Şimdi Ara

Sorunsuz diye aldığımız 2.el aracımızın motor ömrü bitik çıktı EKSPERTiz - Otonubil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede ekspertiz sayısı 10 u geçmez. Diğerlerine gidip de ekspertiz yaptırdım diyerek boşuna araç almayın.
  • 2011 model 260bindeki aracim tik demedi neden ? Cunku bakimi tam km orjinal.

Maasallah 1994 model de 150 bin km de
    2004 model de 150 binde
    2014 model de 150 binde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km ile oynandığını ve ekspertizde de çıkmadığını gösterirsen öyle bi sonuç alabilirsin. Ama bu bi anda olmayacak tabii her halükarda uzun sürecek. Km oynandığını da ispatlayamazsan bi şey çıkmaz muhtemelen.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    2000 model paliosu olan var iş yerinde araba 10 yıldır onda km 107.000 orjinal sadece pazar günleri biniyor oda bir yere giderse yani araba yaşlı diye km düşük olmayacak diye bir kaide yok.
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    +1 öyle hemen motor bitik demek kolay mı allah aşkına :D
    koy yağını geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

2000 model paliosu olan var iş yerinde araba 10 yıldır onda km 107.000 orjinal sadece pazar günleri biniyor oda bir yere giderse yani araba yaşlı diye km düşük olmayacak diye bir kaide yok.
    Ne zaman bu tarz mesaj yazsam muhakkak benim bir arkadasim 10 yılda 100bin 50 bin km yaptı mesajı gelir hiç şaşmaz .

Güzel abim.(yaşım 40.benden kucuksen kardeşim).bak kendin diyosun.10 senedir araba arkadaşında.bende de var bir numune.enistem yılda 5 bin km yapmaz.yuzde 90 dedim zaten km düşürülmüş.yuzde 10 senin arkadasin benim eniştem işte.

Ama böyle arabalar ilana girmez.eşten dosttan eşten dosta gider.100 arabanin 10 u böyleyse 1 i 2 si ilana girer girmez.sen o yüzde 1 2 yi yakalarım diyosan ,kolay gele

Ama sahibinden de 10 senelik 15 senelik araba 100 bin km de görürseniz

K A Ç İN

K A Ç İ N

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Ne zaman bu tarz mesaj yazsam muhakkak benim bir arkadasim 10 yılda 100bin 50 bin km yaptı mesajı gelir hiç şaşmaz .

Güzel abim.(yaşım 40.benden kucuksen kardeşim).bak kendin diyosun.10 senedir araba arkadaşında.bende de var bir numune.enistem yılda 5 bin km yapmaz.yuzde 90 dedim zaten km düşürülmüş.yuzde 10 senin arkadasin benim eniştem işte.

Ama böyle arabalar ilana girmez.eşten dosttan eşten dosta gider.100 arabanin 10 u böyleyse 1 i 2 si ilana girer girmez.sen o yüzde 1 2 yi yakalarım diyosan ,kolay gele

K A Ç İN

K A Ç İ N

Alıntıları Göster
    Ya arkadaş yani insan biraz beynini kullanıcak. Sarı siteye bakıyorsun 3-4 yaşındaki araç da 150 binde, 10 yaşındaki araçta 150, 20 yaşındaki araçda... Ne kadar ilginç degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 29 Nisan 2020; 17:30:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ya arkadaş yani insan biraz beynini kullanıcak. Sarı siteye bakıyorsun 3-4 yaşındaki araç da 150 binde, 10 yaşındaki araçta 150, 20 yaşındaki araçda... Ne kadar ilginç degil mi?

Alıntıları Göster
    Başlık sahibinin üstüne varma amacım yok,bizde dara düşenin üstüne varılmaz.

Amacım hem başlığı up lamak,hemde bir okuyan olursa kulağına küpe olur.dikkat eder.

