Şimdi Ara

Sorunun neyde olduğunu anlayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayarımda sıkıntılar arka arkaya geldi hep ama sorunun nerede olduğunu çözemedim.1 yıl önce falan arada bir ekran çizgi çizgi oluyordu ekran kartı driveri kaldırıp tekrar yüklediğimde düzeliyordu.Sonra bir gün iyice gitmeye başladı sonra artık power a bastığım andan itibaren çizik çizik olmaya başladı.Ben de macunu falan değiştirttim temizlettim ekran kartı ve işlemciyi.Sonrasında artık görüntü bile gelmemeye başladı powere basıyorum ve ekrana görüntü gelmiyor.Hemen ardından power supply in fanı bozuldu artık dönmüyor.Ekran kartı farklı kasaya takıp deneme imkanım olmadı da sorunun neyden olabileceğini düşünenler ve ne yapmam ne almam gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilrise sevinirim.Sistemim bu ayrıca:

Anakart:Msi 870a-g54
    Ekran Kartı:Gigabyte gtx 460
    İşlemci:Amd Phenom II X4 965
    Ram:G-skill ripjaws serisindeni tam hatırlamıyorum.
    Power supply:Xilence idi ama serisini hatırlamıyorum 700 watt civarıydı.

Yardım edenlere teşekkürler şimdiden.

• ilk bakista ekran karti gitmis gibi duruyor. ancak guc yetmedigin de de cizgi verebiliyor. ekran karti ve poweri test ettirmen gerek. burdan yapilabilecek birsey yok malesef....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lnsane kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim
  • onemli degil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpu ramlerinde sorun olabilir.
  • Buda ekran kartını değişeceğim manasına gelir sanırım.Peki bir şey sormak istiyorum ben bilgisayarı toplayalı 5 6 yıl oluyor ve anakartımda pci express 1.6 var sanırım 3.0 ı da takabiliyormuyum?Yoksa 2.0la devammı etmeliyim yeni bir tane alıp?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunu cevabı ne?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.