Şimdi Ara

Sosyal Sorumluluk Projemiz- Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genç bir Passat kullanıcısı olarak herkese merhabalar,

Bir bisikletçi olarak arkadaşım ile birlikte bir proje yapaya karar verdik. Kısaca bahsedeyim;
    İZMİR ---> HATAY (1600km) arasını sahil boyunca bisikletle geçmeyi düşünüyoruz. Bunun amacı yeni yetişen gençlerimizin sigaradan uzak durmasını sağlamak ve bisiklete doğru bir sempati uyandırmak. Gittiğimiz bazı köylerde ki okullara elimizden geldiğince seminer vermeye çalışacağız.

Ayrıca arkadaşlar turun hazırlık süresince Nakdi ve Ayni yardım alarak bir okula yardımcı olacağız.
    Para ve Kırtasiye yardımı yapmak isteyen arkadaşlar olursa yazabilirler. Önceliğimiz kırtasiye yardımlarıdır.
    Gelen para yardımları aynı gün kırtasiye malzemesine dönüştürülecektir.

Yardımlar Siirt ilinin bir köyü olan İnkapı köyündeki İnkapı ilköğretim okuluna yapılacaktır. Toplam öğrenci sayımız 65. Şimdilik biz kendi aramızda 30 öğrencinin ihtiyaçlarını tamamladık sayılır.

İhtiyaç listesini ve bazı detayları paylaşıyorum.

Tura Mart ortası veya Nisanın ilk günleri başlamayı düşünüyoruz.
    İnstagram adresimizden de takip edebilirsiniz " @haydisendegel " https://www.instagram.com/haydisendegel/

• Kolay gelsin.

Ancak konunun hemen başında yazdığınız passat kullanıcısı olarak derken ne demek istediniz anlamadım.
  • Harika bir proje, ben ve arkadaşım da aynısının tıpkısını yapmayı düşünmüştük siz daha erken davranmışsınız :)

Tebrik ederim...

Lütfen konuyu güncel tutun da konuyu kaldırırlar, değiştirin bence başlığı, dikkat çekici olsun, bisiklet ana teması olmasın... bisikleti gizleyin yoksa konu taşınır bisiklet bölümüne...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ista dan takibe geçiyorum o tarihlerde ya izmirde ya bodrumda olacağım, belki sizinle biraz pedallarım şimdiden kolay gelsin
  • 20 yıldan fazla bisiklet kullandım. Şehir içi kısa meaafe ulaşım da yük paket taşımada çarşı pazarda

Biriniz de çıkıp demiyor bisiklet kullanmak zararlı kalça büyütür o bisiklet oturağı yanakları ayırıp kalçayı büyütüyor. Bütün vucud ağırlı kuyruk sokumu kemiğine biniyor. En uçta olduğu için uyuşuyor ağrı sızıda his edilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bisiklet olayı neden abartılıyor? Yahu isteyen bisikletini alır sahilde sürer. İsteyen ormanda sürer. İsteyen sürmez. Projeye falan lafım yok ama bence bu forumda çok abartılıyor.

Şahsen benim bisiklet sürmeye zamanım bile yok. Bu projeye katılma gibi zamanım yok. Ben günde ortalama işim gereği 15 km yürüyorum zaten.

Sabah 08:30, akşam 17:00 çalışıyorum.

Benim gibi bir sürü insan var.

Bu projeye katılan adamın ya işsiz olması lazım, ya zengin, yada öğrenci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 6 Şubat 2018; 12:2:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.