Şimdi Ara

Sound Magus a160 mı Sound Magus x402 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sound magus x402 2 ohm 500 rms 4 ohm 300 rms verıo bassım pıoneer 307d2 sound magus a160 4 ohm koprulu 350 verıyor 2 ohm köprülenıyor mu ve kac rms verır 2 ohm köprüde

• arkadaşım sound magus u dinledim bi kaç basını da anfisinide senin o sölediğin 500 rms miş 300 rms miş yalan yazdığı değerler ile o anfinin gücünün alakası yok ve en önemli nokta sound magus anfilerin thd oranı yani gürültü seviyesi 400 rms e kadar %2 nin üstünde bu inanılmaz bi rakam rms arttıkca thd oranıda yükseliyo kısaca anfiden ses bekleme o anfi basa gönderse gönderse cızırtı gönderir mesela orion anfiler thd oranları %000.1 yani neredeyse yok işte bu tarz ürünlere yönel hoparlörde anfi çok önemli ses fekansını hoparlöre gönderen zaten anfidir..... anfi nekadar iyi olursa hoparlör okadar güzel çalar hoparlörü çok iyi al anfiyi dandik al işte kalite hoparlör o anfi dandikliğinde çalar buda bi gerçek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan86_ -- 16 Mart 2009; 19:15:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan86_

arkadaşım sound magus u dinledim bi kaç basını da anfisinide senin o sölediğin 500 rms miş 300 rms miş yalan yazdığı değerler ile o anfinin gücünün alakası yok ve en önemli nokta sound magus anfilerin thd oranı yani gürültü seviyesi 400 rms e kadar %2 nin üstünde bu inanılmaz bi rakam rms arttıkca thd oranıda yükseliyo kısaca anfiden ses bekleme o anfi basa gönderse gönderse cızırtı gönderir mesela orion anfiler thd oranları %000.1 yani neredeyse yok işte bu tarz ürünlere yönel hoparlörde anfi çok önemli ses fekansını hoparlöre gönderen zaten anfidir..... anfi nekadar iyi olursa hoparlör okadar güzel çalar hoparlörü çok iyi al anfiyi dandik al işte kalite hoparlör o anfi dandikliğinde çalar buda bi gerçek....

Sound Magus demo carina bi göz atsan iyi olucak ;)www.oto-muzik.tr.gg

• evet arkadaşım aklın varsa sound magus denen maldan uzak dur çin malı ama çinde üretilen kalite markalar ile karıştırma sadece çin üretimi deil çin markası ayriyetten... yok daha dandiği denebilir.... en basiti beyenilmeyen edison anfilerin bile patenti usa dır ve edison anfiler ile sound magus anfilerin içine bakıldığında 220 ytl lik edison 1000 rms 1000a modeli sound magus un 450 ytl lik x1502 modeli ile aynı edison fiyatı ile çok daha iyi sm nin x1502 sözde 1500 rms testte 900 rms çıkarıyor edison da maximum 800 rms veriyo sm nin ben demo aracını dinledim arabaya okadar bası hangi marka koyarsan koy hepsinde basınç alırsın sunny de bile ve fuarda en önemli konu tr nin en güçlü aracı olarak tanıtılan 24.000 rms sistemdeki basların hepsi el yapımı standart satılan sm ürünleri deil !! sadece dış kısmı sm millet öle zannetsin diye öle olmasına rağmen genede 24.000 rms den bekleneni veremedi !! önemli olan ses kalitesi ton tını dır dandun vurması basın kalitesini göstermez ki hasan arkadaş thd oranlarından gerçekten ne olduğunu anlatmış ancak orda da bi hata var o sölediği mono thd si birde sm nin sterio anfilerin thd sine baktığımızda oran çok daha artıyo 1500 rms sm x1502 iç yapısını aşağıda veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 12 Mayıs 2009; 18:44:40 >

• konuda arkadaş a160 ve x402 kıyaslıyor ben onların iç yapısını atmıyorum internetten kendin bakabilirsin sound magus sterio nun içlerinde zaten hiçbirşey yok bomboş edison 1000a iç yapısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 17 Mart 2009; 21:49:34 >

