Şimdi Ara

Sosyallik ve sevgili konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedense canım sosyal olmak istiyor, insanlarla konuşup bir sürü arkadaşım olmasını istiyor. Asosyal değilim şahsen 5 tane felan çok iyi dostum var ama yeni ortamlara girince boş konuşuyorun kötü espiri yapıyorum dışlanıyorum ve alay konusu oluyorum bunu durduramıyorum. Bide kız meselesi var. Bu güne kadar açıldığım kızlar keşke hayır demekle kalsaydı ama üstüne üslük benle dalga geçip alay konusu yaptılar sınıfa ve son sevdiğim kız ikisene gözümün eninde bilerek başka erkeklerin elindeydi, amacı neydi bilmiyorum ama çok aşıktım. Sonunda unuttum ama başka kızları sevmek istiyorum nedensizce onlarda beni sevsin istiyorum ama bunu neden istiyorum bilmiyorum, ve ben sadece asosyal olmak istiyorum. Biliyorum anlattıklarım çok şaçma ama kafam çok karışmış, canım çok sıkkın durumda, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begamermc -- 16 Ekim 2015; 19:06:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakin ol ve klavyeyi bırak

• Öncelikle sosyal bir kişi mi yoksa asosyal bir kişi mi olmak istediğinize karar vermeniz lazım sonrasında bir kaç öneride bulunabilirim kendi şahsi fikirlerim doğrultusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Öncelikle sosyal bir kişi mi yoksa asosyal bir kişi mi olmak istediğinize karar vermeniz lazım sonrasında bir kaç öneride bulunabilirim kendi şahsi fikirlerim doğrultusunda.

Şöyle anlatıyım asosyal olmak istiyorum ama nedense bunu yapamıyorum, yeni insanlar tanımak konuşmak istiyorum ve buyu huyumu pek durduramıyorum

• K E N kullanıcısına yanıt
    sosyal olmak istiyor diyelim önerileriniz yazabilirmisiniiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

sosyal olmak istiyor diyelim önerileriniz yazabilirmisiniiz

Öncelikle ha tipsiz ol ha fakir ol bu önemli değil, kendine çeki düzen ver temiz giyin temiz ol, ve en önemlisş komik ol iyi espiri yap sempatik olucalsın espirileri çokta abarta bu zaten insanları eğlendirdiğin için senin yanına geliceklerdir.

• Kendini gelistirmen gerek
    Kitap oku, modayi takip et, spor haberlerine bak, dizi izle vs genel kulturunu gelistir

Sığ bi insan olma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Kendini gelistirmen gerek
    Kitap oku, modayi takip et, spor haberlerine bak, dizi izle vs genel kulturunu gelistir

Sığ bi insan olma

Ya hocam haklısında niyeyse espiri tarzım insanlarls uyuşmuyor gündemi felan takip ederim moda şubu ama kitap pek bana göre değil ama nedense olmuyo. Hep insanlar benle alay etmeye yer arıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.