yaw bende bunu anlamıyorum nesine hayran oluyorsunuz bilmeyen biride yazıları okuduğunda ne sistem be bende alayım diyecek,bazen diyorum bizim aldığımız q990d acaba çakmamı :) hani sistem bizde olmasa onlarca filmle deneme yapmamış olsak tecrübe etmesek tamam dicem 11 kanal diye geçiyor daha 5.1 doğru dürüst veremiyor bırak atmosu zaten atmos diye birsey yokta hele o sürücüler dökülüyor be kardeşim,arkadaşta sony bdv-e380 var bunun içinden geçiyor eski cihaz atmosta yok cihaz kötü kimse çıkıp burada ben avr de kullandım iyi deyip güzelleme yapmasın 20 yıl oldu bu hobiye gönül vereli yazdıklarım aykırı gelebilir can sıkabilir sadece gerçeği söylüyorum cihaz iyi olsa ilk ben yazıcam buraya zaten neden kötüleyeyim ama kötü olanada kötü derim bu işin üstadı sony onlarda cihaz çıkarmıyor nedense q990d birebir karşılığını sony yapmış olsaydı aynı fiyata sunsaydı samsung soundbar satamazdı |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1924. sayfa)
-
-
Geldi sony fanboy ya kardeşim sony mi kaldı bırak git 20 sene öncesinde mi yaşıyorsun sen? Sürücüler dökülüyormuş ahaha atmos yokmuş da dünya da düz zaten değil mi? Var sony barlar gidip alın 3 katı fiyatı verin daha kötü performansı alır oturursun.
-
Hocam burada bir çok insan benim gibi daha önce hi-fi sistem kullanıp bu sistemlere dönmüş ki sizde soundbar kullanıyorsunuz şu anda anladığım kadarıyla, bu sistemlerin hi-fi sistemlerden gördüğüm okuduğum kadarı ile kimse daha iyi olduğunu zaten kimse söylemiyor, kapladığı alan ve kablosuz olması, salon da çevre kirliliği yaratmadığı ve fiyat performans ürünleri oldukları için soundbar kullanıyorlar. Benim hanım özellikle kablo kirliliği ve bir çok parçadan oluştuğundan dolayı sorun çıkarıyordu. Bu nedenle değiştirmek zorunda kaldım, yoksa burada herkes hi-fi sistemlerin çok daha iyi olduğunu biliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
soundbar kullanmıyorum ama aldık arkadasıma, arkadaslarımda farklı sistemler var sistem kendi içinde kötü hifi sistemlerin daha iyi olması olayıda değil 40 bin veripte tvden biraz daha iyi ses alacaksam ne anlamı var kablosuz olmasının guzel görünmesinin, demek istediğim söyledikleriniz kurtarmaya yetmiyor biride çıkıp burada kral çıplak demeli
-
sony fanloylukla alakası yok duymak istiyorsan gel q990d de var e380 de var karşılaştır kulaklarınla duy farkı burda yazmaya benzemez bu iş gelip dinlersin 20 sene önceki sistem nasıl içinden geçiyor görürsün lafa geldimi yazar burada herkez gel kulaklarınla duy dediğimde ses yok
-
e380 ne mersedes mi oluyor? yok daha neler ya troll müsün nesin bas git... Bu kadar insan salak sen akıllı o sitemle git sen mp3 falan dinle.
-
sen bas git... anlamıyorsan bu işlerden saçma sapan konuşma adam gibi konuşacaksan konuş sor cevap vereyim okuma yazma zorluğumu çekiyorsun q990 da var e380 de var avr sistemde burada sallayacagına gelirsin aynı anda dinlersin arka arkaya duyarsın farkı ne demek istediğimi anlarsın
-
Sakin olun beyler ne oluyoruz yahuu kim neyle mutlu ise devam etsin Odesy kardeş defalarca yazdın yahuu yeter anladık soundbarlar çöp bizi çöplükte bırak sana en billur sesler dilerim gerçek gibi dinle sen biz böyle iyiyiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Sakin olun beyler ne oluyoruz yahuu kim neyle mutlu ise devam etsin Odesy kardeş defalarca yazdın yahuu yeter anladık soundbarlar çöp bizi çöplükte bırak sana en billur sesler dilerim gerçek gibi dinle sen biz böyle iyiyizBenim amacım burada kimseyi üzmek yada keyfini kaçırmak değil,sadece gerçekleri konuşmak,ama görüyorumki eleştriye tahammül edilmiyor pek,sonuçta herkezin beklenntisi farklı kimileri sesin gerçekliğini,detaylarını sahnesini önemser,kimileri sadece birseyler duysun ister,herkesin algıladığı iyilik seviyesi farklıdır,bu kadar savunmanıza gerek yok sanki kutsal birseye laf etmişim gibi tepki vermeyin,ben burada kişisel zevkleri tartışmıyorum teknik gerçekleri anlatıyorum,gerçekler değişmez sadece gerçekleri kabul etmek istemeyenler olur,eğer bir cihazın eksik yönlerini konuşmak bile rahatsız ediyorsa sorun bende değil dinleyici tarafındadır,forumlar bilgi paylaşımı için var ama görüyorumki herkez gerçeği duymaktansa kendi inandıklarına sarılmayı tercih ediyor.
