Şimdi Ara

Sorunum Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim pc ye iobit diye program indirmiştim

    bu program pc açılırken iobit defrag gibi bir yazı geliyor hep restart atıyor resmini atıcam aşağı

    pc yi açamıyorum

    pc yi ye reset atıyorum baştan başlarken esc tuşuna basınca hoşgeldiniz yazısı çıkması lazımken windows yapılandırılıyor yazısı geliyor yüzde 30 da pc yapılandırılamadı diyo tekrar restart atıyo sabaha kadar bıraksam böyle oldu.


    arkdaşlar şimdi pc böyle olunca pc başlarken f8 tuşuna basınca güvenli moda girdim ve sistemi 05.06.2014 tarihine yükledim sonra artık pc yi açabiliyorum ama mesela ben pc yi açtıktan sonra mesela müzik indirdim pc yi kapatıp açıyim o müzik orda kalmıyo siliniyo artı sistem her açılışta kendini geri yüklüyo şey diyo mesela açtım pcyi sisteminiz 05.06.2014 tarihine geri yüklenmiştir diyor. yardım eden herkeze sonsuz teşekkürler



  • klok41 K kullanıcısına yanıt
    İobit'le ilgili bütün programları kaldırın.Revouninstaller türü yardımcı bir programla programı kaldırırsanız,sistem ve kayıt defteri artıkları da temizlenir.
    Ccleaner programı/Araçlar/Başlangıçta/Windows bölümü ve Zamanlanmış Görevler bölümünde inceleme yapın.Bana zamanlanmış görev gibi geldi.Bütün zamanlanmış görevleri "Pasif" hale getirip, sistemi yeniden başlatın.Sorun çözülmezse Windows bölümündeki antivirus programı hariç, diğerlerini "Pasif" yaparak sistemi yeniden başlatın.Yine sorunu çözemediyseniz, Görev Yöneticisi/Hizmetler/Hizmetleri Aç yoluyla Windows Hizmetlerini "Durum"a göre sıralayın.Çalışan hizmetleri kontrol edin.İobit benzeri windows dışı hizmetlerini önce durdurup, ardından "Başlangıç türü"nü devre dışı olarak ayarlayın.
    İşletim sisteminin boot sektörünü varsayılana döndürmek için, "fixmbr" komutu ve nasıl uygulandığı konusunda internetten araştırma yapıp, uygulayın.




  • teşşekkür dikkate alıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

    Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

    Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.