Şimdi Ara

SOSA AFFEDİLDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret başkan bunu da halletti helal valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Olcay nasıl sizde oynuyor hala çözemedim.

Olcay sistemin içinde iş yapıyor öyle veya böyle Ozi ve Sosayı cidden anlayabiliyor her ne kadar savruk olsa ve tek başına hiçbir şey yapamasada orta alandan getirilen toplarda illaki nokta kadar da olsa dokunuşuyla topun yönünü bi şekilde değiştirip herkesi şaşırtabilme özelliği var. Geçen maç özetlerini izliyordum. Arenada Bursaspor maçı ilk gol şu Gomezin kaleciyi geçip attığı. Pozisyonu başlatan Marcelo,Oğuzhana, Ozi Olcaya, Olcay topu burnu ile tık edip Sosaya bırakıyor, Sosa ayak dışı Gomezin önüne ve kaleciyi geçip gol atıyor. Pozisyonu 2-3 defa izledim. O Olcayın nokta dokunuşu sayesinde 2 tane Bursasporlu savunmacı ekarte ediliyor ve Sosa sadece Gomezin önüne yuvarlıyor. Aslında Olcay bunu devamlı yapıyor. Bu yüzden Olcay vazgeçilemiyor bir türlü ve Hoffenheim hazırlık maçında da yaptı aynı şeyi Ozi-Olcay-Cenk 3 lüsü. aslına bakılırsa Gaziantepspor maçı, Gençlerbirliği maçı vs. hakkatten çok sayarım benzer işleri. Ha ama dersen Olcay adam geç muz orta aç çöp edersin anında orada hem fikiriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Olcay nasıl sizde oynuyor hala çözemedim.

Hücum pres, defansa katkı, alan daraltma, pas oyununa yatkınlık, tek pas, oyun yönünü değiştiren paslar, savunma dengesini bozan boş koşuları üst düzey yaptığı için oynuyor. Bunların yanında fırsatçılık ve az da olsa şut da var. Teknik sıfır ama olsun, bu özellikleri çok ama çok değerli bizim sistemimizde. Herkesle anlaşabiliyor.
  • beşiktaş sistemiyle birlikte bu sezon yine en büyük favorisi ligin. fakat sosa'nın geçen sezonki performansını sergileyebileceğini düşünmüyorum. yetenek olarak üst düzey değil, iyi bir takımdaşlık olgusuyla öne çıkmıştı geçen sezon. hatta ondan önceki sezonu baya vasattı. bu kadar teklif gitgeller ve doymuşluk düşüncesiyle geçen sezonki sosayı aratacağını düşünüyorum.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Olcay sistemin bir parçası, çalışkan ve her zaman olmasa da bazen çok iyi işler yapıyor. Ben seviyorum, Şenol hoca da seviyor ve faydalı buluyor ki oynatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

beşiktaş sistemiyle birlikte bu sezon yine en büyük favorisi ligin. fakat sosa'nın geçen sezonki performansını sergileyebileceğini düşünmüyorum. yetenek olarak üst düzey değil, iyi bir takımdaşlık olgusuyla öne çıkmıştı geçen sezon. hatta ondan önceki sezonu baya vasattı. bu kadar teklif gitgeller ve doymuşluk düşüncesiyle geçen sezonki sosayı aratacağını düşünüyorum.

İşin doğrusu bende öyle düşünüyorum. Ama sebebi 1. olarak Sosa'nın şuanda formasını kaybettiğinden dolayı geçen seneki sürenin anca yarısını alabileceğini düşünmemden( Eğer ki Tolgay sakatlanmazsa ). 2. Olarakta ola ki Gomez gelmezse bitirici vuruşu Gomez kadar etkili bir forvet alamazsak yine aynı katkıyı veremez. Gomez son dişli artık sistemde biran önce gelmeli ve kendilerini bu takıma vermeliler.Ama Sosa şuanda kulübedeki en iyi alternatif konumunda bence bunun yanında Aras,Kerim,Cenk ve Ömer de var. Forma aslanın resmen midesinde bu sezon. Allah böyle tatlı endişeler nasip etsin İnşAllah.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Gıcıklığına yazdın dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

quote:

beşiktaş sistemiyle birlikte bu sezon yine en büyük favorisi ligin. fakat sosa'nın geçen sezonki performansını sergileyebileceğini düşünmüyorum. yetenek olarak üst düzey değil, iyi bir takımdaşlık olgusuyla öne çıkmıştı geçen sezon. hatta ondan önceki sezonu baya vasattı. bu kadar teklif gitgeller ve doymuşluk düşüncesiyle geçen sezonki sosayı aratacağını düşünüyorum.

