Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır bende oyle bi koku yok.
  • Merhaba,

iki ürün arasında kararsın kaldım bana bu konuda yardımcı olabilirmisin ?

1- LG NB5540A modeli
    2-Samsung HW-H551 modeli

bunların arasıdaki önemli farklar nelerdir, fiyat önemli değil işi bilen arkadaşlar için söylüyorum hangisini tercih ederdiniz? neden?

Kullanacağım TV modeli Philips 47PFL6877K/12 --- Bu tv ile uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım ?

Sound bar almamın sebebi DTS yi deneyimlemek, 5.1 Ev sinema sistemi almak istedim çok yer kaplıyor, media player dedim yine ses deneyimi için bir ses sistemi şart, eeee haliyle tv nin özelliğinde de DTS yok ne yapsam bilemedim sound barları görünce de beyin koşarak uzaklaştı benden.

önerilerinizi bekliyorum üstadlar, Teşekkürler.
  • bende lg nb3530 var
    Bugün transformers kayıp cağ filmini 3d izledim ses dts değildi ses seviyesi 15'te giriş sahnesinde dolaplar zangırdıyordu sinema salonu gibi oldu ev :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooZeR_54

Merhaba,

iki ürün arasında kararsın kaldım bana bu konuda yardımcı olabilirmisin ?

1- LG NB5540A modeli
    2-Samsung HW-H551 modeli

bunların arasıdaki önemli farklar nelerdir, fiyat önemli değil işi bilen arkadaşlar için söylüyorum hangisini tercih ederdiniz? neden?

Kullanacağım TV modeli Philips 47PFL6877K/12 --- Bu tv ile uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım ?

Sound bar almamın sebebi DTS yi deneyimlemek, 5.1 Ev sinema sistemi almak istedim çok yer kaplıyor, media player dedim yine ses deneyimi için bir ses sistemi şart, eeee haliyle tv nin özelliğinde de DTS yok ne yapsam bilemedim sound barları görünce de beyin koşarak uzaklaştı benden.

önerilerinizi bekliyorum üstadlar, Teşekkürler.

dts 5.1 olmadan olmaz, oluyor sanirsiniz ama aslini dinleyince alakasi olmadigini anlarsiniz. amac dts ise soundbar yanlis secim kanimca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Eylül 2014; 8:33:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• melihcos kullanıcısına yanıt
    Anlattığım şekilde denedin mi hiiç cihazı?
  • Baristanbulgaria kullanıcısına yanıt
    Dün media market de cihazı ayrıntılı inceledim. Usb den başlı şarkılar açıp sesi 99 kadar açıp 2 -3 dakika dinledim. Seste en ufak bozulma ve koku gelmedi. Raflar zangır zangır zorluyordu. Sesi çok hoşuma gitti ama evimde kullandığım avr cihazı kadar kuvvetli değildi. Ama ev için fazlasıyla yeterli....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlız samsung modelinin hw-450 olanını test ettiğinden emin misin? Bu modelde ses seviyesi 49-Max ...

Genel görüş olarak bakmak gerekse bir ev için mükebbel soundbar ses sistemi ihtiyacları fazlası ile karsılıyor tabi yinede zevk meselesi en azından benimkini :)
  • melihcos kullanıcısına yanıt
    Hocam şu aşağıdaki paylaştığım müziği açıp dener misin? :)

Ben ses seviyesini 40 da bıraktıgımda güzel koku gelmeye devam etti ...

MikeWillMadeitVEVOyoutube
    Mike WiLL Made-It - 23 ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=bbEoRnaOIbs&list=PLH6pfBXQXHECUaIU3bu9rjG2L6Uhl5A2q&index=12

• Baristanbulgaria kullanıcısına yanıt
    Yok ben lg 5540 modelini test ettim. O sekilde koku gelmeai hayra alamet degil. Bence servise haber verip durumu bildirin.
    Basın bobini zarar goruyor buyuk ihtimal.

• Merhaba arkadaşlar;
    Uzun zamandan beri ses sistemlerini araştırıyordum,ayriyeten halen yıllar önce aldığım devasa SONY LBT VR 90AV 5.1 Kullanıyorum..ses teknolojileri ve sistemler konusunda az da olsa tecrübeliyim..
    Önceleri yine günümüz teknolojilerine uygun hdmi olsun bluetoth olsun wireless olsun derken aklım hep yine 5.1 lere kayıyordu,en sonunda Lg 9530 modeline kafayı iyice taktım ve alıyordum..taa ki soundbar ile tanışıncaya kadar..
    Bimeks te gezerken tesadüfen lg 5540 ı test ediyorlardı bende olaya dahil oldum,inanamadım,sesler çıtır çıtır berrak,tizler ve baslar etkiledi beni,o kocaman mekanda okadar aletin ortasında lg 5540 gümbür gümbür ses veriyordu..
    5.1 ,7.1 ses sistemi araştırıyorken bitane bar bitanede subwoofer düşünmeye başlamak önceleri bana hata gibi geldi..
    Gezmediğim teknosa ,Media markt kalmadı..hepsindede sonuç Lg 5540 ın ses kalitesinin oldukça tatmin edici olduğuydu..
    Düşünün bir kere hergün 24 saat filim seyretmiyorum,daha çok müzik dinliyorum, yani 5.1 lerin arka hoparlörlerinden extra sesi ne zaman duyayım,yine 5.1 veya 7.1 den ses alabilmek için yüksek kaliteli filimlere ihtiyacım var yani bulsam bile bir filmi kaç kere izlersiniz hayatınızda..ben o hatayı zamanında SONY LBT VR90AV 5.1 i alarak yapmıştım zaten..
    LG 5540 tizleri ve midleri çok iyi duyuran çıtır çıtır oldukça şık bir bar ve yine harika bass lar veren bir aktif subwoofer a sahip yer kaygısı çekmediğim harika bir cihaz..iyi ki almışım..Ha unutmadan söyleyeyim Vatan bilgisayarda indirim zamanlarında en düşük 1200 tl ye iniyor..ben LG shop tan 1100 tl ye taksitle aldım..Hİ-Fİ DAC (High Fidelity Digital Analog Dönüştürücü)sanırım sadece 5540 da var..5.1 yerine bunu aldığım için kendimi şanslı hissediyorum..
    Herkese mutlu günler..

