Şimdi Ara

Soundblaster Live Windows 7 driver?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Win 7'yi kurdum, fakat bir tek ses kartının driverini bulamadım (creative soundblaster live), birkaç driver denedim fakat olmadı, genel bir araştırma da yaptım ama artık baydı, o yüzden deneyen varsa daha güzel olacak benim için, çözüm öneriniz? Teşekkürler.

• Bildiğim kadarıyla windows 7'ye vista driver lari uyuyodu.Bi dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 16 Temmuz 2009; 12:19:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Bildiğim kadarıyla windows 7'ye vista driver lari uyuyodu.Bi dene istersen.

Mk Project mi KV project mi diye birinin hazırladığı bir driver ı indirdim ama yine ses yok :( vista için de resmi bir driver yok live value nun
    r
    d
    ı
    m
  • Daniel K'nın sürücü paketi var. Yalnız 2gb'ın üstü ram ile kullanmayın diye uyarmış. Bir sürü hata alırsınız diyor. Sorun sürücünün içindeymiş, o yüzden müdahale edemiyormuş.
    Desteklenen işletim sistemleri :Windows XP/Vista/7 (x86&x64)
    Sürücü paketinin linki(aradaki - yi kaldır)
    http://r-apidshare.com/files/232676898/SBLive_SupportPack_1_0.exe

Daha fazla bilgi için konunun creative forumlarındaki linki:http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&thread.id=140948

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen deniyorum çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: incinerator

Daniel K'nın sürücü paketi var. Yalnız 2gb'ın üstü ram ile kullanmayın diye uyarmış. Bir sürü hata alırsınız diyor. Sorun sürücünün içindeymiş, o yüzden müdahale edemiyormuş.
    Desteklenen işletim sistemleri :Windows XP/Vista/7 (x86&x64)
    Sürücü paketinin linki(aradaki - yi kaldır)
    http://r-apidshare.com/files/232676898/SBLive_SupportPack_1_0.exe

Daha fazla bilgi için konunun creative forumlarındaki linki:http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&thread.id=140948

Kolay gelsin.

bu 2gb ram üzeri kullanmayın diyor ya sadece win 7 demi geçerli ? ben xp de kullanıyorum da 4gb ram le problem yok ondan sordum.
    Monitör: Asus 26.5" XG27ACDNG Oled[ | Ekran Kartı: Sapphire 9070 XT Nitro+ | İşlemci: AMD R7 9800X3D| Anakart: Asus Rog Strix X870E E-Gaming | M.2 SSD: 2x Samsung 980 Pro 1TB Gen4 | RAM: G.Skill Z5 Neo 32 GB (2x16) 6400Mhz | PSU: Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ | Kasa: MSI MEG PROSPECT 700R | Soğutucu: ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB OLED

• Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Monitör: Asus 26.5" XG27ACDNG Oled[ | Ekran Kartı: Sapphire 9070 XT Nitro+ | İşlemci: AMD R7 9800X3D| Anakart: Asus Rog Strix X870E E-Gaming | M.2 SSD: 2x Samsung 980 Pro 1TB Gen4 | RAM: G.Skill Z5 Neo 32 GB (2x16) 6400Mhz | PSU: Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ | Kasa: MSI MEG PROSPECT 700R | Soğutucu: ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB OLED
  • Bende Sound Blaster Digital Entertainment 5.1 Live (SE) var. Acaba bu sürücü Vista için de uygun mudur?
    Kartımı kullanmak istiyorum
    PC : Gigabyte GA-P35C-DS3R # Quad 6600 G0 # Kingston HyperX 2x1GB 800 MHZ # Seagate 250GB HDD 16 MB NCQ # MSI 8800 GT OC EDITION 512 MB # Asus TA 951+FSP Epsilon 600W # Powercom 1000 VA # LG DVD WRITER DUAL LAYER # Samsung T220 LCD
  • arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyorum, linki indirdim, ancak kurulmuyor.

ses kartım sound blaster live 24bit.

kur'a tıkladığımda ses kartı algılanmadı diyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar rapiid dekı drıver ı wın 7 de kurdum ancak ses baya az cıkıyor benım z5500 kuzuya döndü z5500 olmasa buyuk ıht sarkı fısıltı seklınde duyulacak sesı yarılıyorum eskı halıne gore 2 . tık kadar ses cıkıyor neden olabılır mumkunse hızlıca cvp beklıyorum sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

Ayarlarını iyicene yap her uyduların ses seviyesi var onları min. 90 yap.

butun seslerı sonladım ancak hala aynı bı cozum bulamadım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.