Şimdi Ara

Sosyal medya düzenlemesi Cumhurbaşkanı'na sunuldu: İşte düzenlemenin detayları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
7.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah razı olsun devletimizden.Muz cumhuriyeti değiliz herkes kafasına göre site kursun içerik üretsin hesap vermesin hadi ordan .Beğenmeyen defolup gider.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 18 yıl bekle el alem dev internet şirketlerini kursun sonra sisteme emir ver. Bu öğrencileri wikipediasızda bırakmıştınız. Sadece öğrenciler değil tüm milletimizi. Wikileaksta var hakkınızda hemde neler neler var. Göz bağlama cep boşaltma başka bi şey yok mu? sosyal medyanın yerinde olsam Türkiyeden çekiliyoruz derim ne hali varsa görsün...

  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Benim mesajıma geldin, cevap yazdın. Hitap şeklin düzeyini de gösteriyor. Fikirlerin beni bağlamaz umrumda da değil. Saçmalayan sensin ama git başka yerde saçmala. Benim mesajıma cevap yazma birader.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Tam saçmalık.

    Öncelikle hiçbir sosyal ağ uygulamasının hiçbir şekilde verilerini Türkiye 'de tutmasına imkan yok.

    Onu vergi alamıyoruz buradan para alalım diye koymuşlar. Her sene ceza yazacaklar.

    Aklı olan hiçbir sosyal ağ Türkiye' ye temsilci atamaz zira hapse atıp şantaj yapacaklar.

    Kısaca Twitter artık vpn ile girilen bir uygulama olacak durum budur.

    Ne iğrenç ne berbat şekilde yönetiliyoruz böyle.

    VPN ile de girilemeyecek çünkü siteye erişim hızı yüzde 90'a kadar düşürülecek deniyor.

  • Ne yani hocam malum sitelerede mi giremeyeceğiz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mosquito kullanıcısına yanıt

    Senin dünyadan haberin yok herhalde Türkiye'de VPN servisleri de yasaklandı. Ben spesifik bir şey istemiyorum merak etme. Yetişkinlerin bir bireyin ne izleyeceğine karışılmasın yeter. Senin o düşündüğün şeyleri de denk gelirse bile atlatıp izleyen biriyim ondan da şüphen olmasın. Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    He doğru diyorsun bilmişlik yapıp hiç birseyi bilmemek gibi bir sorununuz da var hatırlattığın iyi oldu. Yasaklar hep size rastlıyor yazık size ne olacak bu haliniz. Ben nedense telefonumda süper vpn kullanabiliyorum. Olayı başka yerlere çekme. Ayrıca lütfen yazmayın artık cevap hakkı doğuyor yazmak zorunda kalıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mosquito kullanıcısına yanıt

    Ben ortada yerli ve milli bir sosyal medya platformu göremiyorum, Dünya'ya eğlence satan bir stream platformu da göremiyorum. Ama bu platformları hem burnunun ucundan ayırmayıp hem tü kaka eden riyakârları, sahtekârları gayet net görebiliyorum. Bu argümanları künefe peyniri gibi sündürdünüz 25 yıldır ama bitti, takvimlerinizi sağlam tutun, vakti geldiğinde dönecek manevra alanınız olsun. Tabi bu aklı benim vermem absürt olur, zira bu konuda beni suya götürür susuz getirirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 21 Temmuz 2020; 1:1:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişte neyden şikayet etmişseler o tip bir insana dönüştüler.

    Güç zehirlenmesi bu herhalde. Neyse şükür z kuşağı uyanık....

  • mosquito kullanıcısına yanıt

    Cevap yazma diyorsun da haline inan çok üzüldüm.. Kullandığın Super VPN engellenirken arada unutulmuş ücretsiz ve oraya buraya veri sızdıran bir VPN. Hayır daha bugün haberi yapıldı DH tarafından insan onu da mı okumaz. Aşağıya da VPN'lerin engellenmesine ilişkin haberi bırakıyorum ama yüzün kızarır mı? Sanmam. Güvenli ve bilgilerimi sızdırmayan bir VPN kullanmak istediğim için yasaklar beni etkiliyor evet.


    https://forum.donanimhaber.com/20-milyon-ucretsiz-vpn-kullanicisinin-kisisel-verileri-internete-sizdirildi--144633774


    https://shiftdelete.net/vpn-servislerine-erisim-engellendi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Roby R kullanıcısına yanıt
    Çıtayı çok yükseltmissiniz siz steamler,netflixler vs.. onuda mi yerli ve milli istiyorsunuz:)) bu dediklerinizi kaç ülke yerli ve milli yapabiliyor. Ileride belki olur tartışılan şeyde yerlilik ve millilik değil. Keşke herşey yerli ve milli olsa ama bu imkansız dünyada her ülke buna abd de dahil kendi kendine yetemiyor her ülke başka ülkelere muhtaç. Sorun özgürlüklere kısıtlama vs.. değil kültürümüze ahlâkî yapımıza uygun hale getirme cabasi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim kime neyi sunmuş anlamadım!

