Şimdi Ara

sosyal ve fen bilenler çok öne geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cidden rüyada mıyım algılayamıyorum. sınavın öne alınmasını bekliyordum ama şu +30 dkyı duyunca şok oldum resmen. bu saatten sonra tyt sosyal ve fen yapabilenler çok öne geçecektir. sayısalcıların büyük avantajı doğuyor. tmcilerin konu eksiği yoksa fen çalışmaları en mantıklı şey olabilir.

benim yorumum şöyle:

türkçe ve mat süre çok olunca pek de yapılamayacak şey değil. şimdi süre artınca türkçe ve matematik yetişecek hele ki ilk 10k yapacak insanlarda. sosyal ve fene fazla zaman kalacak bilen kişi feni işaretleyecek ama fen sosyalde iyi olmayan kişi süre artırsa da feni ve sosyali çözemeyecek.

bu söylediklerim üst sıralamalar için. tabii kesin bir şey değil ben böyle yorumluyorum siz farklı yorumlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 5 Mayıs 2020; 1:8:2 >

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Neden sos ve fen de mat deil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onu sektır edin asıl iş aytye düştü
  • Ayrıca daha zor tyt beklemiyorum bu senekilere kıyak geçildi malum olaylardan dolayı
  • chezdenis kullanıcısına yanıt
    hocam türkçe ve mat süre çok olunca pek de yapılamayacak şey değil. şimdi süre artınca türkçe ve matematik yetişecek hele ki ilk 10k yapacak insanlarda. sosyal ve fene fazla zaman kalacak bilen kişi feni işaretleyecek ama fen sosyalde iyi olmayan kişi süre artırsa da feni çözemeyecek.

bu söylediklerim üst sıralamalar için. tabii kesin bir şey değil ben böyle yorumluyorum siz farklı yorumlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

hocam türkçe ve mat süre çok olunca pek de yapılamayacak şey değil. şimdi süre artınca türkçe ve matematik yetişecek hele ki ilk 10k yapacak insanlarda. sosyal ve fene fazla zaman kalacak bilen kişi feni işaretleyecek ama fen sosyalde iyi olmayan kişi süre artırsa da feni çözemeyecek.

Mantıklı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen hocam tr mat çoğunlukla muhakeme isteyen bölümler. Ama sosyalden fenden bilgi ağırlıklı sordukları an bilmeyenler kalacak. Bilenler takır takır işaretliyecek. tyt de ayt gibi bir şey oldu bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    hocam şu fotoğrafı değiş allah aşkına güzel mantıklı şeyler yazıyorsun da ciddiye alamıyorum
  • Zamanında BÜYÜK KAHİN demişti onu dinleyenler moonwalk yapıyor şuan

sosyal ve fen bilenler çok öne geçecek

Hocam TM ciyim hiç fen bilmiyorum en azından 5 net için hangi ders hangi konuları çalışmalıyım

• 345 ve apotemi(bu cok zor) denemrsi çözün arkadaslar sosyalde ne onerirsiniz deneme olarak

• Pazernus651 kullanıcısına yanıt
    Fizikte kimya da her yıl çıkan kolay konular var hocam

• zoilist kullanıcısına yanıt
    ölürüm de danerden vazgeçmem bum :)
  • yolunubulacak2 kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmazsa o konuları atarmısın fen bilmiyorum hiç bana 5 net yaptıracak kolay konular var mı kimya ve fizikte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.