İşin doğrusu bende öyle düşünüyorum. Ama sebebi 1. olarak Sosa'nın şuanda formasını kaybettiğinden dolayı geçen seneki sürenin anca yarısını alabileceğini düşünmemden( Eğer ki Tolgay sakatlanmazsa ). 2. Olarakta ola ki Gomez gelmezse bitirici vuruşu Gomez kadar etkili bir forvet alamazsak yine aynı katkıyı veremez. Gomez son dişli artık sistemde biran önce gelmeli ve kendilerini bu takıma vermeliler.Ama Sosa şuanda kulübedeki en iyi alternatif konumunda bence bunun yanında Aras,Kerim,Cenk ve Ömer de var. Forma aslanın resmen midesinde bu sezon. Allah böyle tatlı endişeler nasip etsin İnşAllah.

sosa zeki adam. gerçekten iyi çalışıyor kafası. fakat fiziği, kondisyonu ve teknik kapasitesi bu zekasını tam randımanlı kullanmsına engel oluyor.
    geçen sene gomez ile dar alanda çok iyi verkaçlarla iş çıkardıkları oluyordu. fakat bu sene kafası çok dağıldı. daha 1 ay önce veda mesajı yolladığı taraftarın önünde sahaya çıkacak. her şey unutulur fakat bunun psikolojik boyutu sosanın da taraftarın da bilinçaltında yatacak hep. sosa 2-3 maç üstüste kötü oynadığında artık taraftarın da teknik heyetin de aklına farklı şeyler gelecek.
    bu galatasaray'ın 2012 kadrosunda da olmuştu. beşiktaş yeteneğiyle şampiyon olmadı ve oyuncularda doymuşluk olarak başlayacak sezona. bu sosa'ya da yansır gibi geliyor.
    yine de beşiktaş doğru 2 hamleyle beklerini güçlendirdi. en azından cl seviyesinde sırıtmayacak kadar. stoper için rhodolfo marcelo tandemine omeruo tarzı alternatif alınırsa işi zor, fakat mathieu tarzı tecrübeli ve ne vereceği belli bir adam alırsa ciddi şekilde yine kolay kolay rakip olan takım çıkmaz. bizdeki pereira faktörü, galatasaray'ın yanlış transferleriyle yine en büyük favori olur.

• Bizim taraftar vefalıdır. Sosa'yı affeder. Sosa da kendini affettirmek için elinden geleni yapar. Zaten Fernandes tipi bir oyuncu olsa yollarlardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

quote:

sosa zeki adam. gerçekten iyi çalışıyor kafası. fakat fiziği, kondisyonu ve teknik kapasitesi bu zekasını tam randımanlı kullanmsına engel oluyor.
    geçen sene gomez ile dar alanda çok iyi verkaçlarla iş çıkardıkları oluyordu. fakat bu sene kafası çok dağıldı. daha 1 ay önce veda mesajı yolladığı taraftarın önünde sahaya çıkacak. her şey unutulur fakat bunun psikolojik boyutu sosanın da taraftarın da bilinçaltında yatacak hep. sosa 2-3 maç üstüste kötü oynadığında artık taraftarın da teknik heyetin de aklına farklı şeyler gelecek.
    bu galatasaray'ın 2012 kadrosunda da olmuştu. beşiktaş yeteneğiyle şampiyon olmadı ve oyuncularda doymuşluk olarak başlayacak sezona. bu sosa'ya da yansır gibi geliyor.
    yine de beşiktaş doğru 2 hamleyle beklerini güçlendirdi. en azından cl seviyesinde sırıtmayacak kadar. stoper için rhodolfo marcelo tandemine omeruo tarzı alternatif alınırsa işi zor, fakat mathieu tarzı tecrübeli ve ne vereceği belli bir adam alırsa ciddi şekilde yine kolay kolay rakip olan takım çıkmaz. bizdeki pereira faktörü, galatasaray'ın yanlış transferleriyle yine en büyük favori olur.

