Bildirim
soundcloud benzeri bir site arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
? -
? -
? -
? -
? -
mixcloud... -
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Trickle
mixcloud...
tek tek oluyor özellikle belritmiştim set oalrak olmalı örnek verdim yukarıda keşke böyle 1 adet site daha olsa mixcloud en fazla 1 adet gosterebiliyor set yok! -
quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Trickle
mixcloud...
tek tek oluyor özellikle belritmiştim set oalrak olmalı örnek verdim yukarıda keşke böyle 1 adet site daha olsa mixcloud en fazla 1 adet gosterebiliyor set yok!
8tracks -
8 derken ? oda işimi görmez ama merak ettim nasıl yapıldıgını.upload deyip 2 şarkı göstermek isteyince bile izin yok.1 şarkı sectirdi bana ama ? -
ya mixcloud da değil soundcloud da değil bulmuştum ismini unuttum kahretisn yabancı siteydi tam istediğim gibi idi.
100 şarkı bile upload ediyodu tek tıklama ile list yapıodu
Allah benm belamı versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 27 Temmuz 2012; 22:41:48 > -
Benim sitem var yeni açtım hızla büyüyor orada paylaşabilirsin
YEYGO MP3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X