Şimdi Ara

Sosyali nasıl yapacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyalde 10-15 net aralığına çıkmak zor mu? Sıfırdan çıkmak için ne yapmak gerekiyor? Soru bankası çözmeli miyiz? Günlük olarak vakit ayırmalı mıyız? Konuları kimden dinlemeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyper1001 -- 18 Şubat 2020; 23:31:46 >

• Çok da zor değil hocam. Ben hiç çalışmadım ama genelde 15 civarı geliyor. Tarihi genel olarak bildiğim için zorlanmıyorum. Siz de kavramları ve 2. Mahmud'dan sonraki olayları kısaca bilirseniz iyi olur. Coğrafya'ya henüz çok az çalıştım ama Yavuz Tuna iyi anlatıyordu sayesinde haritalarda zorlanmıyorum hiç. Felsefe ve dini son günlere bırakmayı düşündüğüm için çalışmıyorum şu an o yüzden tavsiye veremicem maalesef :( Soru bankasına ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum aslında sadece denemelerle bile öğrenilebilir
    Daha önce bu dersleri hiç görmedim o yüzden fikrim yok sıfırdan hepsine başlamam lazım. Dediğiniz gibi denemeler ile halledilir sanırım. Günlük 1 saat ayırsam 10+ nete ulaşırım umarım. Çok teşekkür ederim.
    Hocam rica ederim. Bilen bir arkadaşınız varsa mutlaka ona da soru sorun. Ben sınava ilk girdiğim sene yakın bir arkadaşım sayesinde öğrenmiştim coğrafya ve felsefeyi. Hem çok zamanınızı da yemiş olmaz.
  • Iki sene önce kpss için tarih coğrafya çalışmıştım. Mantığını oturttugum için bilgilerin büyük kısmını hala hatırlıyorum. Hiç bilmeyen biri uyumadan önce sınava kadar birkaç sosyal videosu izleyip deneme cozse ve yanlış yaptığı soruları konu tekrarı yapar gibi kontrol etse çok iyi netler çıkarır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    Sosyal konularını nereden dinlemeliyiz?
    Coğrafya için yavuz tuna çok öneriliyor ama ben hiç izlemedim. Tarih için ramazan yetgin güzel anlatır ama videolar biraz uzun. Din kültürü ve felsefe genellikle terim odaklı olduğundan kimden çalıştığın çok ta fark etmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.