-
Hocam iki ürüne de ulaşabilir durumdasınız anladığım kadarıyla. Çok kapsamlı olmayacak şekilde 1-2 sahnelik bir karşılaştırma videosu çekme imkanınız olur mu?
-
Elbette video çekebilirim,ancak kayıt telefonla olacagı için ses kalitesi gerçeği tam olarak yansıtmayacaktır,özellikle detaylar sahnne genişliği bas tepkisi kayıtta kaybolabilir.Eğer sistem hakkında net bir fikir edinmek istiyorsanız,Kırklareli tarafında oturuyorum,sizde yakınsanız buyrun gelin bizzat dinleyip istediğiniz testleri yapabilirsiniz,böylece en saglıklı değerlendirmeyi kendiniz yapmış olursunuz.
-
Çok isterdim hocam bunu fakat Ankara'dayım :) Ben biraz araştırma yapacağım iki sistemle alakalı. Güzel bilgiler bulursam paylaşırım konuda.
-
Bilen bilir; bu tür testler video kaydı ile anlaşılmaz, canlı dinlemek gerekir. Anladığım kadarıyla arkadaşımız bu konuda yardımsever. Evinin kapılarını test etmek isteyenlere açıyor. Aynı şehirdeyseniz değerlendirin.
Diğer taraftan benzer bir diyaloğu 4 ay önce ben yaşadım kendisiyle. Kendisini şahsen tanıyan başka bir forumdaşın mesajı ile iyi niyetli yardımsever olduğunu anladık ama arkadaşın üslubunu hiç tasvip etmedik.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159656037
Ara ara uğrar böyle bu başlığa SOUNDBAR ALMA SAPKINLIĞINA DÜŞEN bizleri bu kötü yoldan döndürmek için can hıraş bir gayret sarfeder. 40 bin dediğine bakmayın, bu başlık altında kimse 40 bin lira vermedi q990d'ye... Düne kadar normal şartlarda 36.500'e listelenen q990d'yi eğitim indirimi, HOSGELDIN5, Samsung TV almış olanlara %30 indirim gibi indirimlerle 25 ile 35 bin arasında aldı arkadaşlar. Bu fiyat aralığında benzer performans sergileyen AVR alınabileceğini iddia ediyorsa buyrun yazsın buraya...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam AVR sistemler hakkında fazla bilgim yok. Soundbar kullanmışlığım var geçmişte fakat arka kolonları olmayan giriş seviyesi bir modeldi. Buna rağmen çok memnun kalmıştım. Q990D gördüğüm kadarıyla baya sağlam bir sistem. Buna karşılık @odesy'nin yazmış olduğu yorum çok iddialı olduğu için merak ettim gerçekten bu kadar fark var mı iki sistem arasında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RYÇok isterdim hocam bunu fakat Ankara'dayım :) Ben biraz araştırma yapacağım iki sistemle alakalı. Güzel bilgiler bulursam paylaşırım konuda.
Şu videoya bir göz at istersen.Eğer bu sistemin atmos destekleyen güncel bir versiyonu üretilseydi,soundbarlar konuşulmazdı bile.Gerçek performansı duymadan anlamak zor,ama bir kez duyduğunda q990d nin aslında ne kadar yetersiz olduğunu çok net fark edersin,kıymeti bilinmedi malesef günümüzde bu sistemin üstüne çıkılacaksa artık tek seçenek avr sistem kurmak sistem o kadar iyi yani.
