Şimdi Ara

sothink swf decompiler YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bir temaple kulanı yorum üstaraf flas lı bunu düzenlemek icin sothink swf decompiler programı ile swf yi fly cevirdim flash mx lede düzenlemek icin fakat fly cevirdiyim dosya yı actım icindeki yazıları deyistirdim seve ledim index.html tıkladığımda gene eski yazı cıkı yor anlamadım neden yardım cı olursanız cok sevinirim nerde hata yapı yorum birde fly cevirdiyim dosyayı tekrar swf yemi ceviricem nasıl ceviricem eyer orada ise hata beyler yardımlarınızı bekli yorum...

simdiden tesekiürler YARDIMLARINIZI BEKLİ YORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvGaN -- 14 Ocak 2006 10:47:43 >

• fla sını kaydettikten sonra export ettin mi?
  • Evet Dosyayı Tekrar SWF ye Çevirmen Gerekecek Macromedia Flash MXi Aç File / Export / Export Movie (Ctrl + Alt + Shirt + S) e Tıkla Kardeş Kaydederken İsime Dikkat Et Yoksa Gene Görmez Kaydet De Sonra Ok De Kolay Gelsin
  • delicocuk saol kardesim yaptım ama bir sorun daha oldu simdide kardes su an flash devamlı sekilde durmadan kendini yenili yor yani kardes f5 yapar gibi menu butonlar felan ilk sayfa acılır gibi hareketli ne yapmam lazım kardes
  • SWF ye Çevirdiğin Zamanmı Yeniliyor Durmadan Hayret Bende Çok Yapıyorum Ama Böyle Bişeyle Hiç Karşılaşmadım Kardeş İstesen Bir Yere Upload Et Ben Çevirip Göndereyim Sana Veya Swf yi Upload Et Asıl Swf yi Bide Ben Fla Ya Çeviriyim İstersen.
  • Flash dosyalarında sadece görünen yazı değil butonun içinde o yazıdan birçok daha vardır çünkü butonun üstüne gelince tıklayınca ve üzerinde olmadığı zamanki görünümü olarak yaklaşık 4 tane o yazıdan olabilir bunlarıda düzelttikten sonra Export ediniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SWF yi EXE YAPMAK ??????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.