Şimdi Ara

Sosyal fobim mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende sosyal fobinin bayagi bir belirtisi var ama ben bir insana alisirsam baya rahat olurum,mesela kendi sınıfındaki insanların çoğuyla rahatça konuşurum,diğer sınıflardan da tandiklarim var bayagi,ama yeni bir yere girerken utaniyorum,zamanla alisiyorum,bütün dikkatler üstümde olduğu zaman da utanıyorum,sınıfta tahtaya vs çıksam heyecanlaniyorum,mülakata gibi şeylere falan girdiğimde heyecandan ellerim titriyor ve terliyorum heyecanlaninca bu sosyal fobi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet. Yaş kac?

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Evet. Yaş kac?

16

• tam olarak sosyal fobiye yormamak lazım. ama dikkat et ve şimdiden kitap oku, pskiyatriye git. sosyalleşmeye çalış. aktiviteler falan. gerekirse kendini zorla sokaktaki tnaımadığın insanlarla muhabbet kur. bugün 3 kişiyle konuşçam gibisinden. bunları yaparsan 1 yıl sonra çoğu insanı ayakların altına alırsın cesaret konusunda. zaten sen dışarı açıldıkça umduğundan çok daha fazla fırsat çıkacak karşına. sadece inat et
  • İnternetten makalelere vs bak çözüm yolu çok fazla. Yaparım de yeter ki.

• quote:

İnternetten makalelere vs bak çözüm yolu çok fazla. Yaparım de yeter ki.

makaleyle olacak iş değilki bu okusanda bir yere kadar pratik lazım adam direk çözüm istemiş
  • Bendede tanıdıkca aciliyorum. Ama cok kalabalik ortamlarda konusmak sıkıntı oluyoe. Sunum vs. Yüksek seslede konuşmuyorum pek. Ortamda kizlar oldukca bide her kiz ortalama yüzde 5 özgüven emiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

İnternetten makalelere vs bak çözüm yolu çok fazla. Yaparım de yeter ki.

makaleyle olacak iş değilki bu okusanda bir yere kadar pratik lazım adam direk çözüm istemiş

Bende ağır sosyal fobi geçirdim. Yapılabilecek şeylere internetten baktım ama uygulamaya geçirmedim. Psikoloğa gittim geçirdim. Makale okursa ön bilgi olur kafasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: KartPostal7

tam olarak sosyal fobiye yormamak lazım. ama dikkat et ve şimdiden kitap oku, pskiyatriye git. sosyalleşmeye çalış. aktiviteler falan. gerekirse kendini zorla sokaktaki tnaımadığın insanlarla muhabbet kur. bugün 3 kişiyle konuşçam gibisinden. bunları yaparsan 1 yıl sonra çoğu insanı ayakların altına alırsın cesaret konusunda. zaten sen dışarı açıldıkça umduğundan çok daha fazla fırsat çıkacak karşına. sadece inat et

Zaten kucuklugumden beri kitap okuyorum hocam,benim için en kötü yani bu sosyal fpbinin bildiğim şeyleri gösterememek,mesela en basitinden 2-3 hafta önce liseler arası Erasmus projesi için sınav vardı ona girdim ve 2.oldum girenler arasında(ingilizce),ama mülakata girdim ellerim titremeye terlemeye başladım,kendimi ifade edemedim ve haliyle seçilmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.