Şimdi Ara

Whatsapp'ta birisinin telefon numarasını değiştirdiğini aramadan nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son görülmesini görüyorum 27 Mart yazıyor . Profil resmi ve hakkında kısmı da duruyor görüyorum. Ama whatsapp'a girmiyor bu kişi 27 Mart'tan beri. Bu kişinin telefon numarasını değiştirdiğini veyahut kapattığını onu aramadan nasıl anlarım? Sadece whatsapp'ı silmiş de olabilir (ki bence bu daha olası) . Konu hakkında görüş bildirirseniz sevinirim.İyi forumlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birinin WhatsApp'ta Telefon Numarasını Değiştirdiğini Aramadan Nasıl Anlarsın?

WhatsApp'ta bir kişinin telefon numarasını değiştirip değiştirmediğini anlamanın birkaç yolu vardır.

• Profil Resmi ve Durum Güncellemesi Yok: Kişinin profil resmi ve durum güncellemesi kaybolursa, bu numarasını değiştirmiş olabileceğinin bir işareti olabilir.

• "Son Görülme" veya "Çevrimiçi" Durumu Yok: Bir kişinin "Son Görülme" veya "Çevrimiçi" durumu artık görünmüyorsa, bu numarasını değiştirmiş olabileceği anlamına gelebilir.

• Yeni Bir Numara İle Mesaj Gönderme: Kişiye yeni bir numaradan mesaj göndermeyi deneyin. Mesajınız iletilmezse, bu numarasını değiştirmiş olduğu anlamına gelebilir.

• Grup Sohbetlerinde Görünmeme: Kişi bir grup sohbetindeyse ve artık orada görünmüyorsa, bu numarasını değiştirmiş olabileceği anlamına gelebilir.

• WhatsApp Durumları Görünmüyor: Bir kişinin WhatsApp durumlarını artık göremiyorsanız, bu numarasını değiştirmiş olabileceğinin bir işareti olabilir.

Bunların hepsi bir kişinin WhatsApp'ta telefon numarasını değiştirmiş olabileceğine dair olası göstergelerdir. Kesin olarak emin olmak için yeni bir numaradan mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Whatsapp i silse profil fotosu filan görünmez.Whatsapp duruyor demek ki.
    Numara degistirme olayini bilemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.