< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1905. sayfa)

-
-
Aynen mantıklı olan da bu zaten çünkü piyasadaki rakipsiz ses formatı şu an dolby atmos çünkü🙂
Yeni 990 F serisini bekliyorum ben de, kolon sayısını da artırsalar güzel olurdu 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 4 Ocak 2025; 18:50:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemde tek 5 mb bir güncelleme ile kocaman avr yeni formata geçer ama işte lisans anlaşması öyle tuhaf bişeyki yapmıyorlar yeni satmak için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Q990F de sürücü sayısı artarsa çok şaşırırım.
Q990D rengi ile aynı yapsalar keşke, Q990C tv yanında gri durmuştu tv kabanınca burdayım ben diyordu ama Q990D öyle bütünleşti siyah.
Merhaba q990c var yeni güncelleme gelmiş 1010 flaşla indirip kurmak istiyorum. Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? teşekkürler
yeni güncellemeyı smart things ile yaptım.
-
arkadaşlar AC3 ses formatı konusunda bilgisi olan var mı? samsung HW Q800T de sorunsuz ancak yeni aldığım Q990 C de sesler bozuk.
-
Evet siyah tartışmasız en iyi renk soundbar için. Baya heyecanlıyım yeni seri için umarım çok yenilik getiriler de almaya değer.
En fazla sub 2 tane olur. Daha fazla surucuyu ekleseler ne farkeder bilmiyorum. Surucu sayisi arttirmak yerine on 2 surucuyu stereo mod icin su woofersiz bas verebilecek hale getirseler yeni bir dönem baslatir. Bunu yapabilecek teknolojisi var aslinda. 5 sene once ms serisi ile yapti ama devamini getirmiyor.
Ses sistemlerinde sub lar hep tek oluyor genelde, 5.1 7.1 sistemlerde de hep tek subwoofer var.
Herkese merhaba.
Q990C için gelen güncelleme de hangi yenilikler var, bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açık kaynakmış. Google ile birlikte yapılıyor muhtemelen YouTube da baya kullanılır. Bence geçmişe yönelik de güncelleme ile gelir ama yaparlar mı satış stratejisi orası.
Atmos ve Dts x nasıl birlikte oluyorsa bunla birlikte üçlemiş olacaklar.
Anladım hocam 👍
özellikle beyaz rengi bekliyorum
-
Peki 2025 model soundbar aldık diyelim, tv 2023 model. Şimdi bu samsung eclipsa audio ses teknolojisini kullanabilecek miyiz? Tv de direk ses çıkışı özelliği var onu açıp soundbar mı çözecek bu yeni formatı, tv de desteklemesi lazım mı?
Asıl soru işareti burda, muhtemelen tv desteği olmadan olmuyacak gibi ama lisanslı android tv box lar günceleme ile google destek verebilir ama eski nesil tizen webos ne yapar bilinmez.
Hocam Tv nin desteklediği sesleri soundbardan alabilirsiniz.
Ben o kadar takip ediyorum denk gelmiyor hangi site üzerinden denk geldi acaba?
Pazaramadaydi ( satici media markt) indirimi. Hatta hemen burada da paylastim duser dusmez onume.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 5 Ocak 2025; 19:59:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X