Şimdi Ara

____Sorunsuz Yazıcı ve Kartuş?____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartuş doldurma probleminden bıkmış konumdayım...
    1 sene önce hp nin sadece yazıcı olan bir modelini almıştım her 2 kartuşta ikinci doldurmadan sonra sürekli kartuş yok ışıgı yanıp duruyordu..Her türlü bakımı yaptırmama ragmen 2 kartuşta tekrar calısmadı en sonunda anladım cözümü yok attım kutusunun içine bi kenara ve yeni printer bakmaya başladım
    6 ay filan önce HP 4280 aldım,orjinal kartuşları bitti ve kaliteli bir yerde doldurmaya gittim dolum yapıp eve geldigimde ekranda önce "Hp orjinal kartuşu kullanın" gibi bi uyarı geldi kartuşları taktım cıkardım bu seferde "Yazıcı kartuşu zarar görmüş veya Yok"diye bir uyarı geldi ve ne yaparsam yapayım ne cıktı alabiliyorum ne bu uyarıyı giderebiliyorum reset meset her haltı denedim ve tak etti artık 1 sene içinde 350ytl cöpe gitti acıkcası..

-Şimdi sizden ricam bana kartuş problemi yaratmayacak sürekli dolum yapabilecegim bir makine önermeniz (en az bi 2 yıl gitsin gerisi allah kerim)
    -Şu piyasadaki dolankartuş veya cescesor daki oto reset chipli ürünler ne kadar verimli calışıyor ? Kullanan arkadaşlarda sorunlar varmı?
    -Bu kartuşlar ile en uyumlu ve sorun cıkarmayacak makine model nedir?
    -Son olarak ben bu kafasıyla birlikte chip bulunan kartuşlu makineleri almakla aptallıkmı ettim?Sadece tank ve chip bulunuyor cünkü cogu modelde?

Tavsiyelerinizi bekliyorum..Cevaplarınız için şimdiden tşkler..

• arkadaşım yeni aldığın bir ürünün kartuşları ilk dolumda sana arıza veriyosa üstelik bu üründe hp ise bilki kartuş dolumunda bir terslik var demektir. Piyasa en kolay karuş dolumu yapılan ürünler hpnin ürünleridir. Bahsettiğin modellerde kartuş dolum problemi var diyosan ben sana hp deskjet F2280 öneriyorum(yazıcı-tarayıcı-fotokopi) 100-130 lira civarı fiyatı. Piyasadaki en kolay dolum yapılan ve sorunsuz kullanılan kartuşlara sahip yazıcılardan biri. Kendim kullanıyorum memnunum. Kesinlikle chipli kartuş alma dolum problemi tıkanma donma problemleri v.s bir dünya sorun yaratıyor. Epson cx3650 eski yazıcımdı. Canıma tak etti gidip hp f2280 aldım. Taş gibi bence bir araştır derim ben oldukça memnunum. Bu yazıcıda eksi olarak şunları söyleyebilirim: Yazma hızı akranlara göre biraz düşük ama çok değil. Birde arada kağıt sıkıştırabiliyor; ama kapağını açıyosun kağıdı kolayca dışarı veriyor. Söyleyebileceklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir...

• Tşkler hocam tavsiyen için ama dolan kartuş sistemlerinden düşünüyorum orjinal kartuş almak sacmalık geliyor şuan hele hele Hp ye antipati oluştu bende..

-Bu oto reset chipli kartuşlar ile en verimli calışabilecek makineler nedir? Epsonlarmı ? Hangi modelleri öneriyorsunuz..
  • Yokmu arkadaşlar oto reset chipli kartuş kullanan?
  • arkadaşlar konu kirliliği yapmak istemedim ben hp f4180 yazıcıyı düşünüyorum bu yazıcının kartuşu dolum olabiliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Yokmu arkadaşlar oto reset chipli kartuş kullanan?