Beşiktaş hakkında olumlu şeyler yazdığınız için değil lakin tarafsız objektif bakabildiğiniz için saygılarımı sunarım hocam. Keşke herkes sizin gibi olsa da tamamen futbol konuşsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hala bu heriften emin değilim, yanında sakız patlatsan kaçıp gider yine.
  • Affedilmesine lafim yok kesinlikle dogru hamle besiktas boyle iyi bir 10 numarayi 10 15meyroya anca alirdi.

Lakin melo her yaz sorun cikarip geri geldiginde bizle dalga gecen besiktaslilar sevinir olmus.

Melo galatasarayi maymun yapti oynatiyor diyordunuz. Ama kazin ayagi oyle degilmis dimi? Sonucta sizin takiminizi sampiyon yapan bir oyuncu herkes kalmasini ister affedilmesini ister iste biz de meloya oyle bakiyorduk.

Buyuk lokma ye buyuk laf etme.

• beşktaş kadrosunu koruyamadı 7 sene sonra görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

Orta sahayı quaresma - sosa - oguzhan - atiba - tolgay olarak kurarsak ortada sıcan oynarız fener 25 tane daha 8 m euro ya souza alsa yine kapamazlar topu , gerci benim bu sene rakip olarak gördügüm takım GS.

Fb nin GS nin altında hatta TS nin bile altında bitirecegini düsünüyorum.

Olm leş pereyra sizi volkan şen denen adamla 2-0 parçaladı siz ne anlatıyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: oculomotor nerve

quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

Orta sahayı quaresma - sosa - oguzhan - atiba - tolgay olarak kurarsak ortada sıcan oynarız fener 25 tane daha 8 m euro ya souza alsa yine kapamazlar topu , gerci benim bu sene rakip olarak gördügüm takım GS.

Fb nin GS nin altında hatta TS nin bile altında bitirecegini düsünüyorum.

Olm leş pereyra sizi volkan şen denen adamla 2-0 parçaladı siz ne anlatıyonuz

Bizi vitor degil cücü parcaladı :)

Dk 1 olmayan faulden gol ardından topalın olcaya faulunde verilmeyen net penaltı canerin oyundan atılmaması volkanın sosaya yumrugunun görülmemesi .

Gerci bunların ne önemi var

SOSA AFFEDİLDİ

• Evet 31 yaşına kadar 1 sezon parlamış süperstar be

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Meydanı boş bulup şampiyon olanların sesi baya yükselmiş

Meydanı yıllardır masa başı oyunları ile işgal edenlere biz ne diyelim. Artık bu ligde size ekmek yok, hakan şükür gibi fetocular da yakalandı, ee oraya buraya sataşıp laf atmaktan başka yapacak bir şeyiniz kalmadı. Allah düştüğünüz duruma düşürmesin, fetocu, Ülkeden kaçmış bir gol kralınız var daha ne olsun.
  • Ben Sosa nın formunun değişeceğini zannetmiyorum.

hatırlayın geçen sene de ilk yarı bişey yapmadı zaten, ikinci yarının yarısından sonra coştu adam. Bitirişi yaptı yani. Yoksa sıra dışı bi performansı ilk yarı vermemişti zaten. (bu arada bu nedenle ilk maçlarda sosa uçup kaçmazsa renkliler trollemeye başlar hemen)

konunu çözülmesinde fikret başkanın dik duruşu çok önemli rol oynadı. helal olsun bizim adamlara.
    Başkalarının takımında bir oyuncu TD gönderior, yeni TD getiriyor, oyun sistemine karar veriyor :))) Bizde bütün futbolcular biliyor ki klübün üstünde kimse yok. helal olsun.

Benim asıl düşündüğüm. bence Sosayı SOL a çekmek lazım. ORta sahayı Atiba-Tolgay-Oğuzhan Kurmamız gerekmekte. Sosa-Forvet-Q7 de ileride oldu mu. Perişan ederiz kim var kim yok.
  • Oh mis gibi şeref koktu ya hu ahhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Mükemmel oldu Fernandes v2 sürümü h.o

Bakın beyler bu bir dramdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.