Şimdi Ara

Sosyal platformlar İle ilgili programlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sosyal platformları (Twitter Facebook vs) bir arada gösteren bir program onerebilir misiniz? Telefonum jb'siz!

• AppStore'da böyle bir bölüm vardı. Gir bak oradan :)
  • Hangisi daha iyi, kullanıcılardan da öğrenmek istedim. Ona göre kullanayım diye! Yoksa buraya değil Google amcaya da :) sorar bulurdum. Ama burada niye uyeyiz? Forumların özellikleri ne? Arayışım hala geçerlidir. Kullanıcılar varsa böyle programlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Hakkında bilgi sahibi olmadığım bu konuda umarım gerçekçi yardımcı olacak arkadaslar vardır.
  • fring / +im / beejive

bunlar isini gorur.

(Ben kullanmadigim icin yorumum yok)
  • Teşekkür ederim arkadasım bahsi edilen programlar genelde sohbet icerikleri on planda ben face ve twit'e paylaşım ve yayınları takip etmek istiyorum.
  • Android'e friend stream vardı gayet başarılıydi ama iphone de yok en azından ona benzeyen bir program olsa cok iyi olurdu en azından böyle bir program arıyorum umarım bilen arkadaslar vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Sanıyorum istediğim tarzda bir program yok :( cevap verenlere teşekkür ediyorum.
  • @seyrusefer senin ilacın bende :)

tavsiye edeceğim programları indir, sonrada bana dua et

1- Flipboard (face, twit daha biçok haber medya vs kitap tadında inceleyebiliyorsun

2- Seesmic for iphone bu programda paylaşımlarını aynı anda hem face hemde twitter a atabiliyosun..
  • flipboardi bende tavsiye ediyorum
  • arkadaşım bi kere im+ yi kesin yükle. almayı düşündğüm nadir programlardan biridir bu konu ile ilgili.

burada mesajlaşabilirsiin facebook hesabın ile. twitter dan da geliyor birşeyler. + dahası var.

birde benim tavsiem original facebook ve twitter programlarını da kur. havası oluyor.

senin istediğin tarz programlarıda arkadaşlar yazmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: shape_

@seyrusefer senin ilacın bende :)

tavsiye edeceğim programları indir, sonrada bana dua et

1- Flipboard (face, twit daha biçok haber medya vs kitap tadında inceleyebiliyorsun

2- Seesmic for iphone bu programda paylaşımlarını aynı anda hem face hemde twitter a atabiliyosun..

Seesmic tam istediğim gibi :) aynı anda face ve Twitteri görüp tek mesajla ikisine birden yollayabiliyorum. Teşekkür ederim. 1. Program görünüm olarak harika ayrı bir havası var. Fakat kullanımı program kadar estetik değil ama yükleyip kullanmaya deger. Cok sagol istediğim gibi program yok derken bana yol gösterdiğin icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

arkadaşım bi kere im+ yi kesin yükle. almayı düşündğüm nadir programlardan biridir bu konu ile ilgili.

burada mesajlaşabilirsiin facebook hesabın ile. twitter dan da geliyor birşeyler. + dahası var.

birde benim tavsiem original facebook ve twitter programlarını da kur. havası oluyor.

senin istediğin tarz programlarıda arkadaşlar yazmış zaten

İm+ biraz sohbet ağırlıklı sanıyorum eskiden yüklemiştim öyleydi. Şayet guncellenip yenilendiyse bilemiyorum. Paylaşımın yardımın icin teşekkür ederim.
  • kur dostum 20 mb yer kaplıyor. baya hızlı performansı iyi. dursun bi köşede.

msn icq facebook ve diğerleri bi arada. 10 tane program açmıyorum. para versem skype ta olacak ama şimdilik idare ediyorum.
    twitter ile ilgilide birşeyler var ilgimi çekmiyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.