    Sosyal medya düzenlemesi Cumhurbaşkanı'na sunuldu: İşte düzenlemenin detayları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Uğraşamayacam seninle git işine hocam sen ne diyorsan o herşeyi sen biliyorsun ben cahilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekonomide arjantini yakaladık, venezüelaya göz kırpıyoruz,
    insan hak ve özgürlüklerinde çin'e ve iran'a çok uzakta değiliz, rusya gıpta ile bakarken kuzey kore ise birinciliği kaybedeceğini gördüğü için endişeli durumda.

  • Detaylar bunlarsa sorun yok. Adım atmakta bence geç bile kalındı..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vpn sağlayıcısının serverlerine erişim kısıtlanmadıkça bant genişliği daralması bizi etkilemez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fevzi11

    Allah razı olsun devletimizden.Muz cumhuriyeti değiliz herkes kafasına göre site kursun içerik üretsin hesap vermesin hadi ordan .Beğenmeyen defolup gider.

    Sosyal medya düzenlemesi Cumhurbaşkanı'na sunuldu: İşte düzenlemenin detayları Sosyal medya düzenlemesi Cumhurbaşkanı'na sunuldu: İşte düzenlemenin detayları 


    ula bu adamlar ülkende olmasa çöl bedevisi iran gibi olursun zaten amacın ne

  • Nedense bu düzenleme sadece belli bir kesime etki edecek .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzenleme şart sosyal medya üzerine zira insanlar fikirlerini paylaşmaktan öteye agresiflik içinde empoze etmeye ve saldırgan şekilde karşıt olduğu düşünceye hakaretler yağdırma yarışına girildi.


    sosyal medya günümüzde hiç bir ülkede sağlıklı kullanılmıyor ne yazıkki,kullananlarda arada kaynıyor ve bilgiyi doğru bulmakda zorlaşıyor.Belli bir disiplin içinde hareket edilse sosyal medya daha sağlıklı kullanılacak ancak özgürlük kisvesi altında yapılmadık çirkinlik ve pislikler kalmıyor.


    Bİz ülke olarak tartışma platformlarını agresif kullanan bir milletiz,bu forumda öyle ne yazıkki.Gün geliyor ufak bir fikir paylaşmamız dahi bizleri akılsız,zırvalayan insanlar konumuna sokulmak isteniyoruz.


    Ben şahsen herşeyi bilen insan değilim ama olan fikirlerimi adabınca paylaşma özgürlüğüm vardır.Tanımadığım sanal ortamdaki insanlarla kavgada etmem ama usülünce tartışmayı severim yeterki düzeyli olunsun ancak bu çoğu zaman zor olan bir durum dolayısıyla düzeyli sosyal medya kullanımında bir hakem şart zira sosyal mecrada hiçkimsenin kimseye herşeyi söyleyecek özgürlüğü olmamalı.Düşüncesi,inancı vs hiç fark etmez ,kişi otokontrol sağlayamıyorsa o otokontrolü sağlayacak mekanizmalar geliştirilmeli.


    ve ayrıca bu sosyal medya mecralarının bizlerin üstünden veri sağlayarak kasalarını doldurduklarını unutmayalım.Bu devirde en büyük silahlardan biriside topluluklardan elde edilen veri akışlarıdır ve bu sadece ticari anlamda kullanılmıyor.Bir ülkenin insanlarının günün şartlarına göre psikolojileri kullandıkları sosyal medya hesapları üzerinden alınan veriler ile sanal gündemler yaratılması sağlanabiliyor ve kitleler etkileniyor bunlardan dolayısıyla işin hem güvenlik hemde vergi mükellefiyeti noktalarıda kontol altında tutulmalı,bana görede en büyük sorun erişim kısıtlamalarından ziyade bu iki ana konudur.





  • Almanya'yı ekonomik konuda da örnek alsak keşke

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.