Şimdi Ara

sound blaster live value acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bir arkadaşımda n sound blaster live aldım benim mak taktım ama! makine tanıyo ama driver ını yükleyemiyom tam yüklerken kitleniyor çakışmamı var dedim bütün PCI kartları söktüm yine tanıtamadım WİN ME de de WİNXP HOME dada tanımıyor ne yapacam kart sağlam arkadaşta çalışıyor benim anakart asus p4b266-c anakarttamı bir sorun var acaba şütfen yardım !

• WinME kendiliğinden tanımaz ama XP nin tanıması lazım. SBLive biraz sorunlu olabiliyor, ama bir kere kurdun mu iyi karttır. Creative'in sitesinden Liveware 3.0'ı indir kur. Hem ME hem XP için versiyonları olacak.
  • SBLive! Value'nun Windows XP icin standart driver pakedi
    http://ftp://ftp02.europe.creative.com/Drivers/Others/80/LiveDrvPack.exe
    adresinden alinabilir. Hatirladigim kadariyla bu paket tum eski (5.1 oncesi) Live! kartlarini ve Windows 2000 ve XP'yi desteklemekte. Icinden suruculer, AudioHQ, Surround Mixer ve Creative Diagnostics cikiyor. ~25MB boyutunda.
  • You have selected Sound Blaster Live! Value.
    To receive support for a different product, click here.

SBLiveDrvPack.zip

Revision: SBLW-XPWEB-W3-US
    Date: 7/17/2002 Size: 52.1 MB

This is the complete package for the Sound Blaster Live! Driver Pack.
    It includes:
    *Live! DriverPack
    *PlayCenter 3 (Version 3.02.52)
    *Recorder (Version no. 2.00.31)
    *MiniDisc Center (Version no. 1.01.15)
    *Remote Center (Version no. 1.40.26)

***Special Installation Instructions***:
    During the install process you must completly remove the previous installation.

Note:
    Please unzip this package and run the EXE file for each driver and application separately. For more information on how to install the Sound Blaster Live! DriverPack correctly, please refer to the README_FIRST.TXT file.

ben bu driver ile winXP win2000 ile sorunsuz kartimi kullaniyorum. live serisi icin en son cikan driver bu. (ben oyle biliyorum).

• kartta sorun yok gibi arkadaşta çalışıyor benim anakartta sorun olabilirmi
  • Anakartinda sorun olacagini sanmiyorum diger tum kartlari sokup pci yuvalarina tak tek tek dene. soyledigim surucuyu cek birde onunla kur. calismasi lazim.
  • ya senin dediğin sürücü var winme de kartı takıyorum buluyor tam creative live value wms yükleniyor diyo mak kitleniyo deli oldum 2 gündür uraşıyom ben bios u update ettiğdim ondan olabilirmi peki diğer kartların hepsi çalışıyor vibra 128 de çalışıyor ama live sorun yaratıyor anakartı atacam valla deli oldum ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SB live value sorunu!!!!!!!!!!!!!
    25 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Asus CUSL2-C anakart var! Bu anakartta Sound Blaster Live ekran kartını pci yuvasına taktığımda çakışma sorunu meydana gelmekte! Sanıyorum anakart dijital ses kartlarını desteklememekte! Peki yokmudur bunun bi hal çaresi yaw?
  • format c: / Pepo +1 / creative +1
  • Xp bazen tanıyor bazen tanımıyor.. kafasına göre yani.. creative in sitesinde bi paket var, sanırım creative nickli arkadaşımızın bahsettiği dosya.. onu yüklersen bi sorun kalmaz..
  • merhaba

