Şimdi Ara

Sosyal Çevredeki Faktörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.Tip

Niye böyle ha niye

• Niye böyle olmasın ki? İmana mı baksın millet? Para her şeyi alır. Tip ise hormonları azdırır.
  • Dediklerine yanlış böyle olmamalı da diyemiyorum, doğru diyosun
  • para belirli bir çevrede iş yapar, kendine yetecek paran olsa yeter bence.
    tipte kızlar arasında iş yapar.

her ortamda iş yapacak bir şey varsa o da ağzın laf yapmasıdır.
  • Paranın her yerde öttüğünü biliyoruz. Bunu açıklamama gerek yok. Tip yani yakışıklı olmak da neredeyse öyle. Hayata bir adım önde başlıyorsunuz. İş dünyasına kadar uzanıyor. İş dünyasında yakışıklı ya da güzel olanlar daha çabuk yükseliyor. Çünkü daha etkileyici olabiliyor. İstediğiniz kadar inkar edin ama durum böyle. Biz çirkinlere ise çalışmak, çalışmak ve çalışmak düşüyor.
  • Hayatında hiç sosyal çevreyle bağlantısı olmayan adamlar böyle düşünebilir tabiki.
  • Sosyal ortam derken arkadaş çevreni mi kastediyorsun ? Bundan dert yanıyorsan insanın arkadaş çevresini etkileyen faktörlerden biri de maddiyattır. Bir arkadaşın gün de harcadığına dikkat etmezken senin bir sınırın varsa bu pek de sağlıklı bir ilişki ortaya çıkarmaz zaten.

Günlük yaşantıdan bahsediyorsan neden para önemli bir faktör olmasın ki ? Sonuçta istediğini alabilirsin tadını çıkarabilirsin. Yani bunun üstüne edebiyat yapılması biraz garip geliyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal fobi iç dökümü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Hayatında hiç sosyal çevreyle bağlantısı olmayan adamlar böyle düşünebilir tabiki.

Katılmıyorum sana belki saydığım dilimin içindesin diye simdilik sana öyle geliyordur, bir süre sonra sende anlarsın.
  • insanın yapabileceklerinin %99u parayla sınırlıdır aksini idaa eden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi led__Zeppelin -- 17 Temmuz 2011; 1:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thund

quote:

Hayatında hiç sosyal çevreyle bağlantısı olmayan adamlar böyle düşünebilir tabiki.

Katılmıyorum sana belki saydığım dilimin içindesin diye simdilik sana öyle geliyordur, bir süre sonra sende anlarsın.

Ne dilimi panpa?

Valla Doğumdan- üniversite bitimine kadar sosyal çevre için ne tipin ne paranın önemi var. Sonrasını bilemem yaşamadım.
  • Düzgün kız bulursan ne paraya ne tipe bakar
    Düzgün arkdaş çevren olursa paran kendine yetse de olur.

Edit:Ama herşeyin başı para bunu bilmek lazım
    Olmayacak kız arkadaşı para oldurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 17 Temmuz 2011; 1:22:42 >
  • tipsiz erkeklerin kendini kandırması
    -ağzın laf yapsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxy

tipsiz erkeklerin kendini kandırması
    -ağzın laf yapsın yeter

Bu bir şehir efsanesi. Ağzı laf yapan erkekler sadece kızlara "kankalık" yapar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thund

quote:

Ne dilimi panpa?

Valla Doğumdan- üniversite bitimine kadar sosyal çevre için ne tipin ne paranın önemi var. Sonrasını bilemem yaşamadım.

+1
    bence iş yaşamından önceki tek etken samimiyetttir.(üni bitmedi daha)

• Paran yoksa parasi olmayanlarla takilirsin, tip lazim olur.

Paran varsa parasi olanlarla takilirsin gene tip lazim olur.

İstisnalar var tabi...
  • Parayla,tiple olmuyor bu işler . Olmuyor arkadaşım . Paran için seviliyorsan hiç sevilme daha iyi .
    '' Ben seni,karakterini,konuşmalarını,ruhunu,davranışlarını değil paranı seviyorum '' denmesinden bir farkı yok bence .
  • Paran olduktan sonra tipsiz olsanda her türlü bi şekilde yolunu bulur hayatını düzene sokarsın hayattan bi şekilde zevk alırsın bu kesin. Yakışıklı olup paran yoksa gene bi şekilde kız ayarlayıp yolunu bulursun. Tabi kızı bara götürmek, yedirip içirmek var bide öle dışarda gezip arada bi sinemaya gtmek var. Her ikiside varsa bu hayat sana güzel

Paran olmasın, tipsiz ol fakat ağzın laf yaptın bu tamamen hikaye yalan dolan. Kızlar hiçbir zaman boş konuşan erkekleri sevmezler. Bilgili ve hazır cevap olcaksın hiç bi lafın altında kalmıcaksın ve küfür etmiceksiz kızın yanında kural bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.