Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
40.421
Cevap
590
Favori
1.959.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dış tarafa. Arkalarında da Left (Sol), Right (Sağ) yazar.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt

Bende dış tarafa olacak şekilde koydum ama tereddütte kalınca emin olmak istedim SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde netflix actigimda dolby atmos yaziyordu bir oncekinde fakat bunda yazmiyor ayari mi yapmak gerekiyor (tv tlc)

Kendi kendine duzeldi.

Asagidaki ayar dogru mudur?

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatckmk -- 2 Ağustos 2025; 23:44:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fuatckmk kullanıcısına yanıt
    Doğrudur; Passthrough, Düz geçiş, İçinden geçiş tabirleri aynı manaya gelip ses dosyasının oynatıcı tarafından işlenmeyip direkt ses sistemine iletilmesine denir... Ses sistemlerinin Dolby TrueHD Atmos, DTS HD-MA, DTS-X gibi sıkıştırılmamış ses dosyalarını oynatabilmesi için gerekli olan ayardır 👍🏻...

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, bir yazinizda 2 hafta boyunca adaptive modunda calismasini tavsiye etmistiniz suan onu yapiyorum. Sonrasinda genel olarak film modu icin ses ayarlariniz varsa onlari da denemek isterim.

• fuatckmk kullanıcısına yanıt
    Yeni alınan ses sistemlerinde sesin oturması için tüm sürücülerin bir süre çalışması yaygın tabiri ile yanması gerekir. Adaptive modda tüm sürücüler devrede olduğu için o modda bir süre kullanma tavsiye ediliyor.

Ben ekstra konulmuş özellikleri (Gelişmiş ses ayarları'ndakiler) kullanmıyorum. Ekolayzer ayarı yapmıyor, standart modda kullanıyorum. Ana özelliklerden SpaceFit ve Aktif ses yükselticisi açık. Kanal ayarlarını ise odanızın büyüklüğü ve izleme mesafesine göre ayarlarsınız. Taktiğiniz şu olsun genel ses seviyesini 15'te tutun; önce uzak olan sürücüleri abartılı artırıp sonra kulağınıza hoş gelene kadar düşürün. Arkalar çok yakın ise size bakan sürücü 0'da kalsın, referans olsun. Geniş açı ve arka kenarı odanızın genişliği ölçüsünde artırabilirsiniz. Bunu yaptığınızda seste derinliğin arttığını hissedeceksiniz. Bu kanal ayarından sonra artık izleme ses volümünüzü 15 olarak sabitleyebilirsiniz. Sesi az açtın, çok açtın derdi olmayacak. Evdekilere de bunu tebliğ ettiğinizde işlem tamamdır 👍🏻...

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam mantikli oda ve oturma duzenine gore sesimizi bulmaya caliscaz artik :)

• Reppu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, q990d 16000 TL ye nasıl, nereden aldınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eko.ekrem kullanıcısına yanıt

duvara

• @ayhanca10

q800f

yoksa q990d nasıl 16.000 olsun

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Kafayı q990 la bozdum, anlatılanı q990 zannettim. Bende q800b var, arka kitini bulamıyorum. Q990 bakıyorum ve arka kitlerin verimini çok merak ediyorum. Neredeyse Vatan indiriminde alacaktım, sonra değer mi diye bir duraksadım. Tv qled Q67b

• ayhanca10 A kullanıcısına yanıt

satıyordu forumdan bir arkadaş yüksek mi geldi fiyat

Aynı kişiden bahsediyorsak iletişime geçmiştim, Bursa da ikamet ettiği için olmadı, yüzyüze alışveriş yapmak tercihim.

ozan47 kardeşimiz satıyordu bursada mı bilmem ne kadar demişti fiyat uygun olursa gidip alınıp geline debilinir yani

Evet ayni arkadaş, iletişime geçmiştim. Fiyat biraz yüksek geldi ve mesafe. Asıl soru arka kitler bu uğraşa değecek mi? Evet aslında uzakta değil, değecek mi sorusuna yanıt bulamadığım için adım atamadım.

10.000 ve altı makuldür

değer mi konusu evet değer

Cevaplarınız için teşekkür ederim, kısmet kimbilir belki kapısını tekrar çalarım.

Merhabalar 9500 satıldı.

• ozan47 O kullanıcısına yanıt
    Hâyırlı olsun, haber verdiğiniz için teşekkürler

Rica ederim. Teşekkürler iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.