Şimdi Ara

Sosyal aksiyete ve Obsesif Kompulsif Bozukluğu Olanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ygsye girdim. normalde 110-115in altına asla düşmezken sınavda heyecan yaptım ve ortalama 95 net çıkarmışım. Son yarım saat baygınlık geçirdim. Sınavdan çıkan insanları görünce bana bişeyler oldu var son yarım saat kalem oynatmayı bırakın kafamı sıradan kaldıramadım. Turlama taktiği de yapamadım. Bugün doktora gittim çok ileri seviye olduğunu anladım. Tahlil yaptılar vs. teşhis koydular.

Bu hastalığı olanlar varsa bana yardım edebilir mi, hangi ilacı kullanıyosunuz, günlük yaşantınızda ne yapıyosunuz yenmek için vs. vs....

• Daha bu hastalıkların (!) kendinde olmadığını söyleyen biriyle karşılaşmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum doktora gittim elestiri almak icin acmadim konuyu hocam belki yardimi dokunacak insanlar vardir diye actim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anksiyetem vardı. 10 aya yakın 5mg dozunda ilaç kullandım. Hiçbir zaman tam olarak kaybolmuyor onu bil. Fakat şu an o dönemlere baktığımda kendime gülüyorum resmen. Bedavadan hayatı kendime zehir etmişim. Ölüm korkum vardı. Bu yüzden gece uyuyamazdım. 10.ayın sonunda bıktım artık ve kendi kendime ölürsem ölürüm bu korkuyla yaşanmaz dedim. 10 aydan beri ilk defa 3 saatin üstünde herhalde o gün uyudum. Ve her şey bitti. Bir an gelip yine bir an geçiyor hiç kafana takma.
  • Psalms kullanıcısına yanıt
    Lustral yazdilar ama bi yan etkisi olur mu? İlactan bi yan etki aldin mi gunluk yasantinda

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuskkurt

Lustral yazdilar ama bi yan etkisi olur mu? İlactan bi yan etki aldin mi gunluk yasantinda

Prespektüsü okusana

Yan etkisi vardır tabi

En basiti mide bulantısı

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuskkurt

Sana verdikleri ilacın seni uyuşturmak ve gevşetmekten başka işlevi yok. Prospektüste yazdığı gibi dolu yan etkisi var. En önemlisi halsizlik,okuduğunu anlamama(direk beyni etkiliyor çünkü ilaç) vb... Bende en ufak sese karşı hassasiyet oluşmuştu. Yarardan çok zararı var anlayacağın ama bir süre kullanmanda fayda var. Bırak beynin biraz uyuşsun düşüneme bazı şeyleri bir süre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    50 tane yan etkisi yaziyor yaygin olani ogrenmek istedim

• yunuskkurt kullanıcısına yanıt
    10 kişide 1 kişide görünenlere bak

Sık görünenler onlar

• Bende de var bipolarla birlikte. Lustral öyle yan etkisi çok olan bi ilaç değil. Bi dönem kullandım.

• Allahu Teala kimsenin başına obsessif kompulsüf bozukluk vermesin.Çok zor bir hastalık.Obsesyonlar kesinlikle tamamen kaybolmuyor.Anksiyeti bozukluğu ortaya çıktığı anda hortluyor ister 5 yıl geçsin ister 10 yıl hiç farketmez.Serotonin beyin kimyası yüzünden kaynaklanıyor.Psikiyatride Ruh Kanseri die tabir edilir.Yoketmeye çalışmayın yok olmaz fobiler yer değiştirir.Yaşamayı öğreneceksiniz.Çözümlemeyin çözemezsiniz.Sadece beyninizi özgür bırakın.İç sesi dinleyip gerçekleştirmeye çalışmayın.Beyninizi meşgul edin ve ilacı düzenli kullanın.Allah bu hastalığı kimseye vermesin

• canbeg66 C kullanıcısına yanıt
    Amin hocam ilginize tesekkur ederim kimilerine gore hastalik (!) olmasa da

Kardeşim kim bu hastalıktan müzdarip ise Allahu Teala ona yardımcı olsun.Bu hastalıktan muaf eylesin.Bir iblisin insan beynindeki nöronlara sürekli impuls atmasıdır diyen üstadlarda tanıdım.O yüzden bu bir lanet tıp dilinde takıntı olarak geçer(yunanca veya latince kökenli bir kelimeden türemiştir).İlaç şart ve psikoterapide şart.Kendini asla dinleme beyninde oluşan o ince ve sinsi dürtüye ne kadar kulak verirsen,ilgilenirsen.Seni yutar.Ritüelleri gerçekleştirirsin rahatlarsın ama dahada artar sayılara geçer.O yüzden ateşi söndüreceğine,yanarak sabretmeyi öğren.

Not:17 senedir bu hastalığı çekiyorum.Yaşım 31.

Sorma abi bende ilkokul birden beri varmis dun ygsye girdim orada ne denli kotu birsey oldugunu anladim. Sinavda heyecandan bir bas donmesi geldi kendimi yatistirmak icin nefes alip vermek istedim nefes aldim verirken siraya yigildim bayildim ve sinavin bitmesine daha cok vardi

• Tahlilde dopamin seviyesi cok yuksek serotonin de normalin altinda cikti elimde olan bisey degil malesef bu hastalikmis

• Anksiyetesi olmayanı dövüyorlarmış.

Antidepresan satma stratejisi

Kardeşim ilaç kullanman lazım tek başına kendini telkin ederek mümkün değil yenemezsin.İlaçların etkisi 3 4 ayda gösteriyor kendini sonra zaten obsesyonlar susuyor.Uyku bozukluğu büyük ölçüde etki ediyor bu lanet hastalığa.Bir an önce ilaça başlaman lazım.Allah hiçbir hastalığı devasız yaratmamıştır.

Tesekkur ederim

• İlk 1-2 hafta mide bulantısı , iştahsızlık , uyku felan yapar belki
  • Kardeşim ben yabancı forumlarda geze geze yabancı doktorlarla konuşa konuşa vardığım kanı kesinlikle gluteni hayatından çıkar kesinlikle ama ve okb ve şizofreni başlangıcı varsa kesinlikle düzelceksin.Banada dua edersin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.