arkadaslar asus m2nslı-deluxe bordum var ses drıverını yukleyınce herhangı bır kontrol panelı yuklenmıyor soundmaxın sıtesınden baktım ama bulamadım yardımcı olabılırmısınız asusu p5q-deluxe anakart aldık kardesıme ondakınde soundmax ses drıverını yukleyınce soundmax black hawk control panelı yukluyor ne yapabılırım yardımcı olabılırmısınız
Slm Kullandığın işletim sistemi Vista ise SoundMax in kullanıcı arayüzünü kullanamazsın.Çünkü anakartın Vista için SoundMax in sadece ses driverını içeriyor. Sonuç olarak işletim sistemin Vista ise kontrol panelini kullanamazsın ama XP kullanıyorsan bütün driverı silip tekrar yüklemen yeterli olacaktır.
hmm ama asus p5q-deluxe ve p5q-e ıle vistada arayuz calısıyor anlamadım yanı asusu neden ayrım yapıyorkı
Senin anakartın Vista destekli olarak üretilmediği için driverların XP ye göre yazılmış.Sonradan Vista ya uyarlama yaparken sadece Vista da çalışmasını sağlıyorlar.Kardeşinin anakartı yeni bir model ve Vista destekli olarak üretildiği için driverları direkt olarak Vista için yazılıyor.Asusun yaptığı bir ayrım değil sadece anakartı ürettikleri zaman kullanılan işletim sistemi XP olduğu için yazılımlar ona göre yazılmış.