2007 de dx6050 almıştım bunada dolankartuşalıp kullandım 2-3 ay sonra kartuşların bazılarını tanımamazlık yaptı söküp takıp uğraştırıyordu parmak uçlarım artık kartuşları sıkmaktan su toplamıştı o derece yani kartuşları tanıtmak için 1 hafta uğraştığım olmuştu ensonunda tanıdı bu seferde kırmızı rengi hiç yazzmıyordu açmaya çalıştım solüsyon bastım su kaynatım küçük hortumlarla bastım su yazının kafasına akıyor yani açılmıştı ama kartuştan mürekkebiiçine çekmiyordu kırmızının bulunduğu bölüm diğer renklerde sorun yoktu yazıcı ayarlarından kafa temizliği yaptım 10 15 kere bi baktım buseferde yazcının içindeki
    bazı parçaların kullanım ömürleri dolmuştur diye bir uyarı geldi ve yazıcı kendini kilitledi internetten baktım bu uyarı atık mürekkep deposu ile ilgiliymiş
    servisi aradım adamlar 60 ytl fiyat çekti yazıcı zaten 90 ytl idi vazgeçtim öyle kalmıştı

4 ay sonra 100 tl ye electroworlda 8450 kampanyası başladı aldım yazıcıyı benim eski kartuşları hiç takmadım ne olur ne olmaz gene tanımamazlık yaparlardiye. Sonra cescesor firması 2 aykadar düğmeli ciss sistemi (dolankartuşların hortumlusu) satmaya başladı hemen aldım bu kartuşların üzerindeki çipler tek bir devrenin üzerinde bir birlerine bağlılar ve sen kartuşlardan 1 tanesi bittimi üzerindeki düğmeye basıp kartuşların seviyesi tekrar full oluyordu hiç tanımamazlık yapmıyor yazıcıdan çıkartmaya bile gerek yok sürekli takılı duruyrlar

bu sistemdeki çiplerin diğer dolankartuşlara üstünlüğü kartuşları resetlemek için yerinden çıkarıp yada siyak kartuşun bitmesini beklemeyefalan gerek yok
    dolan kartuşlar resetlemek için takıp çıkartmak şart satıcıların dedği gibi yazıcıyı açıp kapatınca kartuşlar herzaman full olmuyor çok tutarlı değiller bazen çok uğraştırıyorlar.

O yüzden sana kendi kullandığım sistemi önere bilirim ebayda görmüştüm aldığım yerde yok malesef

işte buda fotoğrafı
    http://img509.imageshack.us/img509/2274/111to4.jpg

• @erkannhl yorumun için tşkler hocam 8450 düşünüyorum şuan bende hem fiyat hem kartuşların renklerinin ayrı olması güzel..Bu ciss sistemli icatları cescesor satıyormu acep hala?
    Birde 8450 den memnunmusun?baskılar nasıl?Teknik hatalar filan veriyormu kısaca bahsedersen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

@erkannhl yorumun için tşkler hocam 8450 düşünüyorum şuan bende hem fiyat hem kartuşların renklerinin ayrı olması güzel..Bu ciss sistemli icatları cescesor satıyormu acep hala?
    Birde 8450 den memnunmusun?baskılar nasıl?Teknik hatalar filan veriyormu kısaca bahsedersen sevinirim

yazıcıyı 6 aydır ciss sistemi ile birlikte kullaıyorum hiç sorun çıkartmadı resim baskıları gerçektende çok güzel özellikle hp premimum 280 gr lık kağıtlarında çok başarılı. Cescesorun sitesinde ve gittigidiyorda rastlamadım zaten çok kısa bir süre sattı
  • Bu kartuş sorununun cözümü yok sanırım hala bi cihaz karar verebilmiş degilim (bu bölümede ne kadar az insan ugruyor )

-Cihaz önerilerinizi bekliyorum.....
  • Ben de daha yazıcıyı yeni almış olmama rağmen (hp 4180) 10 baskı sonunda "kartuş az" uyarısı sorunu canım fena halde sıkılmış durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.