Şimdi Ara

soundmax kontrol panelı hakkında lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asus m2nslı-deluxe bordum var ses drıverını yukleyınce herhangı bır kontrol panelı yuklenmıyor soundmaxın sıtesınden baktım ama bulamadım yardımcı olabılırmısınız asusu p5q-deluxe anakart aldık kardesıme ondakınde soundmax ses drıverını yukleyınce soundmax black hawk control panelı yukluyor ne yapabılırım yardımcı olabılırmısınız

• Slm
    Kullandığın işletim sistemi Vista ise SoundMax in kullanıcı arayüzünü kullanamazsın.Çünkü anakartın Vista için SoundMax in sadece ses driverını içeriyor.
    Sonuç olarak işletim sistemin Vista ise kontrol panelini kullanamazsın ama XP kullanıyorsan bütün driverı silip tekrar yüklemen yeterli olacaktır.
  • hmm ama asus p5q-deluxe ve p5q-e ıle vistada arayuz calısıyor anlamadım yanı asusu neden ayrım yapıyorkı
  • Senin anakartın Vista destekli olarak üretilmediği için driverların XP ye göre yazılmış.Sonradan Vista ya uyarlama yaparken sadece Vista da çalışmasını sağlıyorlar.Kardeşinin anakartı yeni bir model ve Vista destekli olarak üretildiği için driverları direkt olarak Vista için yazılıyor.Asusun yaptığı bir ayrım değil sadece anakartı ürettikleri zaman kullanılan işletim sistemi XP olduğu için yazılımlar ona göre yazılmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SES SORUNU ACIL YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Pls panel hakkında yardım!...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.