hatırlayan varmı acaba?
  • beyler herşeyi bilmi şadamın ismi neydi dizide ?.. einsetein lı bişeydi hani eskiden gazteciydi sonra mutasyona uğradı
  • Artık başlasınnnnnnnn
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

quote:

Aslında bu dizi de simsınlar gibi, sponge bob gibi parça parça izlenebilcek bir çizgi dizi değil mi? Ben en iyisi canım sıkıldığında açayım bir bölüm :) o kdar sezonu ardı ardına izleyemem

valla şu an otursam 1 sezon 1 bölümden başlayıp 15.sezon 14.bölüme kadar gelirim. öyle bağımlılık yaratan bir dizi

tüm bölümlerini izledim. üşenmeden bir daha izlerim.

yeni bölüm 15 martta mı başlıyor ?

• yav arkadaşlar.. herşeyi bilen bir karakter vardı bu dizide.. adam gazeteciydi sonra mutasyona uğramış.. uçabliyor falan... ismi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

yav arkadaşlar.. herşeyi bilen bir karakter vardı bu dizide.. adam gazeteciydi sonra mutasyona uğramış.. uçabliyor falan... ismi ne ?

Kaptan Pekbilir olarak çevirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

@ALAK_
    Parça parça da izlenebilir ama bazı bölümlerde geçmiş bölümlerle ilgili espriler var.Mesela Cartman'ın babasının kim olduğunu 14. sezonda açıklamışlardı ve kim olduğunu anlamak için geçmiş bölümleri izlemek gerekiyor.
  • quote:

yav arkadaşlar.. herşeyi bilen bir karakter vardı bu dizide.. adam gazeteciydi sonra mutasyona uğramış.. uçabliyor falan... ismi ne ?

Captain hindsighte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

Captain hindsighte

adam süper yaa
  • Ne zaman gelir sizce yeni bölüm internete saat kaç gibi ?
  • yeni bölümü az önce izledim ne yazık ki beğenmedim pek güldürmedi
  • anaa yeni bölüm çıktı mı. hemen izlemeliyim.
  • Altyazı yok.
  • arkadaşlar aşırı büyük bir south park fanı olarak söylüyorum, son 2 sezonda 1-2 parlak bölüm dışında çok bozdu yaw ne dersiniz ? ne biliym dizi oturduktan sonra 3- 12 arası sezonlar süperdi ama sonra bi sezonda bir tane güzel bölüm görünce hah eski south park havası gelmiş diyorum,

sizler ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

arkadaşlar aşırı büyük bir south park fanı olarak söylüyorum, son 2 sezonda 1-2 parlak bölüm dışında çok bozdu yaw ne dersiniz ? ne biliym dizi oturduktan sonra 3- 12 arası sezonlar süperdi ama sonra bi sezonda bir tane güzel bölüm görünce hah eski south park havası gelmiş diyorum,

sizler ne düşünüyorsunuz ?

yıllar önce gece 12 de cnbc-e de takip ederdim eski sp cilerdenim ve aynen katılıyorum en son mr. mackey'nin cartman tarafından müsil saldırısına sesli güldüm ama hele o opera gösterisinde resmen reklam yaptılar bu son bölüm de aynı şekilde gülümsemedim bile
  • az önce izledim. o kadarda kötü bir bölüm değildi be. ortalamanın az üzerindeydi bence
  • yok ya güzel bölümdü dün akşam izledim... güldürdü baya ..
    TSA in kamera gözetleyeicsi
  • quote:

yok ya güzel bölümdü dün akşam izledim... güldürdü baya ..
    TSA in kamera gözetleyeicsi

orada çok güldüm birde cartman ın telefonla konuşurken ki hali

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.