Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.794
Cevap
602
Favori
1.991.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hdmi ile Dijital ses gonderdiginizde tv'deki eq ve ek ses ayarlarinin calisiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

movie modu aktif olarak kullanman.

yurtdışı forumdada hemen hemen herkez movie modda centerı bozdular diye isyan ediyor.

ben movie modunu neredeyse hiç kullanmıyorum. diğer modlarda center daha iyileşti bence.

gene yurtdışı forum da sp11r nin konusunda son güncellemenin center, bass ve atmos iyileştirilmesi olarak yazılmış. ama lg nin firmware leri indirebileceğimiz istersek eski versiyona dönebileceğimiz ve güncellemede neler yapıldığının yazıldığı bir sitesi olmadığından bu görüşler hep kullanıcı yaorumu oluyor resmi açıklamaya ulaşamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 4 Kasım 2021; 9:19:15 >
  • Aynen katılıyorum ama yazılım konusunda malesef LG sınıfta kalır. Klimalarını kullanıyorum 3 hafta uğraştım aplikasyonundan wifi'ı tanıtabilmek için :) Aletleri çok kalite ok ama yazılımları berbat...

• Gecen gunlerde yazmistim, jbl bar 5.1 diye sistemi dinledikten sonra digerlerini dinlemedim tiksindim diye, ardindan 2 gun sonra baska bir media markt subesine gittim, q70t modeiydi yanlis hatirlamiyorsam, alip cikicaktim ama misterinin biri gelip jbl 5.1 i acinca yine almadan ciktim. Icime sinmedi.
    Almanyaya cok gidip geldigimiz icin internete girip baktim. 2 gun once urunu siparis verdim. Ofise ulasti, ordanda eve biraktilar. Cok daha uyguna geldi. Fakat bu aldigimda sag soldaki ayrilan hoperlorler yok, tek parca ama 40watt daha guclu. Media marktta satilan 510watt, bu 550watt gosteriyordu. Onumuzdeki hafta 1-2 gunlugune gidicem, gidebilirsem getiricem, yoksa 10 gune birisi gelicek arabayla, gelirken getiricek 🙂

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 4 Kasım 2021; 14:25:0 >

• Hayırlı olsun ne diyelim atmostan yoksun dinleyeceksiniz artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet malesef atmos olayi uzuyor ama bassin gucu ve kalitesinden dolayi teselli ediyorum kendimi. Fiyati 440€, obur 510watt lik olan model yok. 9.1 olan model var o da 797.99€. Buna gerek duymadim. Eger tatmin etmezse, burda adigimi satar tekrar siparis ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 4 Kasım 2021; 14:35:12 >

işin kötüsü sadece atmos değil true hd ve dts hd ma da yok bu soundbarı atmosdan çok önce tartıştık burada dts hd ma geriye uyumludur dts olarak çalar ama true hd ya da atmos filmlerde ses alamazsınız
    (kastettiğim netflix ya da amazon değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Kasım 2021; 14:36:0 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Dogrudur hocam. Yaziyi duzettim. Bircok sey konustuk, belki benim aklimda oyle kaldi, farkini hisetmezsiniz dedigi belki baska birseydi. Belkide bass icin soyledi. Aldigim site bu

• keşke imkaninız var ise 9.1 alsaydınız ses formatlarına desteği sorunsuzdur ses kalitesinden önce bu önemli

soundbardan ses alamazsanız aldığınız sesin kalitesi önemsiz hale gelir

nasıl kullanacaksınız?

kullanım amacınız ne?

Hocam daha cok, yilbasi dogum gunleri gibi ozel gunlerde muzik dinlemek icin. Arada bir projeksiyondan film izlerken hem ortada kablo gorunmesin, hem kolay kurulum yapiyim vs derdi olmasin diye aldik. Aslinda atmosun (mantiginin) disinda oyle dts vs gibi ozelliklerin amacini pek bilmiyorum, 9+1 biraz gereksiz geldi aslinda ozellikleri fazlaymis dediginiz gibi ama soundbar olarak baslangic seviye olarak goruyorum kendimi, oyle ses ayirt edeyim vs gibi bir dusuncemiz yoktu. Beni tek cezbeden sesin netligi ve bas kalitesiydi. Dinledigim hicbir cihazda bu ses kalitesini alamadim. Samsung ve lg denedim ama yukarilarda da bahsettigim gibi onlarda da bass hic calmiyormus gibi geldi. 1-2 yil kullanir, aldigim fiyata satar bir ust modeli hangisiyse ondan alirim artik. Zaman gosterecek yani belkide yeter bu deyip bozulana kadar kullanirim 🙂

Q700A'dan nasıl tiksindiniz? SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Acaba sub bağlı mı değildi?

