Şimdi Ara

Sosyal medya kullanmayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sosyal medya kullanmadan nasıl zaman geçiyorsunuz internette ne yapıyorsunuz genelde yani hiç mi merak etmiyorsunuz arkadaşlarınızın ne yaptıklarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Arkadasim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 6 Aralık 2017; 12:46:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etmiyorum.Zaman geçirmek istiyorsam internetten makale okurum ya da youtube

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Etmiyorum.Zaman geçirmek istiyorsam internetten makale okurum ya da youtube

Mantıklı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Genccizer

Arkadasim yok.

• sosyal medya yokken napıyosak onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dh-ekşi-inci varken hiç uğraşamam saçma sapan uygulamalarla.Dh'de inci'de kimse tanınmadığı için herkes doğal halini yansıtıyor diğerleri yapmacığın önde gideni.
  • Akrabalarımın her gün yaptıklarını hikaye + fotoğraf olarak paylaşmasıyla sosyal medyanın ne kadar içi boş ve göstermelik olduğunu farkettim. Kullanmayınca bir şey kaybetmiyorsunuz bunun yerine youtube,ekşi,blog takip etme ve pdf okumayı tavsiye ederim herkese.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sosyal medyayı kim kiminle nerede ne yapıyor dan çok dünyada neler oluyor konusunda kendimi güncel tutmak için takip ediyorum.

Gün içinde beğendiğin bilim-teknoloji-sanat gibi sayfalardan 10 ar bildirim gelse işten kalan zamanda bunlara bakarsın gün biter zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 6 Aralık 2017; 13:58:44 >
  • gayet eğlenceli,eğlence amaçlı kullanılabilir ama sadece o kadar

insana olumlu anlamda bir şey katmıyor

• Ya kullanilirda, tum gun face te takilani anlamiyorum ben 10 dakika dursam skiliyorum.

Ozellikle mesajlasma olursa duruyorum ama ana sayfayi sabaha kadar asagi suruklemem asla. Gider oyun oynarim DH de konulari fln okurum is yerindeysem.

Twitter i severim ama.
  • Youtube'da takip ettiğim kanallar var onların videolarını izliyorum, geri kalan zamanda sıkılıyorum.
  • dh-youtube takılıyorum.
  • Yakın arkadaşlarımın ne yaptığını zaten biliyorum. Diğerlerinin ne yaptığı pek umrumda değil açıkçası.
    Benim de ne yaptığımı yakın arkadaşlarım biliyor, 3-4 kişi dışında diğerlerine sergilememe gerek yok buraya gittim bunu yaptım diye.
    İnternette az vakit geçiriyorum zaten derslerim ağır oluyor. Daha bugün 5 saatlik laboratuvar dersim vardı mesela dna izolasyonu yaptık canım çıktı. Ders çalışmıyorsam ing, alm falan geliştiririm ya da sevgilimle vakit geçiririm.
    Birkaç defa arkadaşlarımın sosyal medya hesaplarına baktım, tamamen alakasız kişiler. Her gün cs lol oynayan adam kendini kültürlü bilgili gösterme peşinde. Açlıktan ağzı kokan adam kendini zengin gösterme derdinde. Evinden hiç çıkmayan adam kendini geziyor gösterme derdinde.

Kendimi olmadığım gibi göstermediğim için arkadaşlıklarım da sevgililerim de kalıcı oluyor. Kişilerin sosyal medya hesaplarından kişileri yargılarsanız çok yanılırsınız. O kişiyi tanıdığınızda bambaşka birisi çıkar hiçbir ilişki sağlam sürmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 6 Aralık 2017; 19:17:52 >

• alayı boş sözlükler forumlar ve youtube <3
  • YouTube DH ve bazen haber sitelerini kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.