Şimdi Ara

📱 SOSYALONAY.net - En Ucuz Mobil Onay - SMS Onay Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin Lider mobil onay servisi olan, SOSYALONAY.net üzerinden nasıl kolay ve pratik bir şekilde WhatsApp Sanal Numarası alınıp, onay kodunu almayı, fake telefon numarası nasıl alınır? fake numara nasıl alınır? fake numara ile whatsapp hesabı nasıl açılır gösterdiğimiz bu video serisini ayrıca sitemizde rehber olarak da kullanacağız. Site: https://sosyalonay.net Basit bir anlatım ile sadece 4 dakika içerisinde sizde ikinci bir whatsapp numarası alabilirsiniz. ÖNEMLİ: Buradan alacağınız numaralara tek seferlik SMS gelmektedir. Yani hesabı açtıktan sonra çıkış yaparsanız tekrar hesaba giriş yapamayabilirsiniz. Lütfen bunu dikkate alarak alım yapınız, tek seferlik işlemler için uygundur!

    En Yeni, En Kaliteli Mobil Onay - SMS Onay Sitesi


    Sosyalonay.net, sosyal medya hesaplarınızı doğrulamak veya yeni hesap açmanız için size tek kullanımlık numara hizmeti sunar. Bu numaralar tek kullanımlıktır ve sosyal medya hesaplarınız için bir güvenlik problemi oluşturmaz. Kiralama seçeneği de mevcuttur kiralama yaparak 8 haftaya kadar aynı numaraya sınırsız SMS kodu alabilirsiniz.


    196 Farklı Ülke

    80 Farklı Platform

    2 Farklı API Sağlayıcı


    WhatsApp Sanal Numara Alma Videolu Anlatım

    https://www.youtube.com/watch?v=KpOfBmB-mn8&feature=youtu.be


    Hizmet Garantisi: Tek kullanımlık numaralarda alındıktan sonra 10 dakika içerisinde sms gelmez ise bakiyeniz bakiyeniz otomatik olarak eksiksiz olarak iade edilir. Kiralama bölümünde 20 dakika içerisinde sms gelmez ise sizin iptal etmeniz gerekir 20 dakika geçtikten sonra iade yapılamaz. 20 dakika geçmeden iptal ettiğinizde bakiyeniz eksiksiz olarak iade edilir.

    Ödeme Yöntemleri: Tüm Bankalar ile Havale/EFT, Paymax ile Yurt içi ve Yurt dışı Online Ödeme


    Etiketler; Mobil Onay, SMS Onay, WhatsApp Onay, Fake Numara, Sanal Numara, Telegram Onay, Instagram Onay, Tek Kullanımlık Numara, Facebook Onay, SMS Kodu, Sosyal Onay









  • Benim tercihim en uygun, güvenilir ve sorunsuz olanı sms onay sepeti tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.