Şimdi Ara

Soundbar mı? 2+1 Ses sistemi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, Samsung led tv sahibiyim, tvnin optik ses çıkışı var. Soundbar almayı düşünüyorum. Samsung hw-j430 almayı düşünürken, optik ses girişli Trust GXT638 marka 2+1 ses sistemi olduğunu fark ettim. film ve dizi çok izleyen biri olarak, tvnin sesi yeterli gelmiyor. Daha berrak ve kaliteli ses için hangisini önerirsiniz. Saygılar

Samsung

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-av/audio-video/soundbar/HW-J430/TK

Trust

http://www.trust.com/tr/product/19755-gxt-638-console-speaker-set

• Kardes film hastaligin varsa film ve seste sinema keyfini yasayacam dts film izleyecem diosan 5.1 al. Bi tanede hdd alirsin usb 3 1 tb. Cdciden paso film alirsin mkv olarak hem 5.1 dinlersin hemde kaliteli ve temiz ses alirsin.
    Sound barlara kanim hic ama hic isinmadiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz aylarda Trust'un o modeli 190TL idi almayı düşünmüştüm ama ses çıkış değeri 60w rms olduğu için vazgeçmiştim. Soundbar 400TL ve 200w rms civarı. Soundbarda olan BT, USB, DTS vs. özellikleri işine yaramayacaksa ve Trust'da sağ-sol hoparlörleri gerekli uzaklığa yerleştiririm diyorsan o da alınabilir. Soundbarın ve tvnin samsung olması da avantaj, tek kumandayla halledersin işi.

Konu dışı olarak CSI S15 altyazı çevirilerini sen mi yapmıştın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 22 Şubat 2016; 5:06:55 >
  • Ben de 2+1 ve soundbar arasında kararsızım. Kablo karmaşası ve görüntü kalabalıklığı yapmadığı için ve diğer cihazlara bluetooth ya da usb'den kolayca bağlanma imkânı veren soundbarlara daha yakınım. Yorumlar genelde soundbarların 5+1 kadar iyi olmasa da 2+1'lerden daha iyi olduğu ve 500-600 lira civarındaki kaliteli soundbarlarla surround keyfi yaşanacağı yönünde. Başka araştırmacılar ve kullanıcılar da görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
  • bence mukayese dahi edilmez. tabiki 5.1 düzgün giriş seviyeside yeter bir sistem en isabetlisi olacaktır. filmn yarısı görüntü ise yarısıda sestir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.