. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-81A4B5570 -- 19 Temmuz 2024; 17:36:0 > |
.

-
-
sosyal fobi = altının yok.
-
Sanmıyorum ama olabilir de. Birçok psikolojik rahatsızlık genler ile aktarılabiliyor bildiğim kadarıyla.
Saydıkların arasında kendi fikrimce hassas kişiliğe sahip olmak sosyal fobiyi fazlaca tetikleyebilir. Hassas kişiliğe sahip insanlar yaşadığı kötü olayları atlatma konusunda daha başarısız oluyor bu da psikolojik sorunlara yol açıyor. Hatta avoidant personality disorder olarak geçen bir rahatsızlık var red yemeye, eleştirilmeye normal insanlara göre daha az tahammülü olan insanlara konulan bir tanı, bizim hassas insan dediğimiz şey oluyor aslinda ve sosyal fobi ile birlikte anılıyor sık sık.
Tip, testesteron bunlar bence etkilemiyor, çok fazla istisna gördüm adam avel avel geziyor dünya umurunda değil onca olumsuz şeye rağmen özgüvenini kaybetmemiş vs. özellikle varoş mahallelerde büyümüş insanlara dikkat et bunlar nereye giderlerse gitsinler sahip oldukları onca kötü şeye rağmen hayata tutunuyorlar, aşağılık komplekslerini çekingenlik olarak dışarı vurmuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sanmıyorum. şunu izle niye böyle dediğimi anlarsın.
Efe Aydalyoutube
Beğendiğiniz videolara "Teşekkürler" butonuna basıp bağış yollayarak destek olabilirsiniz. Herkese teşekkürler. İNTERNET SİTEM: efeaydal.comhttps://www.youtube.com/watch?v=pmDYMMEim7w -
Ben güzelim 85 b memem var fiziğim de güzel . Yüz hatlarim muntazam. Makyaj yapmasma bile duru bir guzelligim va rcogu zaman makyaj yapmam.yapaesam çok güzel olurum
Ama benim sıkıntım herkesten daha zekiyim. Kafa yapım farkli ve sosyal anksiyetem var herhalde çok mutsuzum. Kimseyle anlasmaiyorum. İnsanlarla sosyal ilişkiler kuramiyorum, istemiyorum da. Cogunluktan zekiyim.
Burda da zeki insnalar var ama burdakilerin çoğu da zeki değil.
Her geçen gün isnanlardan daha çok nefret ediyorum .
Muhtemelen sonum cezaevi olcak .
10/10 zeki Kültürlü bilgili kaslı yakisikli erkeklerle bile konusuyorum.
Ama kendimi bu topluma ait hissetmiyorum. Bu ülkeden gitmek için çabalıyorum. Bu ülkeden gidemezsem yakalanana kadar yattığım erkeklekleri...
Yani onlarla yatmak için bulusup onlar uyurken,,.. Tek tek yakalanana kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 22 Aralık 2022; 5:9:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hadi la oradan fotonu görsek 6/10 bile etmiyondur
-
var
-
kötü genlikten çok, işin içinde fıtratın da olduğunu ve insanların hareketlerini iyice süzüp iyi analiz edip ona göre yaşantındaki dengeyi kurmaya çalışmaktan dolayı sosyal fobimin olduğunu düşünüyorum bende hocam.
yani şu elemana güvenirsem arkamdan bıçaklar mı?
şu kız benim onu sevebileceğim gibi beni sever mi?
gibi soruları kafamdan atamıyorum mesela.
bir de tabi karşına çıkacak insan lazım. sanalda bolca güvenebileceğim insan varken reelde bulamamamızın temel sebebi bir de artık reel ortamın parasız yaşanmaz gezilmez tozulmaz olmasından kaynaklı para - güven çıkarı söz konusu olacağından dolayı kendimi saklıyorum gibi hissediyorum. Yani reelde benimle takılacak insan ne tipime ne onu ne kadar sevdiğime / saygı duyduğuma bakmaz anlık olarak heyecanını alıp eve gider hissi kafamda bitmiyor xd.
sanalda en azından insanların bir kısmı istemese de kendini reelden daha çok ifade edebiliyor. nasıl daha çok? beğendiği tweetlediği paylaştığı içeriklere bakarak kısmi karakter analizi yapıp reelde nasıl davranabileceğini en azından biraz olsun kestirebilirsin xd.
-
bu yazının alnını öpsem keşke beni ve düşündüklerimi anlatmışsın sadece ben böyle değilmişim
-
sorumluluk almamak ve yüzleşmemek için suçlayacak bir şey bulmuşsun.
-
Bazı şeyler genetik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hoş geldin harun abi
-
Bence büyük oranda genetik. Sosyal fobi olmasa bile sosyal fobiye yol açan çekingenlik gibi kişilik bozuklukların genetik olduğunu düşünüyorum. Kendi tecrübelerimden ve etrafımda sosyal fobisi olduğunu düşündüğüm kişileri ve ailelerini gözlemleyerek bu kanıya vardım.
-
eyw hocam teveccühünüz beni de sevindirdiniz valla
-
Hayatımda hiç sosyal fobili yakışıklı erkek ve güzel kız görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X