Şimdi Ara

SORUNUMU ÇÖZENE 100TL VERİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni pc topladım canavar gibi makine fakat görüntümde sıkıntı varSORUNUMU ÇÖZENE 100TL VERİYORUM

ss de göründüğü gibi bakın klasörlerin üzerinde saydam bir çizgi var. bu oyunlarda çok sıkıntı yaratıyor mesela football managerda bazı yazıları okuyamıyorum.sadece bu değil
    yazılar ince ve birbirine yakın bazen, ayrıca kenarları tırtıklı gibi. bilgisayarı aldım vatana götürdüm (her şeyi ordan topladım çünkü) adamlar da bulamadı sebebini windows 10 çözünürlüğü böyle abi falan tam şeyyapamıyor falan diye geçiştirdi. TAM OLARAK ŞÖYLE ANLATABİLİRİM SANIRIM HANİ HDMİ İLE TV YE BAĞLARSINIZ AMA ÇÖZÜNÜRLÜK SANKİ TAM İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLMAZ İŞTE TAM OLARAK ONA BENZER BİR SIKINTI
    siz söylemeden ben söyleyeyim

driverlar güncel
    dpi fix ayarları kurcalandı
    masaüstü simger düzeltildi
    cleartype denendi
    monitör ayarları kurcalandı
    nvidia denetim masası kurcalandı.
    vga hdmi iki girişte denendi
    farklı 6 monitörde denendi
    BİOS GÜNCELLENDİ

BU SORUNUMU ÇÖZEBİLECEK OLAN BİR ARKADAŞA HELALİNDEN 100TL YOLLAYACAĞIM ÇOK ÇARESİZİM VE ARTIK SİNİRDEN AĞLAMAK ÜZEREYİM.

ŞİMDİDEN İLGİNİZ ALAKANIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

• dipslay port ile denedinizmi yada dvi ile kablosu ile denedinizmi birde windows 10 korsan oldugu içinde böyle yapıyor olabilir

original win 10 key alıp güzel bir format ile tekrar denemeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Kasım 2018; 23:15:7 >
  • dvi kablosuyla denedim dostum.

original windows 10 key aldım önce crackli kullanıyordum fakat sorunun bu olabileceğini düşündüğüm için orjinal key alıp aktifleştirdim fakat hala böyle
  • sistem nedir birde oyundaki çizgiyi görseydik oyun içi ss alabilirmisiniz

crackli ürünü aktif etsen bile crack artıgı kalır temiz bir kurulum şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Kasım 2018; 23:22:19 >
  • Ravenal R kullanıcısına yanıt
    Aktifleştirdim demişsin. Bence tamamen format at sıfır orijinal cd ile kur ve kendi keyini gir. Microsoftun sitesinde temiz isolar var. Olmazsa windowsun sürücüleriyle alakalı bir durum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarama hızı maksimum ayara getirildi mi, başka windows sürümünde denediniz mi 8.1 veya 7 ?

• oyun içi ssler burda sistemim de burda
    buradaki yazılardan anlayabilirsiniz
    sistemim budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    tarama hızı nedir ? oyun ile mi alakalı ? başka windows sürümünde denemedim
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    denemediğim tek şey bu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenal

tarama hızı nedir ? oyun ile mi alakalı ? başka windows sürümünde denemedim
    masaüstü > sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > monitör > ekran yenileme sıklığı : monitör kaç hz destekliyorsa maksimum değer, 60 sa 60, 144 ise 144

hocam cihazdan 1070 ti ı söküp kendi dahili ekran kartı ile aynı oyuna girip bakabilirmisiniz hala aynı şey varmı diye

ekran kartında bir problem varmı onu anlamaya çalısıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Kasım 2018; 23:38:43 >
  • hocam beni degil texas ı etiketliceksin 72 hz destekliyorsa zaten 72 de dedigimi yap ekran kartını sök pc yi aç sonra oyuna gir dahili ekran kartı ile tekrar incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

masaüstü > sağ tık > görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > monitör > ekran yenileme sıklığı : monitör kaç hz destekliyorsa maksimum değer, 60 sa 60, 144 ise 144

Alıntıları Göster
    72 destekliyor 72ye almıştım bunu denedim fakat çözülmedi malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenal

72 destekliyor 72ye almıştım bunu denedim fakat çözülmedi malesef

Alıntıları Göster
    önerebileceğim tek şey windows 7 ve 8.1 de denemeniz olur, eğer farklı işletim sistemlerindede bu sorun varsa donanımsal olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hocam cihazdan 1070 ti ı söküp kendi dahili ekran kartı ile aynı oyuna girip bakabilirmisiniz hala aynı şey varmı diye

ekran kartında bir problem varmı onu anlamaya çalısıyorum
    tamam denerim bunu da.
    suan deneyip hızlı bir şekilde atın ona göre donanımsal bir sorun ise vatana iade edip başka bir 1070ti ile degişim yaptırman olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

önerebileceğim tek şey windows 7 ve 8.1 de denemeniz olur, eğer farklı işletim sistemlerindede bu sorun varsa donanımsal olabilir

Alıntıları Göster
    tamam dostum zaten format atıp tekrar win10 kuracağım sorun devam ederse 7 kurmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

suan deneyip hızlı bir şekilde atın ona göre donanımsal bir sorun ise vatana iade edip başka bir 1070ti ile degişim yaptırman olucaktır
    şuan ortamım sökmek için müsait değil malesef.

ben donanımsal olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü assasins creed origins her şey ultrada 80 fps üstünde alıyorum.

biraz daha windows ile alakalı ya da çözünürlük ya da dpi bilmiyorum.

uygun ortam olduğunda deneyeceğim. bilgilendirirm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.