ANTIQUE SHOP INDIAyoutubesony bdv-e380 cinema 5.1 bluray home theater about in Hindi. sold in rajasthan. bupesh sir ownerhttps://www.youtube.com/watch?v=RuVxHMHodeY
-
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RYHocam AVR sistemler hakkında fazla bilgim yok. Soundbar kullanmışlığım var geçmişte fakat arka kolonları olmayan giriş seviyesi bir modeldi. Buna rağmen çok memnun kalmıştım. Q990D gördüğüm kadarıyla baya sağlam bir sistem. Buna karşılık @odesy'nin yazmış olduğu yorum çok iddialı olduğu için merak ettim gerçekten bu kadar fark var mı iki sistem arasında.
Sallıyor hocam ne fark olacak konuştuğu sistem avr bile değil bir zamanlar 15 sene öncesi falan dandik amfili bluray player furyası vardı o şekil bir alet. Böyle şahışları ciddiye almayın. Engeli basın geçin.
-
Sistemden memnun kalmamanıza üzüldüm gerçekten de, umarım bir gün aradığınızı bulursunuz. Aradığınız fiyat aralığında ve istediğiniz performansta...
-
Sounbar konusunda bir zamanlar bu tip mesajlardan gecilmiyordu. Simdi arada eski gunleri hatirlatmaktan oteye gecemeyen twk tuk yorumlar olabiliyor. Okumakla yetinirseniz konu istenilen polemik noktasina gelmeden kapanir. Cunki burasi zaten sounbar konusu. Yani sounbar alip soundbari ile mutlu olanlarin konusu. Yuzlerce zurriyeti kesilmis avr konusu var. Son meaajla bir onceki mesaj arasi 5 yil olan avr, hoparlor konulari var. Avr/ sounbar karsilatirmasi yapmak isteyen o konulara yazabilir. Gorus alabilir, hatta avrcilere bu soundbar kullananlar hicbir seyden anlamiyor diye dlga bile gecebilir. Onlarca ses sistemi konusuna en erken cevap iki haftada gelirken forumun en aktif ses konusunda artik belli basli konular asilmis, soundbar mi avr mi diye yazilan mesajlarin frekansi son derece dusmusken sagolsunlar kendilerini hatirlatanlar var. Konumuzun guzel yani seviye ve uslubun genel olarak ust duzeyde kalmasi. Belki forumdaki en az tartismanin yasanmasi. Bunlarin sebebi de karsilikli guven. Yazanlara, tecrube edenlere duyulan saygi. Gerek yok uzatmaya. Biz soundbarcilar olarak keyfini cikaralim. Cikaramayanlar da degil yenisini almak upgrade icin en 100.000tl verebilecek maddi guce sahip; tavsiye almak isteyen arkadaslar arasinlar guduk kalmis konularda. Tabi bulabilirlerse. ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Soundbar konusunda dogal olarak soundbarlara tarafiz ama bunlarin sebepleri var,
1, Uygun Fiyat
2. Kablosuz cozumler
3. Ozellikle Surround hoparloru olan soundbarlrin cevresel ses etkileri nedrni klasik avr sistemleri duzeyine erismeleri
4. Baxi markalarin avrupa fiyatlarinin yarisina satilmasi
5. Component bilesenler nedeni ile uyym sorunlari olmadan istenilen sesin alinabilmesi
6. Kablosuz Atmos ya da 7.1.2 kanal ses isleyebilme oxelliklerine sahip soundarlarin i,elliklerinin avrlerdin sadece amiral gemilerinde olmasi.
7. Avrciler kabul etmese de genel olarak soundbarlarin ses kalitesinin ses otoritelerinde/ incelemelerinde begeni almasi.
Eger avr alacak bir butceniz varsa alt duzey bir avrnin amiral gemisi bir soundbardn iyi ses verme ihtimali yok. Avrlerin bir cogu model guncel olsa da mevcut teknolijilerini gelistirerek ilerlerken, sounbarlar 7 sene avr'kere gore cok daha fazla yol katettiler. Kucuk hoparlor begenmeyenler bose marka icin de cok elestiriler gelistirler ama sozkonusu olan film seyretmekse ses muhendiligi iyi olan markalar kucuk hoparlorlerle cok basarili sonuclar alip, hantal kuleleri Sadece nuzige terkettirirler.
Ankaradaysaniz avr dinleyecek yer bulamayabilirsiniz ama q990 dinlersiniz. Zaten onlarca avryi yuzlerce holarlor ile eslestirecek kadar zengin bir avr magazasi olmadigindan karsilastirmayi 3-5 marka disjnda yalamazdiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar samsung soundbar q990 kullanan ile apple in homepod arasinda cok fark var mi ses kalitesi vs ?
Varsa ne kadar var ?
Bilen arkadaslar cok kisa bir yorum yapilabilir mi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X