Ben aldım muhteşem bir ses kalitesi ve salonuma fazla gelen bir subwoofer'ı vardı?

En düşük ayarda kullanmıştım desibelini..

P/F olarak muhteşem bir soundbar bence. Sadece arkaları temin edememiştim o konudaki fikirlerimi de biraz yukarılarda bulabilirsiniz..

Panasonic TX-P50G20, Sony KE-65XH9077, Xiaomi Mi Box, PS4, Vu+ Zero
    ----------------------------------------------------------------
  • bucoskun kullanıcısına yanıt

Sanki boyle eski bilgisayara takilan 5.1 ses sistemlerinin bassi gibydi, nasil anlatiyim yani boom boom yapiyordu ama 2. vurustan sonraki her bass vurusunda dirrt diye bir ses geliyordu. Sesi kotu degil zaten bassi bana yetersiz geldi. Ama yukarilarda bir yerde yazdim, bu jbl denedikten sonra da bana oyle hissettirmis olabilir. Belkide evdeki sistemin bassindan aliskan oldugum icin boyle geldi gercekten bilemiyorum. 3199₺ fiyati vardi, 3000₺ ye birakildi urun bana.

Onun yaninda snh5, sn7y, philips tab6305, e bakma firsatim oldu, bunlarin hicbirinde istedigim bass performansi goremedim. Hatta calisan eleman eve kurdugunuzda burdakilerden daha farkli olur, daha tatmin eder dedi. Gercekten icime sinse alicaktim.

Paylaşımlar için teşekkür ederim. Zahmet oldu. Birebir aynısını yaptığım halde değişmedi. Versiyonlar farklı demişsiniz sanırım ondan olabilir. Eğer ben tam sürümleri aldıysam maalesef sizde de durum aynı olacak. Ya da tam tersi olursa bende de zamanla düzelecek. Şu an da movie mod tüm hoparlörler aktif bende. Teşekkürler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    müzik için tamam format sorunu olmaz ama projeksiyondan izleyeceğiniz filmlerde true hd ses dışında başka ses olmazsa soundbardan ses alamazsınız 9.1in hoparlör sayısına takılmayın her formata desteği var

Neyse yazarsınız takıldığınız bir yer olursa biz buralardayız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 4 Kasım 2021; 23:25:34 >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt
    Neden movie modda ısrar ediyorsunuz anlamadım TV izlerken movie modda sesler kısık geliyor zaten. diğer modlar daha canlı geliyor
    Ben Netflix veya Nvidia prodan izlerken movie mod kullanıyorum

Tv yayını izlerken, Sony de dolby audio ses desteği alabiliyorsunuz .(dolby digital - dolby digital plus) Yani 2.1 ses çıkışı olan bir yayını çevirip size movie modunda arka hoparlörler sadece efektlerde vs devreye girecek şekilde ses yayını yapıyor. Surround devreye almadan Orijinal sound ayarında bu imkan vardı. Neden Surround kullanmak istemiyorum arka hoparlörler yakın ve sürekli arkada konuşma sesleri duymak bir süre sonra verimli olmuyor. Çünkü tüm hoparlörler aktif oluyor. Çok teknik yazamıyorum bilenler anlıyordur zaten. Bass blat modu da bunu yapıyor ama onlarda da konuşma sesleri devre dışı kalmıyor. Netflix amazon prime vs bunlarda sorun yok. Altını çizerek diyorum tv yayınlarında. Diğer modlar da surround kapalı olduğu zaman sadece onlerden ses verdiği için mecburen bu modu tercih ediyordum durum bu. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangobjk -- 4 Kasım 2021; 23:51:52 >
  • Memnun degilmiyim tabiki memnunum. Bu tercih meselesi aradığım beğendiğim kulağıma hoş gelen ayar buydu o kadar. Diğerleri kötü anlamında asla demiyorum zaten açamıyorum bile :) çünkü bence sn11 oldukça güçlü bir cihaz. Yeri gelmişken sub performansı yönünde eleştiriler var okuyorum ama daha +1 yapmadım en yüksek seviyesinde bile sub yetersizlik kalıyorsa benim komşular gerçekte huysuz derim :)

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.