• Selamlar arkadaşlar, bugüne kadar saoundbar'ların varlığından dahi haberim yoktu. Bugün teknosada Samsung HW-F450 modeli ürünü gördüm ve aradığım ürün olduğuna karar verdim. Şu anda 2.1 ses sistemim TV'ye kulaklık girişinden bağlı. Geceleri ise kulaklık girişine bağladığım kulaklık ile TV izliyorum. TV'nin yapısı gereği kulaklık girişine erişimim çok kısıtlı. Soundbar TV'ye optik olarak ya da bluetooth üzerinden bağlanıyor sanırım. Benim kulaklık girişine kulaklık takılıyken bu cihazdan ses alabilir miyim ? Bir de televizyonum duvara monte değil sehpa üzerinde soundbar sehpa üzerinde etkili performans verir mi ? Bu 2 sorum konusunda yardımlarınızı bekliyorum, saygılar.
  • Selam arkadaşlar,

LG nin sound bari ile ilgili bilgiler almaya çalıştım ama ne yazık ki aldığım bilgiler neticesinde bu ürünün Televizyonumla uyumsuz olacağına kanaat getirdim şimdi bu başlık altında saçma olucak belki ama sound bar yerine ürününü alsam nasıl olur ? televizyon philips 47pfl6877 modeli DTS desteği yok sound bar almaktan vaz geçmemin sebebi de bu oldu. bu ürün nasıldır.

• BooZeR_54 kullanıcısına yanıt
    Lg 5540 da dts destegi var. Bence bu urunu inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BooZeR_54

Selam arkadaşlar,

LG nin sound bari ile ilgili bilgiler almaya çalıştım ama ne yazık ki aldığım bilgiler neticesinde bu ürünün Televizyonumla uyumsuz olacağına kanaat getirdim şimdi bu başlık altında saçma olucak belki ama sound bar yerinehttp://www.teknosa.com/urunler/110100733/philips-htb5570d12-1000w-wifi-3d-blu-ray-ev-sinema ürününü alsam nasıl olur ? televizyon philips 47pfl6877 modeli DTS desteği yok sound bar almaktan vaz geçmemin sebebi de bu oldu. bu ürün nasıldır.

Televizyonunuzda dts desteği olmadığı için, alacağınız sistem mutlaka dts formatı destekleyen ister Soundbar, ister kolonlu ama blu-ray oynatıcılı bir ses sistemi olmalıdır.. Ya da 100 tl civarı satılan Media playerlardan alıp istediğiniz ses sistemini seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 7 Ekim 2014; 12:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Lg 5540 da dts destegi var. Bence bu urunu inceleyin.

tamam cihazda var da televizyonda yok bazı arkadaşların cevaplarında televizyonda yoksa işe yaramaz deniyordu o yüzden bu dediğiniz üründen vaz geçtim. yoksa ilgilendiğim üründü ama isteklerime yanıt veremiyor anladığım kadarıyla. o yüzden philips HTB5570D modelini inceliyorum bu aralar.
  • BooZeR_54 kullanıcısına yanıt
    Televizyon sinyali işlemeden optikden sounbara gönderecek hepsi bu. Benim vestelde dts desteklemiyor ama optikden avr cihazıma(ev sinema amfisi) gönderiyor. oda dts i çözüyor.Yani sıkıntı olmaz.

• black100 B kullanıcısına yanıt
    ArkadSlar merhaba Adım Levent
    3 gunonce Lg 3540 soundbar aldim
    Herhangi bir sorun yoktu fakat bu aksam Subwoofer acilmiyor kirmizi isigi surekli yaniyor
    Tiz bardaki ekranda ise kirmizk isik yanip sonuyor bana yardimci olabilirmisiniz acaba
    Tesekkurler

• Arkadaşlar,
    Şu LG'nin Soundplate sistemini kullanan var mı ? Önerir misiniz?

www.lg.com
    LG LAP340 Sound Plate | LG Electronics Türkiye
    http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-LAP340

Deneme şansımda olmadı merak ediyorum açıkçası..

• Dun vatandan samsung hw h450 2014 serisi aldim memnunum, tv ye optikten bagladim. Cok basarili bir ses yok ama tv hoparlorunden iyi yinede. Kumandadan optik ayari mi ne varmis o nerde bilmiyorum.direk baglayip tv nin sesini 0 a getirip soundbardan dinliyorum.iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: çev.müh.tolga

Dun vatandan samsung hw h450 2014 serisi aldim memnunum, tv ye optikten bagladim. Cok basarili bir ses yok ama tv hoparlorunden iyi yinede. Kumandadan optik ayari mi ne varmis o nerde bilmiyorum.direk baglayip tv nin sesini 0 a getirip soundbardan dinliyorum.iyi forumlar

tv ses menüsünde, ses çıkışı seçeneği vardır.
    onu yalnızca harici seçerseniz tv nin sesini kısarak izlemek zorunda kalmazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.