Şimdi Ara

Sosyal fobimmi var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar benım bazı sorunlarım vardı kısaca özetliyim bunlar sınıfta utangaçlık , kızlara fazla açılamama, jest ve mimikleri fazla kullanamama gibi , birde şöyle bi durum var bi ortama alıstıktan sonra fazla bi utangaclık kalmıyor ama yenı bı ortamda eski arkadaşlar yoksa sessız olurum. Hemen kaynaşamam . Sizce ben sosyal fobikmiyim. Mesela tahtada gecen gün bi skeç yapıcaktık acayip heycanlandım yüzüm kızardı sanırım özgüven eksikligim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Softing -- 18 Aralık 2012; 22:52:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKoPaT54

S.a arkadaşlar benım bazı sorunlarım vardı kısaca özetliyim bunlar sınıfta utangaçlık , kızlara fazla açılamama, jest ve mimikleri fazla kullanamama gibi , birde şöyle bi durum var bi ortama alıstıktan sonra fazla bi utangaclık kalmıyor ama yenı bı ortamda eski arkadaşlar yoksa sessız olurum. Hemen kaynaşamam . Sizce ben sosyal fobikmiyim. Mesela tahtada gecen gün bi skeç yapıcaktık acayip heycanlandım yüzüm kızardı sanırım özgüven eksikligim var

kendine güvenin yok,
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

quote:

Orijinalden alıntı: PcKoPaT54

S.a arkadaşlar benım bazı sorunlarım vardı kısaca özetliyim bunlar sınıfta utangaçlık , kızlara fazla açılamama, jest ve mimikleri fazla kullanamama gibi , birde şöyle bi durum var bi ortama alıstıktan sonra fazla bi utangaclık kalmıyor ama yenı bı ortamda eski arkadaşlar yoksa sessız olurum. Hemen kaynaşamam . Sizce ben sosyal fobikmiyim. Mesela tahtada gecen gün bi skeç yapıcaktık acayip heycanlandım yüzüm kızardı sanırım özgüven eksikligim var

kendine güvenin yok,

olmuyoki napaym
  • çok fazla düşünmemen gerek herşeyi kafaya takma direk dışına vur fırlat gitsin yoksa erken yaşlanırsın sana diyim
  • abicim anladığım kadarı ile lisedesin -ergen- ve tip olarak ortalama birşeysin. Öle ahım şahım bir yakışıklılıgın olsa -ki göreceli- senin sosyal olmana gerek yok ister istemez etrafın senle konuşmak isteyen kızlarla ve bunu takiben erkeklerle dolar zaten. Sana düşen "kendin" olmak. Korkmayacaksın konuşulan konulara sende katıalcaksın kendi yorumlarını yapacaksın, esprilerini yapacaksın. Bu kadar basit olay senin yaydığın pozitif enerji ile alakalı öle sandalyenin bi kenarında masanın köşesinde iki büklüm oturursan olmaz tabi. Kimse senden üstün falan degil. İnsanlarla konuşmazsan kendini anlatmazsan, kim seninle ortak müzik dinlesin, hangi kız seninle aynı filmden hoşlansın, hangi erkek seninle aynı bilgisayar oynunu begensin muhabbete girsin falan filan. Olay tipte bitseydi brad bitt angelina'yı aldatmazdı zaten (: Rahat olacaksın.. Kendin ol bu kadar basit.
  • quote:

abicim anladığım kadarı ile lisedesin -ergen- ve tip olarak ortalama birşeysin. Öle ahım şahım bir yakışıklılıgın olsa -ki göreceli- senin sosyal olmana gerek yok ister istemez etrafın senle konuşmak isteyen kızlarla ve bunu takiben erkeklerle dolar zaten. Sana düşen "kendin" olmak. Korkmayacaksın konuşulan konulara sende katıalcaksın kendi yorumlarını yapacaksın, esprilerini yapacaksın. Bu kadar basit olay senin yaydığın pozitif enerji ile alakalı öle sandalyenin bi kenarında masanın köşesinde iki büklüm oturursan olmaz tabi. Kimse senden üstün falan degil. İnsanlarla konuşmazsan kendini anlatmazsan, kim seninle ortak müzik dinlesin, hangi kız seninle aynı filmden hoşlansın, hangi erkek seninle aynı bilgisayar oynunu begensin muhabbete girsin falan filan. Olay tipte bitseydi brad bitt angelina'yı aldatmazdı zaten (: Rahat olacaksın.. Kendin ol bu kadar basit.

Brad, Angelina'yı ne ara aldatmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

abicim anladığım kadarı ile lisedesin -ergen- ve tip olarak ortalama birşeysin. Öle ahım şahım bir yakışıklılıgın olsa -ki göreceli- senin sosyal olmana gerek yok ister istemez etrafın senle konuşmak isteyen kızlarla ve bunu takiben erkeklerle dolar zaten. Sana düşen "kendin" olmak. Korkmayacaksın konuşulan konulara sende katıalcaksın kendi yorumlarını yapacaksın, esprilerini yapacaksın. Bu kadar basit olay senin yaydığın pozitif enerji ile alakalı öle sandalyenin bi kenarında masanın köşesinde iki büklüm oturursan olmaz tabi. Kimse senden üstün falan degil. İnsanlarla konuşmazsan kendini anlatmazsan, kim seninle ortak müzik dinlesin, hangi kız seninle aynı filmden hoşlansın, hangi erkek seninle aynı bilgisayar oynunu begensin muhabbete girsin falan filan. Olay tipte bitseydi brad bitt angelina'yı aldatmazdı zaten (: Rahat olacaksın.. Kendin ol bu kadar basit.

Sen ona mı takıldın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal fobi nasıl yenilir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sen ona mı takıldın ?

Yok ben senin ne kadar paparazikolik olduguna takıldım.

• yaş kaç?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ona mı takıldın ?

Yok ben senin ne kadar paparazikolik olduguna takıldım.

Yıllardır düzenli olarak haberturk.com'dan günceli takip ederim. aklımda kalmış, brad angelina'yı hizmetçisi ile aldattı gibisinden. Ama sen direk "ne ara" olayına odaklandığına göre yakın takipdesin

• Mesajım bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.