Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.292
Cevap
578
Favori
1.907.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ne zamandır okuyorum bilgilerinizden faydalanmaya çalışıyorum bir kaç tane sorum olacak ve tavsiye de istiyorum.

Şuanda kullandığım sistem Denon 2400h amfi ve wharfedale 8 serisi hoparlörlerim var. Artık evde kablo karmaşası olsun istemiyoruz ve aynı zamanda daha kompakt bir ses düzeni istiyorum bunun içinde Samsung q990c sistemine bakıyorum ne zamandır.

Şimdi asıl sorum...

1-İlk olarak çok pişman olur muyum soundbara geçtiğimde beni ne kadar mutlu eder elimdeki sistemden sonra? 

2-Evde apple tv ve TVPLUS var bunları direk olarak anfiye bağladım oradan TV ye gidiyor. Anfiyi açmadığım zamanlarda TV üzerinden ses alıyorum istediğimde AMFİ yi açtığımda ses ses sisteminde geliyor. Soundbarda da bu şekilde yapabilecek miyim bağlantı olayı nasıl oluyor?

3-Denon ses sistemini kendini ayarlıyor DDS-ATMOS vs. kaynaktan ne geliyorsa kendi ekranında öyle yazıyor. Soundbar da ise böyle oluyor mu o yoksa gelen her ses kaynağına göre ayar yapmak gerekir mi?

Şimdiden teşekkür ederim tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.

• oist O kullanıcısına yanıt

Ilk sorunuzun cevabi sorma seklinize gore beklentinizi dusurmussunuz ama daha alti olur mu diye soruyorsunuz. Kesin pismanlik duymanizi gerektirecek ve cok daha fazlasini hissettirebilecek bir durum yok aslinda ama bu durumdaki bir aday kullanici bir elektromarkette bu cihazi dinlemeli derim.

Direk gecis yapmaz q990c.

Kaynaktan ne gelirse duyabileceginiz bir standart modu var.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar. Yakın zamanda TCL C745 model televizyon satın aldım. Ses konusunda da bir ekleme yapmak istiyorum. Katlar arası yalıtımı çokta iyi olmayan bir apartmanda yaşıyorum. O yüzden ütopik cihazları kullanma imkanım yok malesef. Uygun fiyatları ses ayrıntıları tatmin edecek televizyonla uyum içerisinde çalışacak bir ürün tavsiyeniz mevcut mudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpartaliKratos kullanıcısına yanıt

Ikinci el sorun olmayacaksa samsung ms serisi soundbar bulmaya calisin.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    2.el hiç sorun değil hocam tam bir model öneriniz var mı?

Cevabınız için çok teşekkür ederim, Direk geçiş yapmaz q990c demişiniz tam anlayamadım biraz açabilir misiniz?

• SpartaliKratos kullanıcısına yanıt

Samsung ms 650, ms 750. Bu modellerde subwoofer yoktur ama bas performanslari buna ragmen iyidir. Yatak odalari veya sizin gibi komsu endisesi tasiyanlar icin ideal soundbarlardir. Yaklasik 5 yil once tek seri ciktilar. Samsung bir daha cikarmadi.

Rica ederim. Soundbari acmadan apple tv goruntusunu tv'ye iletemezsiniz. Tv atmos destekliyorsa cihazlari tv'te baglayarak tum ses formatlarini tv uzerinden soundbara aktarabilirsiniz.

hep açık olacak yani avrler gibi hdmi bypass yok

• LG SNH5 aldım gayet güzel dolgun bass veriyor optik bağlantı ile

• samsung 40ju6610 tv var .yalnız q800 c soundbara tam istediğim gibi hdmı arc ile baglantı olmuyor.yani tvyi görüyor ses ac kıs yapıyor,tv yle aynı zamnda acılıp kapanıyor, soundbarın önünde ses seviyesi görünüyor ama aslında ses gelmiyor.tv ye aynı zamanda hdmı 1 den mi boxda baglı.tv den hdmı 1 secip mi box acıldıgı an ses gelmeye başlıyor ,ses geldikten sonra tv kısmına geçsemde sesde sıkıntı olmuyor.

