Şimdi Ara

Sosyalde en çok net getiren konular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayisalciyim. Sosyal seviyem bayaği kötü. Denemelerde 8-9 net yapiyorum. zaten din kulturu full, geriye kalanlari mantikla yapmaya çalişiyorum. Bazen, oha ne kadar kolay diyerekten 20 tane işaretliyorum. Cevap 2 ve 3 ise 1,2,3 müş gibisinden bir ton yanliş çikiyor 7-8 net kaliyor.
    Ortalama 90 net civari yapiyorum. Sirf sosyal yüzünden 100 gibi havali bir rakama ulaşamadim. Neyse
    Bana en çok net getiren tarih,inkilap,coğrafya konularini söyler misiniz ? Bari 15 tane yapiyim ayip olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bildiğim kadarıyla (yanlış olabilir ) her konudan bi tane çıkıyor onun yerine kısa olan konulara çalışabilirsin
    fakat hangi konular kısa bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 21 Aralık 2015; 22:38:14 >
  • tarihten çoğu soru yorum sorusu oluyo zaten 7 8 ordan yapsan , felsefede bilgi olmadan paragrafı okuyarak en az 5 net çıkarırsın okuma hatası yapmassan dinde ful olsa 17 18 eder zaten , sosyalle ilgili kafandaki ön yargıyı kaldır varsa
  • Cografya agirlik ver verceksen, tarihi halledersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fem 8'li çozuyorum. Tarihte Çoğu soru bilgi ağirlikli yorum oluyor. Mesela xxx savaşi savaşi sonucu yapilan yyyy ler neyin göstergesidir gibi. Coğrafyada sadece nüfus konusunu biliyorum. Felsefe ise turkcem iyi olmasina ragmen çok karisik oluyor. 2-3 kere okusam bile anlamiyorum.
    Dinde sorun yok. O da olmasa ne yapardim bilmiyorum :D
    Sanirim sorun bende.

Dediğiniz 17 neti yapsam başka bir şey istemem.

• okuma yazma bilen herkes tarihten full çekebilir coğrafya biraz sıkıntılı sadece felsefe dinde tamamen paragraf zaten.
  • yaparsın yapılamayacak şey değil . coğrafyayı bitirirsen iyi olur bilmek önemli coğrafyada. yorumla yapılamayacak soru sayısı fazla oluyor coğrafyada. tarihte yorumla çoğu soru yapılır çok zor değilse sınav . felsefeyide yapmam lazım diyosan felsefe kitabı al zaten kısa oluyor çok çabuk bitiriver kavramları öğrenirsin 8 de 8 zor değil felsefede .

tarihte de bilgi eksiğin çoksa konuları kısaca okuyabilirsin üstüne soru çözerek yorumlamanı geliştirmen lazım tarihte .

15 20 arası yapsam yeter diyorsan coğrafyaya çalışmana fazla gerek yok gibi . bence felsefeyi yapmaya çalış 8 tane soru çoğu paragraftan çıkıyor zaten ama 1 kitap bitirsen felsefede din beraber 10+ gelir :D birazda tarih yapsan zaten 20 yi bulursun zor değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık bir yıldır çalışmıyorum sosyale 30 net cıkıyo ortalama , coğrafya dan 5 kek soru gelse 10 boş bıraksan , diğer sorular yorum sorusu zaten
  • Tarih yapamıyorum diyorsan 11.sinif inkilap tarihi çalış 15 e yakin soru gelir

• Yuh artik. Tm olup çalişip o neti yapamayan da var. Hangi denemeden çikariyorsun o kadar neti ?

• Inkılaptan geliyor. Atatürkten yani. Sonra ise Osmanlı. Bence dikkatli olursan yoruma dayalı olacağı için 10 net rahat yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Yuh artik. Tm olup çalişip o neti yapamayan da var. Hangi denemeden çikariyorsun o kadar neti ?

fem 11liye girdim şimdiye, coğrafya 5 boş, gerisi geliyo zaten nüfus, kanallar, kayaçlar falan bilince yapılıyo en az 7 8 soru
  • Katzenjammer K kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 20dk gibi bir sure ayiriyorum sosyale. Çok hizli okumaya çalisiyorum. Denemelerde çogu zamnaim mat ve türkceye gidiyor.
    Boyle bilgiyi okudugum gibi tak diye işaretleyeceğim konular lazim. Bu da coğrafya demek oluyor sanirsam.
    Denemelerde yanlislarimi kontrol ede ede yükselirim inş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.