Şimdi Ara

Sosyal Paylaşım Sayfası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var bunu size yöneltmek istiyorum.Ben yerinde sosyal paylaşım sitesi facebook u sureklı açıyorum.Bazen işlerim acil oluyor çıkışa basmadan çarpıya basıp,geçmişi silmeden bilgisayarı kapatıyorum.Yerime başka bir arkadaş oturuyor.Bu arkadaşın geçmişi silmeden ve güvenli çıkış yapmadıgım zaman facebook hesabıma girme şansı varmı varsa nedenini açıklarmısınız iyi forumlar...

• Tarayıcın çerezleri ve oturumları siliyorsa giremez.
  • Genelde tarayıcılar Facebook hesabınızdan çıkmadığınız takdirde tarayıcıyı kapatırsanız sizin hesabınızdan girilmiş sayfayı kapatmıyor. Bunu evde de deneyebilirsiniz. Facebook'a şifrenizi kaydetmeden girin daha sonra kapatın tarayıcıyı. Yeniden tarayıcıyı açıp Facebook'a girdiğinizde sizin hesabınızla girmiş durumda olacaktır.

Tabi siz bir de şifrenizi kaydettiyseniz tarayıcıya.. :) O zaman kesindir bu iş .
  • Eğer oturumu sürekli açık bırak seçeneğini işaretlemediyseniz ve şifrenizi girdiğinizde şifreyi hatırla demediyseniz girişte sadece e-posta adresini görebiliyordu sanırsam. Ama ben işimi garantiye almak istiyorum derseniz Mozilla Firefox da gizli tarama, Google Chrome da gizli mod, Opera da özel pencere veya özel sekme, Safari de özel gezinme, Internet Explorer da InPrivate adlı özellikleri(hepsi aynı özellik adları farklı) açarsanız tarayıcı kapandığında hiçbirşey hatırlamıyacaktır.

inş. doğru ve güzel anlatabilmişimdir. yanlışım varsa düzeltin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Eğer oturumu sürekli açık bırak seçeneğini işaretlemediyseniz ve şifrenizi girdiğinizde şifreyi hatırla demediyseniz girişte sadece e-posta adresini görebiliyordu sanırsam. Ama ben işimi garantiye almak istiyorum derseniz Mozilla Firefox da gizli tarama, Google Chrome da gizli mod, Opera da özel pencere veya özel sekme, Safari de özel gezinme, Internet Explorer da InPrivate adlı özellikleri(hepsi aynı özellik adları farklı) açarsanız tarayıcı kapandığında hiçbirşey hatırlamıyacaktır.

inş. doğru ve güzel anlatabilmişimdir. yanlışım varsa düzeltin.

Gayet güzel anlatmışsın üstad. Dediğin gibi sürekli açık bırak işaretli olmadığında normalde açık kalmaz ancak, belli bir süre sistem internet sunucusundan bağlantıyı kesmediği için açık kalıyor. Daha sonra senin söylediğin gibi işliyor. En mantıklısı bu tür ortamlarda dediğin gibi gizli tarama vs. leri kapatmak.

• Eğer şifreyi kaydet demezseniz, örneğin Internet Explorer da, sadece mail adresi bilginiz görünür, şifre ister.

ben Opera kullanıyorum, dediğiniz gibi yaparsam çerezleri silmediğinden ikinci açılışta doğrudan Fcb hesabım açılıyor.

en azından giriş bilgilerini hatırla seçeneğine hayır demeniz lazım.
  • Evet, tarayıcılar arasında da fark var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam pek bilgisayar bilgim yok tarayıcım internet explorer benim açımdan problem yokta ben bilgisayarımda girilen bir facebook hesabının sayfasına girebirmiyim onu merak edıyorm böyle bir özellik varmı teşekkür ediyorum cevaplar için...
  • arkadaşlar tarayıcım explorer ben girileni görebilirmiyim geçmişi silmeden yada özellik aktif ederek
  • Kimin girdiğini mi merak ediyorsun?
    Documents and Settings klasöründeki IE Cookies var, çerezler. oradan bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Kimin girdiğini mi merak ediyorsun?
    Documents and Settings klasöründeki IE Cookies var, çerezler. oradan bakabilirsin.

Hocam cevabın için teşekkür ederim dosyanın tam konumunu verebilirsen sevinirim.
  • Dostum XP de farklı Win 7 de farklı konumda.

iyisi mi sen şu programa bir bak. PC deki Çerezleri gösteriyor.

http://nirsoft.net/utils/internet_explorer_cookies_view.html

umarım işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Dostum XP de farklı Win 7 de farklı konumda.

iyisi mi sen şu programa bir bak. PC deki Çerezleri gösteriyor.

http://nirsoft.net/utils/internet_explorer_cookies_view.html

umarım işini görür.

Çerezleri buldum fakat daha amacıma ulaşamadım girilen siteleri görebiliyorum fakat facebook girdiği sayfaya gıremıyorum.
  • Hmm. Dostum kişinin beni hatırla seçeneğini seçmezse parolası çerezlerde kalmaz. Yardımcı olamadım kusura bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.