Şimdi Ara

Sosyal Medyadan Kaç Kız Tavladınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abimin fotoğrafçı olması benim için büyük fırsattı. Stüdyo ortamında profesyonel çekim fotoğraflarım ve gerçek hayatta kekeme oluşumun acısını internette misliyle çıkarıp edebiyat yapmam sayesinde, 2009 ila 2017 yılları arasında:

Facebook'tan 73 tane kız arkadaş edindim. En unutamadığım Ceren idi.. 8 ay beraber olduk ve 6 kez buluşup ikimiz için de ilk cinsel ilişkiyi gerçekleştirdik.
    İrem vardı bir de.. Toplamda 10 ay konuştuk ve çokça buluştuk.. Özel anlarımız oldu.
    Şeyma, Saliha, Merve ve diğerleri..

Twitter'dan 32 tane oldu. En unutulmazı da psikolojik sorunları olan Nursena idi.. 7 ay beraberdik ve bir kavga sonucu yoğun ilaç kullanımı sebebiyle 2 gün hastanede yattı. Çok üzüldüm, çok kırdım kendisini..

Instagram'dan pek randıman alamamıştım ama Dilenay'a selam olsun..

C2'den de 27 tane oldu. Elif'imin hayallerini yıkmak yerine hepsini gerçekleştirip unutamayacağı bir erkek oldum.

HelloTalk: Yabancıların dil programı.. Fas'tan Salma ve Moldova'dan Elena'yı unutmak ne mümkün..

Ama gel gör ki şimdi kandil mesajı ayağına yürümeye çalışacağım bir kız bile yok. Çünkü bu işlerden elimi eteğimi çektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve sonra uyanır, donda bir ıslaklık...

• ne boş insanlarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek adam ağlar mı? [ANKET]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.