Şimdi Ara

Sosyal Medya Fenomeni Köksal Baba hakkında herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon'un delikanlı kabadayısı ve hatta markası haline gelen Köksal Baba, Trabzon'a giden herkesin ziyaret etmek isteği bir fenomen.

En Son çıkan Deadpool Trailer ile izlenme oranının fazlasıyla arttığı Köksal Baba'nın bir numaralı düşmanı Riçıt ile olan videoları izlenme rekorları kırıyor.

Gerçek adı Köksal Bektaşoğlu olan ve 1975 Trabzon Arsin doğumlu halihazırda bir kabadayı olan Köksal Baba, trabzon halkı tarafından oldukça fazla seviliyor.

Haber Detayı

Sosyal Medya Fenomeni Köksal Baba hakkında herşey

• Müslüman, müslümanın kardeşidir Ona haksızlık etmez Onun malına ve ırzına tecavüz etmez Onu aldatmaz Onunla alay etmez Onu kıracak söz ve davranışlardan uzak durur Kendisine yapılmasını istemediği bir işi ona da yapmaz Onu sever, malını, şerefini ve namusunu korur
  • muhtemelen olaylar yaşanırken sıkıntı yoktu pek kötü niyetli olduklarını sanmıyorum etrafındaki insanların bilmiyorum tabi ama vidyoya çekip malzeme edilmesi çirkin bir durum.

desteklemiyorum fenomen olmasını. sırf malzeme çıksın diye adamı kızdırıyorlar belliki. adam ünlü oldukca vidyolar da artıyor; artacak bu demek oluyor ki millet eğlensin diye bu adam daha fazla kızdırılacak. hoş bir durum değil açıkcası
  • Kendisinin eğlenmesi için başkaları ile dalga geçenlerden aşağlık kimseler yoktur düşüncem..

Yukarıdaki arkadaşlarada katılıyorum
  • bu konu hakkında topic de açılmasaydı keşke
  • TRajikomik kullanıcısına yanıt
    bütün gazete sitelerinde bu haber var gir hepsini şikayet et ozman arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_burak -- 21 Ocak 2016; 18:49:26 >
  • kanalın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köksal baba 5-6 yıl önce de ünlüydü,boks maçı videoları falan dolaşıyordu internette, her zaman baş üstünde tutuyorlar babayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.