Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj güncel 01.05.2026) (2342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dobrerano , erturul Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (7 Mobil) - 16 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
46.827
Cevap
650
Favori
2.303.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
73 oy
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1...1171...2339234023412342
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayirli olsun. Siz memnunsaniz diyecek birsey yok. Beklentinizden fazlasini ortalama fiyatlarin altinda bir modelde bulmak keyif vericidir. Lg'nin sinematik sesi iyidir. Basi da devreye girmekte nazlanir ama girdi mi ben buradayim der. Kotu yani eq ayari yoktu(r). Surround modda şıkır şıkır ses verir tabiri caizze ama surroundu kapatirsaniz perde arkasina alir sesi. Atmos filmi stamdart modda izlemek en dogrusudur. Bunlar eski lg'lere gore deneyimlerimizdi, muhtemelen benzer tadlar veriyordur. Tekrar hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamasi en guzeli de ulkemiz sartlarinda zor alinan cihazlar olunca, tuketici haklari da geri planda kalinca dertlesmek icin forumlar kaliyor geriye. Bebim de jblin karsidan bakinca sag hoparlor sanki daha zor oturuyor yerine sag tam hizaya geliyor hemen, digerinde bastirmak gerekiyor. 20 yil once olsa icim icimi yerdi. Simdi klasmanlara ayirdim hatalari. Bu hata benim icin onemli degil ama arka hoparlorlerin seyrederken hattan kopmasi buyuk sorun.

990c de 990 d'de ana bar plastik. Metal degil ama gorunum oyle. Arka hoparlorlerde metal gibi.

Linkte bir dosyaya ulaşılmıyor.

Teşekkür ederim. Kullanımımın %90 'sinin sinema üzerine olacağını ve haftada 2-3 film 1-2 maç izleyeceğimi düşününce, karardan memnunum.Hepimize keyifli seyirler.

• ikinci el benlik bir durum değil malesef hocam, ürünü sıfır kutusundan çıkarmadığım sürece kullanasım gelmiyor. 15-25 bin tl civarına sıfır ne olabilirdi diye araştırınca/düşününce arka hoparlörlü ve bilindik markalı başka bir sistem göremedim. Günlük birşeyler izleme 2 saati geçmeyen ve odyofil olmayan ailem için yeterli diye düşünüyorum.

Bence şu an bilindik markaların kalbur üstü modellerine baktığınızda, center olsun surround olsun, cihazlar zaten benzer seviyede ve gayet iyi iş çıkarıyor. Aradaki farkı daha belirgin yapan taraf bence Atmos oluyor. Ama bunun için fiyat 2 katından da fazla seviyelere çıkıyor. O kadar fazla para verince sesten aldığınız keyif de 2 katına çıkıyor mu, orası biraz soru işareti. Değer mi derseniz, bence tamamen bütçeye, kullanım şekline ve beklentiye bağlı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.