2 gün önce konuya cihazı satacağımı söyleyen bir mesaj atmıştım 🤣 Yarım saat sonra silindi ve ceza puanı işledi. Konu dışı mesaj olduğundan Admin haklıdır. Eyvallah. Ama soundbar konusunda nispeten küçük bir kitleyiz. Önce buraya yazmak istemiştim sadece. Demek ki konudaki müsamaha sıfırmış. Problem değil. Artık Samsung,LG tarafını bırakıp full AVR set veya Nakamichi Dragon kullanabileceğim diyarlara gidiyorum. Umarım herkes istediği cihazı alıp keyif ile kullanır. 👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Nisan 2024; 21:1:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1661. sayfa)

-
-
Birisi şikayet etmiştir adminlerin işi gücü yok da topic mi okuyor adeta pusuda bekliyor bizim insanımız çok tuhaf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet bence can derdine düştü soundbar filan hikaye seçim sonuçları da bunu gösteriyor bindik bir alamete gideyoz kıyametequote:
Orijinalden alıntı: eiskent
Konunu. 3gun sessiz kalmasi cok az gorulur bir durum. bir hata mi var yoksa herkes cihazlarinin keyfini cikarmakla mi mesgul acaba?
Yüksek kaliteli şarkılarda 990c muhteşem ses veriyor. Tizler basslar vokal sesleri şarkıda kullanılan enstrümanların ayrı ayrı sürücülerden gelmesi çok iyi hissettiriyor. Hem tiz hemde bass performansı çok kaliteli. Ps5 açınca cihaz otomatik dolby atmosa geçiyor. Her platformda ses modunu otomatik ayarlamasını çok beğendim. Samsung tv ler ile çok başarılı senkronize çalışıyor. Eski tvleri bilmiyorum benimki 2022 cihazı. Keza benim tvmde soundbarın bütün ayarlarını yönetebiliyorum. Karaborsa muamelesi görüyor cihaz. Satan yerlerde 2-3 günde bir fiyt değiştiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros023 -- 2 Nisan 2024; 21:44:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi geliyor ,ceza puanı,konu dışı mesaj
Yine ceza alacaksınız, cihazı satacağınız ifadesi geçiyor mesajınızda
Açız aç soundbarı mı yiyek😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: cceŞimdi geliyor ,ceza puanı,konu dışı mesaj
Benim cihazla ilgili keyfim yok 🙂 iki kumandaya mahkum kaldım, bi dünya da borca girdim 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 cisim problemini izlediniz mi uzun zamandır izlediğim en iyi bilimkurgulardan biriydi sesler de hoştu
1 nisan da 10 tl olan gevrek yüzde 25 artışla 12,5 tl oldu izmirde.hadi hayırlısı.25 kuruştu şimdi 12,5 tl.nerden nereye.....
Bir zamanlar cebimizde bozuk para olarak taşıdığımız 1 tl ile 4 tane gevrek alıyordum.şimdi 1 tlye ancak kokluyoruz.bu hale gelebilmek çok büyük başarı
Ben şahsen dediğiniz gibi keyfini çıkarmaya çalışıyorum cihazın her ne kadar sesini açamasam da. Lg'yi sattım Samsung ile devam. Müzik performansının iyi olması çok hoşuma gitti. Bas tepkisi ve arka hoparlörlerin performansı bana cihazı sevdirdi. Ses berraklığı da kısık seste bile cihazı kullanabilmeyi keyifli kılıyor.
Niye bu kadar olumsuzsunuz? Memnuniyetsizlik yaratan konu duzeltilebilir ni ona bakmak lazim. Alternatifsizlige dogru giderken fiyat performansta iyi bir cikis yolu yakalandi soundbarlarla.
Avr alirsaniz bilmem ama soundbar olursa yine buradasiniz:) Yamaha Avr'lere bakin, pioneer'in elde kalan guzel avr'leri de var ama tabi fiyatlar geride kalmiyor, surekli usd / eur bazinda yulseltiliyor.
Saygilarimla.
Yok ben gordum, her yer dolu:p.
saka bir yana, zaten bu ses cihazlari bixim ulkede hic ucuz olmadi ama alim gucu etkisi ile ilgisi olan butce icersinden daha az pay ya da taksitle alabiliyordu. Bu konulara ilgi fuymayanlar icin her zaman gereksiz ve pahali oyuncaklardi. 700tl'ye sony avr alip, 6000tl'ye mazda satmistim. Belki aradaki makas pek degismemistir ama ikisi de o gunku sartlarda hayal rakamlar degildi.
Mahsuru yok açıkçası. Artık AVSForum üzerinden devam edeceğim 👍
Oldukça uzun zaman Soundbar ana konusu uzun zamandir takip ettiğim bir konu idi. Artık favorilerden çıkartıyorum😎
Olabilir hocam. Konu disi mesaj da olabilir. Farkindayim. Foruma dun uye olmadim sonucta.
Ama burada daha kucuk bir kitleyiz. Baska yere ilan vermemistim. Kolaylik gosteririm diye bu konuya mesaj atmistim.
Malum siteye ilan verdim. Satilana kadar durur. Satilmaz ise de buradaki evimde durur.
Muhtemelen hem soundbar hem Avr olacak hocam. Ama modeller itibari ile AVSForum ve Reddit ana konularinda olacagim.
Ama sizin ve @sadays hocanin tecrubeleri her zaman cok degerli.
Bu konuda marka fanatikligi ile de suclandigimiz oldu. Mesajdan ceza da aldigim da.
Ama yine de konuya katkim olacagi zamanlarda tecrube edecegim cihazlar hakkinda yorumlar ile desteklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Nisan 2024; 8:18:25 >
Arkadaşlar selam. LG sc9s sahibiyim arka kitli. Surround ses açınca stereo sesi dağıtıyor ya. Gerçek 5.1 ve atmos seslerde surround ı kapatıp orjinal 5.1 ve atmos ses veriyor değil mi. Yani gerçek 5.1 sesde surround u off durumuna getirmeme gerek yok?
arkadaşlar 990 c yi wifi üzerinden nasıl bağlayacağız deneyen kulanan varmı aynı wifi kanalında olması gerekli diyor ama olmuyor tv bu arada samsung 90cs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X