• bugun gıttım hepsını denedım x1502de kıcker l7 solo barıc sapıtıyor amfi fazla gelıo x801 bıle beslıyor L7yi 1 ohmda 820 rms demesine ragmen bnce herturu yazdıgı degerlerı verıyor
  • bence macera aramayın iyi markalara yönelin her anfi her bası çaldırır ama ses kulakta biter benimde görüşüm bu yönde ii forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım sound magus kötü bi mal deil bence ama iyi bi malda olmasını bekleyemezsin ancak fiyatları yüksek teknik olarak zayıf teknik özellikleri heryerde var oku anlamlarınıda öğren ki mal nası kalitesi nası anla .....aaaa bu anfi bu bası çalıştırıyo demeyle anfi alınmaz anfi bas çaldırması deil konu bencede hepsi çaldıryo tabiki bence sen bi jl audio 13w6 yı jl anfi ile dinle yada rock.f t1 anfisi ile sora git sm ile kickeri dinle ozaman böle düşünmezsin.... kısaca basın bence çok güzel pionner kalitesinde bi anfi al müziği zevk için dinliyosan zevk alıcağın bi sistem yap çünkü ses sisteminde ilk tercih markadır sora detayları....
  • arkadaşım 820 rms le beslemez l7 yi o sadece çaldırır besleyip besleyemediğini o şekilde anlayamazsın
  • bende sound magus almayı düşünüyordum bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu kutusunun içi resmen bomboş ayıptırya insan o fiyatlara satarken biraz utanır sıkılır.

digiline 1000.1 nasıl abiler? onun içi nasıl sağlammı yazdığı gücü destekliyormu thdsi nasıl kötümü yoksa
  • evet arkadaşım haklısın içleri bomboş ve fiyatı 500 ytl ye yakın şimdi o fiyat civarında jbl 1201.1 var 1339 rms hiç deilse jbl dersin alırsın crunch 1600 rms var 450 ytl vs vs bi çok marka var.... bu fiyat aralığında.... bi kaç resimde ben atıyım mtx audio 1000 rms....... sözde 1500 rms olan sm den daha güçsüz olmasına rağmen sound magus x1502 ile arasındaki farkı görüceksiniz içi baya dolu bi anfi fiyatlar aynı sayılır mtx x1000d içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesus83 -- 18 Mart 2009; 20:15:59 >
  • bi kaç farklı markalardan anfi resimleri atıyım arkadaşlar araya yeşillik olsun bu.... 2 resim sound magus sterio iç yapısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesus83 -- 18 Mart 2009; 20:08:38 >

• hifonics & fox-6000

• dd & american bass 200.1

• sound magusun resminde iki adet troidle besleme devresi yapılmış lakin yükselteç kısmı sanki bd243 lerle yapılmış. bu markanın mühendisleri hiçmi bişey bilmiyor ??
  • askvesen: arkadaşım çok haklısın ancak bazı arkadaşlar gidiyo sound magus satan kişilere soruyolar onlarda sattığı malı övüyo zannediyolarki kalite mal kalite olsa avrupada satılan bi mal olur ancak bu mal sadece tr de ve bi kaç uzakdoğu ülkesinde var googleye sound magus yazıyosun hiç bişe çıkmıyo sm yi tr ye getiren firma bi kaç forum sitesine para yediriyo reklamları var diye mal çok övülüyo insanlar kandırılıyor avrupada ve amerikada satılmıyo çinde ise fiyatlarıı ben bi kaç sitede gördüm rca parasına anfi veriyolar ancak bazı arkadaşlar satıcının sözüne kanarak hareket ediyor burda anfi thd si vs teknik özelliklerini verdik zaten bas ve mid leride de aşırı vasat bi ses var ton yok kalite yok basların tasarımıda dd den çalıntı malum çin markası olan her üründe çalmak çok doğal araba bile nası üretiyolar belli ses sistemini ne kalitede yapabilirler ?ben bu tesisat işinin duayeni berk hifi ve bi kaç usta tesisatcı ya sound magus u sordum satıldıkları fiyaların yarısı dahi etmiycek derecede kalitesiz ürünler yanıtını aldım.....

• anfi katında zaten 100 lerde tr olmasına gerekte yok.. iyi sürüldükten sonra 4 tane bjt transistör ile 500 watt rms güç alınabiliyor yani.. beslemesi iyi olsun bide iyi sürülsün.. sm nin anfilerindeki besleme kötüyede benzemiyo.. en azında trafoları iyi görünüyo daha güçlü tr lerle sürüldüğünde daha güçlü çıkış elde edilebilir aslında.. maliyeti aslında hiç bişey değil.. ama iş kopya ve ucuz mal olduktan sonra herşeyin dandiği kullanılıyor haliyle
  • 4 tane transistörle 500 rms alırsın almasınada onları nasıl soğutacaksın ?
    transistör sayısı artınca ısınması oranı düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.