Şimdi Ara

Sosyal imkanları en geniş üniversite??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle sanat-müzik alanlarında kulüp vs olanakları yüksek olan üniversiteler hangileri acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odtü

• quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Odtü

Biraz açabilir misin? Ününü duydum; fakat istanbul ile ankara arasında bi tercih yapmam gerekecek. İstanbulu daha çok seviyorum şehir olarak. Yarattığı imkanlar açısından üniversitenin İstanbulda olması farkı kapatır diye düşünüyorum. @Supiziac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 26 Mayıs 2017; 16:48:2 >
  • Boğaziçi tabiki de yurtdışı bağlantısı en sağlam olan okul. Bangee jumpinge uçaktan atlamaya bile götürüyor herifler. İngiltere gibi dışarıya zor vize veren ülkelere daha rahat gidebiliyorsun
  • boğaziçi
  • ben sanatı yaşayacağım abi diyorsan msgsü, abi ben sünepe gibi bilmediğim şeyler hakkında konuşup millete ahkam keseceğim diyorsan boğaziçi, abi ben şarap eşliğinde kendimi küçük düşürecem diyorsan gsü.
  • Çok güzel özet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

ben sanatı yaşayacağım abi diyorsan msgsü, abi ben sünepe gibi bilmediğim şeyler hakkında konuşup millete ahkam keseceğim diyorsan boğaziçi, abi ben şarap eşliğinde kendimi küçük düşürecem diyorsan gsü.

Bro, kulaktan duyma bilgiler mi var yoksa ciddi misin? Biraz daha açar mısın? Her üniversitede bahsettiğiniz öğrenci profilleri mevcut tabii. Ama en az bulundukları yere gitmek tercihimdir.

• O değil de bu nasıl bir nick

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koç nasıl? bilgisi olsn var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

koç nasıl? bilgisi olsn var mı

Yakın arkadaşım orada okuyor. İmkanı evet fazla. Bildiğim kadarıyla kariyer kulüplerinin imkanları da geniş. Fakat öğrenci profili bana ters. Az çok tahmin edersin zaten özel üniversite klasiği. Ama kalitesi kesinlikle yüksek.

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun. benim hedefimde boğaziçi ama olmayacak gibi görünüyor :D. Koç %50 tutarsa orayı yazmayı düşünüyorum. bende sizin gibi istanbulu seviyorum ankarada okumak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

Anladım hocam sağolun. benim hedefimde boğaziçi ama olmayacak gibi görünüyor :D. Koç %50 tutarsa orayı yazmayı düşünüyorum. bende sizin gibi istanbulu seviyorum ankarada okumak istemiyorum.

Başarılar. Gönlünce olsun bro.

• 1-Yozgat Bozok Üniversitesi
    2-Mardin Artuk Üniversitesi
    3- Urfa Harran Üniversitesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu sorunun cevabını azıcık internette dolaşmış, evinde tv si olan yani kısaca bu tip şeyleri kullanmış kişi bilir yani illa oralara okumaya gitmeye gerek yok
  • Boğaziçi diye tahmin ediyorum. Kulüpler falan baya iyi. Orda herhangi bir kulübe katıldığında alanda profesyonel denilebilecek kadar ilerliyorsun. Örnek Teoman yani adam Boğaziçinde girdiği kulüple okuduğu bölümü bırakıyor.

Arkdaş çevresi nasıldır bilmiyorum ama biri ablasının üniveriste hayatı boyunca Boğaziçinde dot edinemediğini söylemişti.

Boğaziçi değilse ODTÜ dür heralde. ODTÜ den etkilenmemin tek nedeni sosyal olanaklarıydı. Ankara gittiğim dönemde bir sürü konser vardı ağlamak istemiştim :'(

• İtü nün sosyal olanakları hakkında bilgisi olan var mı?

• Hiçbir okul kolundan tutup hadi şunu yap demez herşey sende.

Odtü her imkanı sunar eğer istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: nükleerbaslıklıkız

İtü nün sosyal olanakları hakkında bilgisi olan var mı?

Bunu sormak için gelmiştim. Boğaziçi olmayınca İstanbul için hedef itü oldu.

• Tartismasiz Anadolu Universitesi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.