Çalıştığım hastanede 2005 model kalos var .adam doktor çıktığında almış arabayı.şimdi asıl güzel bir arabası var.bunu kıyıp satamamis.bakkala giderken,çarşıda kahveye giderken koca arabayı değilde,pırpır la hemen işimi cozeyim diye biniyor.15 yaşında araç 90 bin km de.degiseni geçtim.avuc içi boya yok.arabayi saticam dediği an değil hastaneden,klinigin olduğu kattan dışarı çıkmaz araç öyle diyim.ust katta biz duyana kadar arkadaşlardan biri alır.

Bu arada bende katılıyorum konu sahibi arkadaş başka ustalarada muhakkak gitmeli .işler düştü her usta öpecek biri ariyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 29 Nisan 2020; 17:41:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

K A Ç İN

K A Ç İ N

Alıntıları Göster
    Benim kayınbiraderde 2005 model 43k km'de 1.6 benzinli Megane 2 var. Doğal olarak LPG yok. Herkes arabayı satmayı düşünürsen ilan verme haberimiz olsun diyor.

• Arabayı sadece ekspertize güvenerek almak büyük risk. Ekspertiz çalışanları her arabanın ustası olamaz. Ülke olarak boya kaporta takıntımız var ve bu yüzden mekanik-motor kontrollerini göz arda ediyoruz. Alınacak arabanın sağlam bir ustasını bulup, ona göstermek en doğrusu. Varsın ustaya da biraz para verin ama en azından kafanız rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 29 Nisan 2020; 18:17:59 >
  • Herkesin değerli yorumları için teşekkür ederim. Motor kesin olarak sorunlu, ciddi yağ yakmasının şuan için başka sebebi yok. Masrafını motor açılmadan da tam söyleyemiyorlar. Umarım ben iddaam da haksız çıkarımda sorun farklı basit bir şeydir yada çözüm yolu bulunur da masraf azalır. Satıcı ile bir şekilde görüşeceğim çünkü yargı kararları kesin hükme bağlanmış satıcı sorumluluğundan bahsediyor. İşi konuşarak çözemez isek zaten yetkili bir servisten tespit yaptırılarak dava süreci başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 29 Nisan 2020; 18:39:11 >
    Yaşım 28 ramazan ayında oruç ağızla isim gücüm yok sirf sidik yaristirmak icin lak lak olsun diye kafamdan hikaye uyduracagim dedigim kiside 50 yaşında araba piyasasi sirf sahibinden.com dan ibaret değil öyle arabalar var ki arayan buluyor önemli olan arastirmasini bilmek..

Aracım 2014 model 40000'e henüz gelmedi, tam da "Ama böyle arabalar ilana girmez.eşten dosttan eşten dosta gider." cümlenizi yazacaktım.
  • bu ülkede ne 2 el araç alınır nede satılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemen bir ustanın demesine kanmayın bence adam tanıdıksa bilemem ozaman gerçek olabilir.

• Ne zaman motorun durumunu anlamak için dyno nun bi sonuc vermediğini motorun durumunu öğrenmek için komprezasyon testi yapılması getektiğini öğrence acaba

• Geçen gün laflarken birisi aracına 4 yıldır bakım yaptırmadığından söz ediyordu (arabası benzinli Logan MCV olması gerek bildiğim kadarıyla). Böyle insanların (ya da sığırlar mı demeliyim bilmiyorum) kullandığı arabalar ikinci el piyasasına düştüğünde sizin başınıza gelenlerin yaşanması kaçınılmaz maalesef. Geçmiş olsun.

• Tercanlar otoexpertize ne araçlar geliyor bir rapor vermişler araca 😁 adam açıyor arkası başka önü başka.

• Farklı ustaya gösterin

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizinbabası

Aracım 2014 model 40000'e henüz gelmedi, tam da "Ama böyle arabalar ilana girmez.eşten dosttan eşten dosta gider." cümlenizi yazacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.