Zaten wifi kısımından baglanamıyom ses bozuluyor.

Miboxı sounbara baglayıp onuda tv ye baglarsam ,mi box ıektan 5.6 defa gıdıp gıdıp gelıyor sonra düzeliyor görüntü,
    Heralde bana tv de aldıracak,bazı arkadaslar tvyle beraber sounbaro ucuza alanlar olmuş ama ben denk gelemedım
    Tv özellikleri
    SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

• Dahili subwooferlı modellerin bas performansı nasıldır? Zangır zangır titretme yapmaz herhalde?

• abdllh.08 A kullanıcısına yanıt

Mibox hic baglanmadiginda nasil tepki veriyor? Muhtemelen arc kesen mibox.

• Orcunsau kullanıcısına yanıt

Dahili subwoferli pioneer kullandim, basi keyiif vermiyordu. Guclu degildi. Samsungda bas suruculerden geliyor. Subwoofer derinligi yok ama temiz bir bas sesi ile ideal bir etkisi var.

• Merhabalar bir sorum olacaktı, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

TV: Lg Un73 50inch

soundbar: Lg Sp2

benim isteğim tv ve soundbardan birlikte ses almak

optik ile yapıyorum bunu halihazırda ama optikle bağladığımda 2 ayrı kumanda kullanmam gerekiyor

bluetooth ile bağlandığımda tek kumanda kontrolü mümkün ama senkron sorunu oluyor seste

hdmi ile bağlarsam hem tv hem soundbardan ses alabilirmiyim? Daha önce denemedim zira seçenekler dahili tv + optik ve dahili tv + Bluetooth var ama HDmi tek.

• CantYouSee-ELT C kullanıcısına yanıt
    Hem ARC HDMI hem de TV hoparlöründen ses alamazsınız. Normalde teknolojisine ters, öyle bir durum bu zamana kadar duymadık. İlerde teknolojisi gelişirse bilemem. Dahili hoparlör + bluetooth bile enteresan bir durum; zira bluetooth'da gecikme olması bilinen bir durumdur.
    Bendeki LG B9 OLED TV'de de:
    - Dahili TV hoparlörü + optik
    - Dahili TV hoparlörü + kablolu kulaklık seçenekleri var...

• CantYouSee-ELT C kullanıcısına yanıt

Sanirim bu durum.Lg tv'ye ozel. Kullandigim hicbir samsung tv'de tv hoparlorleri soundbar baglantisinda nasil bir baglanti olursa olsun ayni anda ses vermez.

Senkron sorunu icin gecikme onleme vardir ses ayarlarinda onu deneyin.

O zaman hiç çalışmıyor,arc

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Hem ARC HDMI hem de TV hoparlöründen ses alamazsınız. Normalde teknolojisine ters, öyle bir durum bu zamana kadar duymadık. İlerde teknolojisi gelişirse bilemem. Dahili hoparlör + bluetooth bile enteresan bir durum; zira bluetooth'da gecikme olması bilinen bir durumdur.
    Bendeki LG B9 OLED TV'de de:
    - Dahili TV hoparlörü + optik
    - Dahili TV hoparlörü + kablolu kulaklık seçenekleri var...
    Lg wow orchestra samsung q-symphony var ya duymasına duyduk da eski soundbarlarda duymadık

Bir de çok eskiden tvlerde olurdu tv+hoparlör diye menülerinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    WOW Orchestra ve Q-Symphony'i duyduk da bu teknolojiler TV hoparlörlerini soundbar'a ekstra katkı sağlayan olarak kullanıyor; tahmin ettiğim kadarıyla tüm sesleri vermiyor. Arkadaş TV hoparlörlerinden ve HDMI ile bağlanmış soundbardan aynı sesleri almak istiyor. Verdiği/verdiğimiz örnekler onu gösteriyor: TV + optik, TV + bluetooth, TV + kablolu kulaklık gibi...

• 
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.