< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1669. sayfa)

-
-
Hocam bana sormamışsınız ama ben 700c mi 20 40 ve 70 seviyelerine kadar test ettim. 70 lerde seste pek distorsityon duymadım sub biraz sal beni artık demeye başlıyor, zaten 40,50 civarında film izlemek müzik dinlemek uzun süre mümkün değil.
2 short atmıştım onları dinleyin(kulaklıkla) isterseniz.
Çınar Beyyoutube
Samsung HW-Q700C soundbar, ilk kullanım deneyimihttps://www.youtube.com/shorts/c0hHplm2ck0?si=-K9Z22xyUuTAzhC6Çınar Beyyoutube
Samsung HW-Q700C Soundbar Song Testhttps://www.youtube.com/shorts/omkYu5nw6FY?si=DVi1UvC5oabcZZBj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 19 Nisan 2024; 22:12:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende Q950a var. Alet sesi açtıkça gücünü gösteriyor. Dolby atmosta 14-15 ten yukarı açılmıyor ortalık inliyor apartman dairesi malum. 40 ve üstü mümkün değil.Memnuniyet hangi ses seviyesinde yakalanıyor merak ettim de....
-
Bana göre sadece bar üzerinde atmos hoparlörlerin olduğu Samsung sistemlerde volume 20 ile hem atmos alıp tatmin olunur, hem de komşu sabır sınırına dayanabilirsiniz.
Benim sistem arka kitleri ile q70r...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstat bende o seviyeleri görmek isterim ama ev yeni.Yeni evlerin duvarlarını duymuşsunuzdur belki o kadar ince ki her konuşulan yan dairede duyuluyor.Bende o seviyede izlemek isterim ama aşağıda duyulacağından eminim.Ev dublex üst kata yerleşmeyi düşünüyorum nasıl yapacağımı kara kara düşünüyorum. 2 kat ses yalıtım düşünüyorum ama belki yeterli olmayacak
-
-
50ye kadar sanirim da apartman hayatinda bu seviyeler pek mumkun degil bile. 🙂
9500 kitini alinca da yazarim ins. Aktif kullanmiyorum suan cihazi kutuda duruoyr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Q990C Amazon’da 35.289 TL. olmuş…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün Homepod satın aldım Apple Tv'ye eşleştirdim Tv'nin kumanda kontrolü tekrar gitti kafayı yememek elde değil
-
Q990 serisi memur maaşlarına eşitleniyor bir şekilde sanki ona endeksli.
Alıntı
metni:990d yani 2024 modelinin ana zemini 50'nin altında olmaz. Zaten ön talep var. Samsung ana toptancıda kulağı olan biri yılın ikinci yarısı için 64 bandı diyor (tabi bu projeksiyonu döviz beklentisi üzerinden yapmış) İlk girişler de 40 45 bandına kısmı satış olur ve pik yükselme olur 50 bandı bile hayal olur diyor, ama bence 35'den başlar, bakacaz, durum öyle mi olacak, bekleyip görecez. Ben mu mesajı attığımda, uzman birileri bana abartıyorsun, yeni model en fazla 35 bandında olur diyorlardı. Ben de 35'den başlar deyip geçiştirmiştim. Daha şimdiden eski model bile 40 bandına tırmanmaya başlamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Nisan 2024; 18:43:1 > -
Samsung HW-Q990C 50 adet stok geldi düşünen varsa yardımcı olurum.
ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG SHOP MAĞAZASI
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ. -
999B kullanıyorum ve memnunum ama D yi bekliyorum D gelince o kadar farka değer mi C ile degısım yapsam yeter mi acaba deli sorular kafamda :)
D'yi bilmedigimiz icin aradaki farka deger mi kismi muallak. Ancak c'nin b'den daha basarili oldugunu gordugumuz icin sonuc daha iyi olacaktir. Karar ise D ile C'nin aradindaki fiyat farkina gore degisecektir.
Saygilarimla.