<b>SBLiveDrvPack.zip </b>

Revision: SBLW-XPWEB-W3-US
    Date: 7/17/2002 Size: 52.1 M

http://www.americas.creative.com/support/files/download3.asp?centric=108&descID=99&maincat=11&OS=10&subcat=16

iyi geceler..
  • yalnız arkadaşlar birşeyi atlıyorsunuz gibi geldi. read me yi tam okudunuz mu creative driverı için. o yazılı dosyaları yüklenmesi için önce orjinal cd ile gelen driver'ın yüklü olmasını istiyor.
    bende live 5.1 var ben o şekilde yaptım ama xp kullanıyorum.
    çok ingilizcem yok ama o şekilde olması lazım. bilen biri bir baksın. yanlış söylediysem kusura bakmayın ama o şekilde hatırlıyorum.
    bir de creative getiren <b>multimedya</b> olması lazım firmanın adı oraya da danışabilirsin ama oradan da çok şey bekleme teknik servisten herhangi bir kazma çıkabilir karşına.burası türkiye...
  • Evet, Liveware 3.0'ı bulun yükleyin sorun yaşamayın.
  • Benim linkini verdigim driver paketi daha once yuklenmis birsey istemiyor. Temiz XP'ye daha dun kurdum. (XP ses kartini daha ilk actigimda kendi kendine tanimisti, o ayri.)
  • Güzel ses kartı ama sorunuda çok. Ben 1 hafta önce sattım. Me yi geçde XP ye töbe tanımassın:))Sadece 1 yolu var 98 de tanıtıp 98 i XP ye update edersen. Ben Xp için tüm updatelerini aldım supportu ilede konuştum Creative in bundan başka yolu yok. Me ye gelince onu bilemiyecem ama 98de çok sağlıklı çalışıyor. Xp yede tanıtırsan 4+1 yada üssü ses kartın varsa update ini al Audio q programı yok o yüzden 4+1 diye ses ver miyor kendi ses den yaptığın düzenlemeyide yemiyor. Tavsiye en kısa zamanda geri ver o kartı.:) (Ciddiyim)
  • merhaba

soyledigim driver paketi icin orjinal cdsinden kurulum filan gerekmiyor. ben win xp ve win 2000 prof. yalniz xp ve win 2000 prof. karti taniyor sistemden kaldirip cektiginiz yeni surucu klasorunden karti tanitin hicbir sorun yok.
  • Kart ME de de sorunsuz çalışıyor, sadece ME kendi tanımıyor, Liveware'i yüklemen lazım. Son Liveware olan 3.0'ın içinde AudioHQ da var. XP ve ME icin versiyonları ayrı. Bende XP kendi tanıdı. EAX filan icin Liveware yukledim. Liveware kurulurken zaten eski sürücüleri ve programları kaldırıyor.
  • XPde live value yu tam olarak çalıştıracak sürücüler olduğunu sanıyorum, ME den daha iyi ve kaliteli çıkıyor ses. hatta ben hiçbir sürücü yüklemeden 1 yıldır kullanıyorum XP ve value yu...
  • merhaba PePo

bak bu konuda yaniliyorsun. Atlamis olabilirim liveware kurulurken seski suruculeri kaldiriyor ama sistem'den baktiginda kartin suruculeri yine eski suruculer. tarihlerin anliyabilirsin. bu sorunu ben cok yasadim. kendi elinde kurdugunda tarihlerini baktiginda yeni suruculerin kurulmus oldugunu anlayabilirsin. ayni sorun via chipsetli anakartlarda *.inf suruculerini yuklemene ragmen sistemde halen eski suruculerin kurulmus oldugunu goruyorsun kendi elinde tanittiginda yenileri kurulmus olacaktir. (ben bu sekilde yapiyorum ve sorunsuz kartimi kullaniyorum.) XP ile YENI suruculer kuruldugunda sesin biraz daha kaliteli ciktigi konusuna katiliyorum directx25..
  • merhaba arkadaslar

pepo yeni suruculer kuruldugunda eski suruculeri kaldirip yenilerini kuruyor demissin haklisin fakat yeni suruculeri kurmuyor. Bunu bircok kez denedim. surucunun tarihine bakarsan eski suruculerin kaldigini goreceksin. Ben bu sorunu cok yasadim. Ayni sekilde VIA chipsetli anakartlarda inf surucusunu yuklemene ragmen sistemden baktiginda halen eski sucuruler gozukuyor kendiniz elinizle tanittiginizda tarihinden bunu rahatlikca anliyabilirsiniz. directX25 xp ile yeni suruculer kuruldugunda sesin daha kaliteli ciktigi gorusune katiliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.