Her zamanki gibi değerli yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim abi :-)
Kim size abarttiginizi soyledi bilemiyorum cok da onemli degil zannimca. Fiyat tahminini zaten herkes kendince yapiyor Bu tahminler yapilirken onceki modellerin usd/eur mrsp fiyatlari uzerinden ulkemiz fiyatlari karsilastirilip cevap bulmaya calisiyoruz. Sizin tahmininiz dogru olabilir ama eski modelin bu son stoklar asamasinda fiyatini baz alarak fiyatlama yanlis. Ulkemiz Avrupa gibi yeni model gelince eski modele damping yapilan bir ulke degil. Son yillardaki enflasyon etkisi ile stokta azalan cihazin da fiyati artiyor. Muhtemelen fazla mal cekilemediginden iskontolar sinirlaniyordur bayilere. Samsung'un kendisi internet sitesinde zaten hep pahali satiyor. Benim bulundugum sehirde de bayilerin internetten ucuz fiyat verdigine sahit olmadim. Internet ucuz dedigimizde korkutma uzerine kurulu strateji var.
Bu durumda 1750 usd/eur araliginda Avrupa'da satilan model eski fiyat politikasi ve usd'nin degisken kuru gozonune alinarak beklenen fiyati 33-35 araligi olur. Bu fiyat ses dunyasin yabanci olan ve teknoloji markette tv'nin onunden gecerken soundbarin fiyatina bakan bir musteri icin yeterince yuksek zaten.
Samsung/lg gibi markalarin soundbar amiral gemileri eger psikolojik fiyat esigini asarlarsa , gor al musteriyi kesinlikle etkileyemez. Bilincli musteri ise direk alternatif ses ureten cihazlari takibe alir. Bana gore usd 40tl'ye fiyatlanana kadar 35.000 ustu bir soundbar Turkiye'de luks kategorisinde su an satilanin cok daha az adetlerine duser.
Magaza gorevlisi arkadasimiz 50 stok belirtmis. Hangi hizda tukendigini kendisi bizden cok daha iyi bilir ama q990c cihaz 20-22 bin tl bandinda sadece bilenlere leblebi gibi satildi. Bir cok kisi ise indirimler kalkinca 25.000tl-29.000tl araliginda fiyatlarin bu cihaz icin uygun olduguna kanaat getirdiler.
Sonucta urunler Samsung'un. Cok iyu bir pazarlama departmanlari vardir ve mubakkak 2024 yili icin de her yil oldugu gibi Turkiye pazarini elde tutacak farkli farkli stratejileri vardir. Fiyat dogru ya da yanlis.cikarsa kimse kimseyi ovmez ya da uzmez.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Q800C için
Samsung smart things applikasyonunda soundbar çevrimdışı kalma sorununu çözdüm sanırım
Modem ayarlarına girip Q800C sadece 2.4 ten bağlansın komutu verdim 2 gündür sorun yaşamıyorum bakalım. Sanırım 5 te sıkıntı oluyor
Takip edenler için 990c 33.699 TL şu an böcekli sitede.
Merhabalar,
1 haftadır uğraştığım bir sorunu buraya taşıyorum. Bilen varsa bana bir yardımcı olsun lütfen.
Evde kullandığım TCL marka TV vardi 7 senelik bir model Kendi uzerinde Dolby desteği yok fakat earc bağlantısı var. TCL X937U model Dolby Atmos destekli bir sistem bağlı idi. Dolby bir yayin actigimda Dolby ibaresi çıkıyor soundbarda ve sesi alabiliyordum. Samsun 55QN700c 8K Dolby atmos destekli TV ye geçiş yaptim. Aynı soundbarı bagladim. Fakat dolby destekli yayın dahi açsam TV nin ses ayarlarında Dolby Atmos seçeneği pasif oluyor ve bu foksiyon kullanılamaz uyarısı veriyor. Bunu nasıl çözerim. Lütfen yardım edin TV yi de iade etmeye uğraşıyorum bi yandan. Kafam allak bullak oldu.
TV'ye Atmos destekli ses sistemi bağlandığında Atmos ayarı TV'de pasif olur, kullanılamaz; çıkardığınızda tekrar aktifleşir.
Şunları sırası ile kontrol eder misiniz?
- Soundbar TV'nin ARC HDMI'a bağlanmalı
- TV ayarlarından eARC ve düz geçiş (passthrough) açılmalı
- Test yapılan Netflix gibi stream yayın servisi ise en üst paket aboneliği olmalı, dublaj ses değil orijinal Atmos destekli ses seçilmeli
- TV yazılım ve uygulamalarının güncellemelerini kontrol edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X